- Konu Sahibi muserliebrar
-
annene bıldıgını belli et dıcem ama edılmıyorBaşlıkda dediğim gibi . Bundan eminim . 5 aydır susuyorum gördüğüm mesajları unutmaya çalışıyorum ama olmuyor. Annemle konuşamıyorum . Babama desem annemi yaşatmaz zaten . Aldattigindan eminim gordugum mesajlar her seyi net sekilde ortaya koyuyor. Daha lise 2 ye gidiyorum . Bu durum beni çok etkiliyor. Anneme soğuk davranamiyorum ama iğreniyorumda.. ne yapmalıyım. Teşekkür ederim .
Soyleyemiyorum . Sanirim ondan cok ben utaniyorum .Bence bildiğini söyle annene ona göre davransın.Babam bunu haketmiyo kendine çekin düzen ver dee.
Belli edemiyorum bende...annene bıldıgını belli et dıcem ama edılmıyor
benımde basımda benzer bır durum var ben 3 yıldır susuyorum
susuluyor
konusamıyorki ınsan
yazdım yazdım sildim. :26: seni yanlış yönlendirecek şeyler söylemek istemiyorum. babam öğrenirse yaşatmaz dedin. nasıl bir ailen var. maddi durum ve eğitim durumları ne ailenin?
Bence bildiğini söyle annene ona göre davransın.Babam bunu haketmiyo kendine çekin düzen ver dee.olan ortamda niye saklayasınkı yaa
benim de babam annemi aldatıyor.
ben ilk öğrendiğimde ortaokuldaydım. Ne yapacağımı bilmediğim için sustum. Sonra annem öğrendi zaten. Ayrılmadılar ama hep kavga gürültü. Bunu bilmek babanın hakkı bence ama senin söylemen ne kadar doğru bilmiyorum.
annesi, babasına söylemeyeceğinin rahatlığıyla her şeyi kızının bileceği şekilde yapabilir. bu da bu kızcağızı daha çok yıpratır. her şeyi bilmenin yükü daha kötü olur. yüzgöz olurlar. benim başıma gelen böyle şekillendi. bence hiç bildiğini söylememeli. ya aslında ne desem elimde kalıyor. çok zor durum. her yapacağı adımın olumsuz sonuçları var.
Soyleyemiyorum . Sanirim ondan cok ben utaniyorum .
Belli edemiyorum bende...
Maddi durum iyi babam lise mezunu ama kendi gelistirmis annsm uni ...
Babam çok sert karakterde biri . Her şeye sinirlenebilir ama bir o kadarda ailesine düşkün ama ihanetide kaldirmaz
ben de onu diyorum. bilseler de genelde ayrılmıyorlar. yıllarca birbirlerini yiyorlar. olan da çocuğa oluyor. çok zor bir durum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?