annem babamı aldatıyor

bazen birşeyleri bilmemek daha iyidir .. eminim diyosundur ki keşke görmeseydim..
ikiside koca koca insanlar huyunu suyunu tabiki bilemem.
şimdi annene söylersin senden utanır ilişkisine son mu verir yoksa seni de babana söyleyemeyeceğin içingöz yummanı mı bekler
annenin huyuna göre adım at..
anlayacağın iki ucu b*klu değnek
okulunu bitirip geleceğine odaklan derim çok kafana takma herşey olacağına varır

birdahaki sefer o kişiden mesaj geldiğinde daha açıp okumadan götür annene ver de ki mesajın var, yüz ifadenlede herşeyi hissettir ona.bir bakış bin laf etsin.. en azından bilgin olduğunu anlasın dile getirmeyip böyle birşey yapsan çok daha iyi olur bence

Aldattigindan eminim . Söyle oldu ; normalde annem telefonuna gelen mesajlari silmiş . Bazilari dosyalara gitmis (nasil oldugunu hic bilmiyorum) ben normal hafiza kartinda ki fotograflari ararken buldum . Normalde hic elikdeyken mesaj gelmedi . Benim babamda dokunmatik telefondan felan anlamaz o konudanda rahat. Annemle konusamiyorum

annene bildiğini anlat diyenler oluyor....sana bir olayı anlatayım ..bundan 8-9 yıl önce bir komşu kadın ,kocasını gittiği bir tatilde tanıştığı kamyon şoförü ile aldatıyor..bir süre ilişkileri devam ediyor görüşme,telefon vs...bu akılsız kadınında 3 tane çocuğu var..oğlu askerde kızı nişanlı birde 9 yaşında çocuğu var..velhasıl..bir süre sonra evde kadın sevgilisiyle telefonda konuşurken nişanlı kızı annesini dinliyor..kadın kızı tarafından yakalanınca ,kız annesine seni babama söylicem diyor...kadın hemen o saatte telefonla kamyoncu sevgilisini arayıp durumu anlatıyor ve sadece üstündekilerle evden sevgilisine kaçıyor..kaçtığı adam yani şöför doğulu bir adam ,evli 6 çocuklu..bu sevgilisini aldığı gibi karı ve çocuklarının yaşadığı eve götürüyor...eee başka nereye götürecek..bu iki kuma başlıyorlar beraber yaşamaya...
bir sene geçmiş geçmemiş duydukki komşumuz olan kadını kuması ve kumasının çocukları bir güzel dövüyor...haaaa bu arada bu kadının bir çocuğu oluyor bu şoförden..
kadın şoförle sevgiliyken aklına koymuş bir plan yapmış...yaşadığı evi arabayı kocasını bir şekilde kandırarak üstüne yaptırmış..kocası öyle mülayim öylede efendi bir adamdır..ama kadın mikrobun biriydi...buldu belasını layığını ama...
neyse...boşanırken kocası avukata veriyor ve evi arabayı tekrar eski karısının elinden alıyor..kalıyormu bu kadın cascavlak ortadaaaa.
sürekli nişanlı kızına beddua edermiş..sen yakaladın beni senin yüzünden oldu yoksa kaçmazdım...kadındaki yüzsüzlüğe bak 40 yaşı aşmış kadın hem dost tutuyor hem açığa çıkınca kıza beddua ediyor..kızı yakalamasaydı kocasının ona sunduğu o zengin hayatı devam ettirerek hemde dostuyla beraber olarak yaşayacaktı..ama kadının kocası çok zengindi ve her dediklerini yapardı ..işte böyle bir son..insan hata yapmamalı hele hele aldatmak gibi..rahatsa evinde koca evne bağlıysa aldatmamalı...aşk yok sevgi yok bahaneleriyle...allah aşkına kimde aşk var aşk gelir geçer...

Son düzenleme:

konuşmalısın bence
yoksa bu ilişkiyi devam ettirir büyük ihtimalle
o şimdi nasılsa kimse görmüyo anlamıyo diye düşünüp kendine heyecan arıyodur
bu arada mesajlar aşk içerikli mi yoksa gönül eğlendirme şeklinde mi
babanla ilişkileri kötüyse mutluluğu bu yollarda arıyo olabilir
mesajları sildiğini düşünüyodur karşı tarafa da tembih etmiştir beni belli saatlerde arama mesaj atma diye
bence o mesajlar arşiv taslak vs yerlere gittiyse bi bahaneyle telefonu al ve mesajları annene göster direk o zaman birşey söylemene gerek kalmaz o başlar açıklama yapmaya
hatta numarayı kaydedip kim olduğunu filan da bulabilirsin bi şekilde

çok zor bi durum ama annenin bu ilişkiyi devam ettirdiğini bilmek senin için çok daha zor ve acı olur
babama söyleyemem diyosun(ki bence bilmeye hakkı var)ama en azından bu ilişkinin kesin olarak bittiğine emin olmalısın
annen de senin bildiğini bilip utanmalı en azından
olmadı gizli telefon mektup ya da sahte facebook hesabı açıp tehtit edeceksin başka biri gibi ilişkini biliyorum bitirmezsen kocana haber vericem diye
bu ne kadar doğru bilmiyorum ama benim fikrim bu
ama en doğrusu babanın bilmesi tabi

bi annenin çocuğunu düşürdüğü duruma bak ya yazık gerçekten

Son düzenleme:

kadına bak ya yüzsüzlüğün bu kadarı belasını bulmuş çok ta iyi olmuş yesin dayağı otursun şimdi
ama o diğer kadına üzüldüm ben zavallı ya 6 çocuğun üstüne bi kumayla uğraşıyo
böyle pisliklerin yatacak yeri yok
beddua etsin dursun onun bedduası tutacak sanki
masum haksızlığa uğrayan insanların bedduası tutar ancak

Son düzenleme:

Annemle babamın arası çok iyi yada sadece bize görünen taraf iyi ama normalde sarılırlar felan . Mesajlarda otek odasinda bırakıp gitmek , ortak ev almak gibi çok şey var. Bende babamin ayakta uyumasını istemiyorum ama annemlede konuşamıyorum

var böyle hatunlar bunları hiç anlamadım , şeytan onlara yaptıklarını doğru gösteriyor

Babandan başka, aile büyüğünüz yok mu? Annenle konuşabilecek, babana hissettirmeden bunu halledebilecek?

Ben babanın haberi olması taraftarıyım. Yaşatmaz falan diyorsun, bunu lafın gelişi mi söyledin bilemiyorum ama en sağlıklısı ayrılmaları..

Kimse ihaneti haketmiyor.

bunlar işi iyice ilerletmiş canım babanın bu haksızlığa daha fazla uğramasını istemiyosan birşeyler yap
söylediğimiz yöntemlerden birini dene ben de sadece mesajla aldatma filan diye düşünmüştüm
yoksa annen hayatı boyunca babanı aldatır durur hatta paraları gidip o adamla bile yer sen buna katlanabilir misin
sen hep bileceksin bu ilişkinin devam ettiğini
annen şimdi işi gizliden yürüttüğü için rahat kimse öğrenemez sanıyo ama birilerinin çaktığını farkederse paniğe kapılıp bu ilişkiyi bitirebilir

o yüzden annenle yüzleşmek zorundasın bunu da en kolay telefondaki mesajları göstermekle yaparsın
bence babana kesinlikle söylemen lazım ya da kendi öğrenmesini sağla

hiçbirşey yapamam diyorsan başka biri gibi davranıp tehtit edeceksin anneni
ya da göz yumacaksın herşeye

Son düzenleme:

İlahi adalet nasılda işliyor
Hakettiğini bulmuş..

benimde duyduğum kadın kocayı aldatıyor evlilik esnasında sonra eşinden boşanıyor sonra baba kızını öldürüyor senin haberin vardı neden bana söylemedin diye
anahaberde geldi,anne feryatlar içindeydi ,bence kadınlar bu tür işlere girişmesinler

Annen bildiğini bilmeli. Belki utanç duyar ve son verir bu ilişkiye. Gerçi bu senin yaşadığın travmayı telafi edemez ama hiç yoktan iyidir. Baban nasıl fark etmiyor o ilginç geldi bana. Bu kadar mı duyarsız evliliğine?

Yerinde olsam gizli bir sekilde annemi aratip huzursuz ederdim ve kocana anlataxagim deerdim en azindan bu kadar aleni meydani bos bulup at kosturamazdi

Herkesin yazdığını okudum.Bu gibi zor durumlarda bence buradaki kimseyi dinlememelisin.
Bir uzmana gitmelisin..psikoloğa veya psikiyatriste..uzaktan konuşması kolay..
Bunun sonuçlarına ise katlanmak yine sana düşecek..ya Allah korusun babana söyledin o da öfkesine hakim olamadı çekti vurdu anneni
ne yapacaksın?bu pişmanlıkla nasıl yaşayacaksın?bence kesinlikle bir uzmandan yardım al o sana ne yapacağını söyler..böyle önemli bir durumda da Müge Anlı programı gibi yorumlara itibar etme..naçizane tavsiyem..umarım bu sorunu en kısa sürede halledersin..

anneni bu konuda uyar ama annen illede görüşmekte ısrar ederse babandan ayrılması daha doğru olur.annenin babana olan sevgisi kalmadı demekki boşuna babanıda aldatmasına gerek yok ayrılsın ne yaparsa yapsın.

Annen babana hiçbir şey hissettirmeden aldattığıyla ilgili babandan boşanmalı. Ondan sonra ortak ev mi alırlar, otelde mi yaşarlar o zaman düşünsün

Öncelikle anneni suçlama. Nasıl bir dönemden geçtiğini bilemezsin. Babanla aralarındaki ilişkiyi de bilemezsin. Evlilikleri artık sadece kağıt üzerinde kalmış olabilir. Birinin annenle konuşması lazım ama bu sen değilsin.. Anlatacağın bir teyzen falan varsa güzel olur.. Boşanmları her iki taraf için de senin için de daha hayırlı..

benim takıldığım anneni suçlama demişsin ama annesi gayet suçlanacak durumda
aralarında ne geçerse geçsin eşini aldatması mı gerekiyodu üstelik çocuğu da varken
bi annenin daha duyarlı olması gerekmez mi
bi erkek karısını aldatınca herkes söylemediğini bırakmıyo ama kadın aldatınca daha yumuşak bi tavır sergileniyo sanki
beni yanlış anlama ama ne olursa olsun böyle olayların bitakım sebepler gösterilerek normalleştirilmesine karşıyım

Sadece anne baba aralarındaki ilişki yüzünden çocukları tarafından nefret edilmeyi haketmiyor bence. Konu sahibimiz de kendini üzmesin istedim. Normalleştirmem ama olan olmuş. annesini hayatından mı çıkarsın. Nefret mi etsin. burda daha önce babasının gay ilişkilerini öğrenen bir kız konu açmıştı ona da aynı şeyi söyledim. Cinsel tercihleri yüzünden ondan nefret mi etsin..

Annesi demek ki babasını sevmiyor artık, kimse duygularına hakim olamaz ama doğru adımlar atmak annesinin elindeydi. annesi zayıflık göstermiş babasından boşanamamış. Keşke boşanıp yapsaydı. olmamış işte. o da bir insan. hata yapmış. Ama ona destek olacak kişi de kızı olmamalı tabi. aileden başka bir büyük yol göstermeli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…