- 6 Nisan 2013
- 2.808
- 1.309
- 398
- Konu Sahibi muserliebrar
-
birdahaki sefer o kişiden mesaj geldiğinde daha açıp okumadan götür annene ver de ki mesajın var, yüz ifadenlede herşeyi hissettir ona.bir bakış bin laf etsin.. en azından bilgin olduğunu anlasın dile getirmeyip böyle birşey yapsan çok daha iyi olur bence
annene bildiğini anlat diyenler oluyor....sana bir olayı anlatayım ..bundan 8-9 yıl önce bir komşu kadın ,kocasını gittiği bir tatilde tanıştığı kamyon şoförü ile aldatıyor..bir süre ilişkileri devam ediyor görüşme,telefon vs...bu akılsız kadınında 3 tane çocuğu var..oğlu askerde kızı nişanlı birde 9 yaşında çocuğu var..velhasıl..bir süre sonra evde kadın sevgilisiyle telefonda konuşurken nişanlı kızı annesini dinliyor..kadın kızı tarafından yakalanınca ,kız annesine seni babama söylicem diyor...kadın hemen o saatte telefonla kamyoncu sevgilisini arayıp durumu anlatıyor ve sadece üstündekilerle evden sevgilisine kaçıyor..kaçtığı adam yani şöför doğulu bir adam ,evli 6 çocuklu..bu sevgilisini aldığı gibi karı ve çocuklarının yaşadığı eve götürüyor...eee başka nereye götürecek..bu iki kuma başlıyorlar beraber yaşamaya...Başlıkda dediğim gibi . Bundan eminim . 5 aydır susuyorum gördüğüm mesajları unutmaya çalışıyorum ama olmuyor. Annemle konuşamıyorum . Babama desem annemi yaşatmaz zaten . Aldattigindan eminim gordugum mesajlar her seyi net sekilde ortaya koyuyor. Daha lise 2 ye gidiyorum . Bu durum beni çok etkiliyor. Anneme soğuk davranamiyorum ama iğreniyorumda.. ne yapmalıyım. Teşekkür ederim .
Aldattigindan eminim . Söyle oldu ; normalde annem telefonuna gelen mesajlari silmiş . Bazilari dosyalara gitmis (nasil oldugunu hic bilmiyorum) ben normal hafiza kartinda ki fotograflari ararken buldum . Normalde hic elikdeyken mesaj gelmedi . Benim babamda dokunmatik telefondan felan anlamaz o konudanda rahat. Annemle konusamiyorum
annene bildiğini anlat diyenler oluyor....sana bir olayı anlatayım ..bundan 8-9 yıl önce bir komşu kadın ,kocasını gittiği bir tatilde tanıştığı kamyon şoförü ile aldatıyor..bir süre ilişkileri devam ediyor görüşme,telefon vs...bu akılsız kadınında 3 tane çocuğu var..oğlu askerde kızı nişanlı birde 9 yaşında çocuğu var..velhasıl..bir süre sonra evde kadın sevgilisiyle telefonda konuşurken nişanlı kızı annesini dinliyor..kadın kızı tarafından yakalanınca ,kız annesine seni babama söylicem diyor...kadın hemen o saatte telefonla kamyoncu sevgilisini arayıp durumu anlatıyor ve sadece üstündekilerle evden sevgilisine kaçıyor..kaçtığı adam yani şöför doğulu bir adam ,evli 6 çocuklu..bu sevgilisini aldığı gibi karı ve çocuklarının yaşadığı eve götürüyor...eee başka nereye götürecek..bu iki kuma başlıyorlar beraber yaşamaya...
bir sene geçmiş geçmemiş duydukki komşumuz olan kadını kuması ve kumasının çocukları bir güzel dövüyor...haaaa bu arada bu kadının bir çocuğu oluyor bu şoförden..
kadın şoförle sevgiliyken aklına koymuş bir plan yapmış...yaşadığı evi arabayı kocasını bir şekilde kandırarak üstüne yaptırmış..kocası öyle mülayim öylede efendi bir adamdır..ama kadın mikrobun biriydi...buldu belasını layığını ama...
neyse...boşanırken kocası avukata veriyor ve evi arabayı tekrar eski karısının elinden alıyor..kalıyormu bu kadın cascavlak ortadaaaa.
sürekli nişanlı kızına beddua edermiş..sen yakaladın beni senin yüzünden oldu yoksa kaçmazdım...kadındaki yüzsüzlüğe bak 40 yaşı aşmış kadın hem dost tutuyor hem açığa çıkınca kıza beddua ediyor..kızı yakalamasaydı kocasının ona sunduğu o zengin hayatı devam ettirerek hemde dostuyla beraber olarak yaşayacaktı..ama kadının kocası çok zengindi ve her dediklerini yapardı ..işte böyle bir son..insan hata yapmamalı hele hele aldatmak gibi..rahatsa evinde koca evne bağlıysa aldatmamalı...aşk yok sevgi yok bahaneleriyle...allah aşkına kimde aşk var aşk gelir geçer...
konuşmalısın bence
yoksa bu ilişkiyi devam ettirir büyük ihtimalle
o şimdi nasılsa kimse görmüyo anlamıyo diye düşünüp kendine heyecan arıyodur
bu arada mesajlar aşk içerikli mi yoksa gönül eğlendirme şeklinde mi
babanla ilişkileri kötüyse mutluluğu bu yollarda arıyo olabilir
mesajları sildiğini düşünüyodur karşı tarafa da tembih etmiştir beni belli saatlerde arama mesaj atma diye
bence o mesajlar arşiv taslak vs yerlere gittiyse bi bahaneyle telefonu al ve mesajları annene göster direk o zaman birşey söylemene gerek kalmaz o başlar açıklama yapmaya
hatta numarayı kaydedip kim olduğunu filan da bulabilirsin bi şekilde
çok zor bi durum ama annenin bu ilişkiyi devam ettirdiğini bilmek senin için çok daha zor ve acı olur
babama söyleyemem diyosun(ki bence bilmeye hakkı var)ama en azından bu ilişkinin kesin olarak bittiğine emin olmalısın
annen de senin bildiğini bilip utanmalı en azından
olmadı gizli telefon mektup ya da sahte facebook hesabı açıp tehtit edeceksin başka biri gibi ilişkini biliyorum bitirmezsen kocana haber vericem diye
bu ne kadar doğru bilmiyorum ama benim fikrim bu
ama en doğrusu babanın bilmesi tabi
bi annenin çocuğunu düşürdüğü duruma bak ya yazık gerçekten
annene bildiğini anlat diyenler oluyor....sana bir olayı anlatayım ..bundan 8-9 yıl önce bir komşu kadın ,kocasını gittiği bir tatilde tanıştığı kamyon şoförü ile aldatıyor..bir süre ilişkileri devam ediyor görüşme,telefon vs...bu akılsız kadınında 3 tane çocuğu var..oğlu askerde kızı nişanlı birde 9 yaşında çocuğu var..velhasıl..bir süre sonra evde kadın sevgilisiyle telefonda konuşurken nişanlı kızı annesini dinliyor..kadın kızı tarafından yakalanınca ,kız annesine seni babama söylicem diyor...kadın hemen o saatte telefonla kamyoncu sevgilisini arayıp durumu anlatıyor ve sadece üstündekilerle evden sevgilisine kaçıyor..kaçtığı adam yani şöför doğulu bir adam ,evli 6 çocuklu..bu sevgilisini aldığı gibi karı ve çocuklarının yaşadığı eve götürüyor...eee başka nereye götürecek..bu iki kuma başlıyorlar beraber yaşamaya... bir sene geçmiş geçmemiş duydukki komşumuz olan kadını kuma
Annemle babamın arası çok iyi yada sadece bize görünen taraf iyi ama normalde sarılırlar felan . Mesajlarda otek odasinda bırakıp gitmek , ortak ev almak gibi çok şey var. Bende babamin ayakta uyumasını istemiyorum ama annemlede konuşamıyorum
annene bildiğini anlat diyenler oluyor....sana bir olayı anlatayım ..bundan 8-9 yıl önce bir komşu kadın ,kocasını gittiği bir tatilde tanıştığı kamyon şoförü ile aldatıyor..bir süre ilişkileri devam ediyor görüşme,telefon vs...bu akılsız kadınında 3 tane çocuğu var..oğlu askerde kızı nişanlı birde 9 yaşında çocuğu var..velhasıl..bir süre sonra evde kadın sevgilisiyle telefonda konuşurken nişanlı kızı annesini dinliyor..kadın kızı tarafından yakalanınca ,kız annesine seni babama söylicem diyor...kadın hemen o saatte telefonla kamyoncu sevgilisini arayıp durumu anlatıyor ve sadece üstündekilerle evden sevgilisine kaçıyor..kaçtığı adam yani şöför doğulu bir adam ,evli 6 çocuklu..bu sevgilisini aldığı gibi karı ve çocuklarının yaşadığı eve götürüyor...eee başka nereye götürecek..bu iki kuma başlıyorlar beraber yaşamaya...
bir sene geçmiş geçmemiş duydukki komşumuz olan kadını kuması ve kumasının çocukları bir güzel dövüyor...haaaa bu arada bu kadının bir çocuğu oluyor bu şoförden..
kadın şoförle sevgiliyken aklına koymuş bir plan yapmış...yaşadığı evi arabayı kocasını bir şekilde kandırarak üstüne yaptırmış..kocası öyle mülayim öylede efendi bir adamdır..ama kadın mikrobun biriydi...buldu belasını layığını ama...
neyse...boşanırken kocası avukata veriyor ve evi arabayı tekrar eski karısının elinden alıyor..kalıyormu bu kadın cascavlak ortadaaaa.
sürekli nişanlı kızına beddua edermiş..sen yakaladın beni senin yüzünden oldu yoksa kaçmazdım...kadındaki yüzsüzlüğe bak 40 yaşı aşmış kadın hem dost tutuyor hem açığa çıkınca kıza beddua ediyor..kızı yakalamasaydı kocasının ona sunduğu o zengin hayatı devam ettirerek hemde dostuyla beraber olarak yaşayacaktı..ama kadının kocası çok zengindi ve her dediklerini yapardı ..işte böyle bir son..insan hata yapmamalı hele hele aldatmak gibi..rahatsa evinde koca evne bağlıysa aldatmamalı...aşk yok sevgi yok bahaneleriyle...allah aşkına kimde aşk var aşk gelir geçer...
Annen babana hiçbir şey hissettirmeden aldattığıyla ilgili babandan boşanmalı. Ondan sonra ortak ev mi alırlar, otelde mi yaşarlar o zaman düşünsün
Öncelikle anneni suçlama. Nasıl bir dönemden geçtiğini bilemezsin. Babanla aralarındaki ilişkiyi de bilemezsin. Evlilikleri artık sadece kağıt üzerinde kalmış olabilir. Birinin annenle konuşması lazım ama bu sen değilsin.. Anlatacağın bir teyzen falan varsa güzel olur.. Boşanmları her iki taraf için de senin için de daha hayırlı..
benim takıldığım anneni suçlama demişsin ama annesi gayet suçlanacak durumda
aralarında ne geçerse geçsin eşini aldatması mı gerekiyodu üstelik çocuğu da varken
bi annenin daha duyarlı olması gerekmez mi
bi erkek karısını aldatınca herkes söylemediğini bırakmıyo ama kadın aldatınca daha yumuşak bi tavır sergileniyo sanki
beni yanlış anlama ama ne olursa olsun böyle olayların bitakım sebepler gösterilerek normalleştirilmesine karşıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?