- 3 Şubat 2010
- 11.306
- 5.496
- 773
- Konu Sahibi muserliebrar
-
Kimsenin yumuşak davrandığını ya da hoşgörüyle yaklaştığını sanmıyorum .benim takıldığım anneni suçlama demişsin ama annesi gayet suçlanacak durumda
aralarında ne geçerse geçsin eşini aldatması mı gerekiyodu üstelik çocuğu da varken
bi annenin daha duyarlı olması gerekmez mi
bi erkek karısını aldatınca herkes söylemediğini bırakmıyo ama kadın aldatınca daha yumuşak bi tavır sergileniyo sanki
beni yanlış anlama ama ne olursa olsun böyle olayların bitakım sebepler gösterilerek normalleştirilmesine karşıyım
Herkesin yazdığını okudum.Bu gibi zor durumlarda bence buradaki kimseyi dinlememelisin.
Bir uzmana gitmelisin..psikoloğa veya psikiyatriste..uzaktan konuşması kolay..
Bunun sonuçlarına ise katlanmak yine sana düşecek..ya Allah korusun babana söyledin o da öfkesine hakim olamadı çekti vurdu anneni
ne yapacaksın?bu pişmanlıkla nasıl yaşayacaksın?bence kesinlikle bir uzmandan yardım al o sana ne yapacağını söyler..böyle önemli bir durumda da Müge Anlı programı gibi yorumlara itibar etme..naçizane tavsiyem..umarım bu sorunu en kısa sürede halledersin..
Sadece anne baba aralarındaki ilişki yüzünden çocukları tarafından nefret edilmeyi haketmiyor bence. Konu sahibimiz de kendini üzmesin istedim. Normalleştirmem ama olan olmuş. annesini hayatından mı çıkarsın. Nefret mi etsin. burda daha önce babasının gay ilişkilerini öğrenen bir kız konu açmıştı ona da aynı şeyi söyledim. Cinsel tercihleri yüzünden ondan nefret mi etsin..
Annesi demek ki babasını sevmiyor artık, kimse duygularına hakim olamaz ama doğru adımlar atmak annesinin elindeydi. annesi zayıflık göstermiş babasından boşanamamış. Keşke boşanıp yapsaydı. olmamış işte. o da bir insan. hata yapmış. Ama ona destek olacak kişi de kızı olmamalı tabi. aileden başka bir büyük yol göstermeli..
Kimsenin yumuşak davrandığını ya da hoşgörüyle yaklaştığını sanmıyorum .
Asıl sıkıntı erkek aldattığında kadın çekip gidiyor veya isteyerek,istemeyerek, mecbur kalarak devam ediyor.
Fakat konudaki gibi tersi durumda , kocanın kadını öldürme olasılığı oldugundan daha temkinli yorum yapıyoruz .
onun ben de farkındayım büyük ihtimalle eşi duymayacak bunu
kadının bi şekilde boşanması lazım
ama ben kadının kocasıyla ilişkisi kötüdür kağıt üstündedir gibi durumları aldatmaya bahane görmediğimden öyle yazdım
çünkü erkekler faceten birini aratsa bile burda kıyametleri koparıyoruz
eğer aldatmayı göze aldıysa boşanacak boşanamıyosa aldatmayacak
kendisi kocasını iyi tanıyodur yakalanacağını hiç mi tahmin etmiyo ki bu kadar ileri gidebiliyo çok tuhaf cidden
öyle öldürme gibi bi ihtimal varsa o kendini düşünmüyo ben niye düşüneyim demek istiyorum ama olmuyo tabi suçsuz bi eş ve çocuk var ortada çok zor bi durum
BU DURUM HÂLA DEVAM EDİYOR.. ben annemle konuşamadım fakat bir karar aldim doğrumu yanlışmı bilmiyorum . Okulumda olan bir hoca ile paylaşmayı düşünüyorum . PDR var ama sevmiyorum o kişiyi güvenmiyorumda. Edebiyat hocam var çok yakın hissediyorum onu kendime. Ona paylaşmam hata mı olur ?
valla canım birşeyler yapmazsan bu durum sürüp gider
annenle konuş ve babandan boşansın gitsin nereye gidiyosa
böyle susmakla olmaz bu işler senin psikolojin bozuluyo annen o adamla gününü gün ediyo utanmadan
Haklısınız , ama ne yapmam gerektiğini kestiremiyorum . Konuşamıyorum mektup deniyorum çok ağır oluyor. Ben bu durumu çok takmıyorum . O yüzden çok da fazla etkilenmiyorum . Hocam la konuşmakta kararsızım
Haklısınız , ama ne yapmam gerektiğini kestiremiyorum . Konuşamıyorum mektup deniyorum çok ağır oluyor. Ben bu durumu çok takmıyorum . O yüzden çok da fazla etkilenmiyorum . Hocam la konuşmakta kararsızım
canım takmıyorum diyosun ama takıyosun ki dertlenip konu açıyosun
annen yüzüznden senin de psikolojin bozulacak
bi kere bu babana çok büyük haksızlık
annenle konuşman şart boşanmayacaklarsa bile bu ilşki bitmeli en azından
olmadı teyzene filan anlat o konuşsun
mektup ta olabilir ne kadar ağır olursa olsun duysun zaten ne hissettiğini
ya da en azından mesaj at telefonundaki mesajları gördüm diye
senin için nasıl rahat edecek böyle annen otel bile tutmuştu yanlış hatırlamıyosam yani sadece nette konuştuğu biri olsa takmamanı bi derece anlarım ama artık ev otel tutup buluşmaya kadar gittiyse bu böyle olmaz yani
canım mrb.yasadiklarina bu yaşta bunları yaşamak zorunda kalmana çok üzüldüm.
hocanla neden konuşmak istiyorsun ki.
ne degisecek sence.
hayır eğer birisiyle konuşup rahatlayacaksan
bak biz variz burda.
en azından bize anlatırken yüzün kizarmaz.
(yarın birgün anlattin diye pisman olursun.
öğretmeninin yüzüne her baktiginda canın sıkılır
moralin bozulur)
benim sana tavsiyem annenle açık açık konuş
ve bahandan boşanıp kendi pisliginde bogulmasi için ikna et.
baktin olmuyor.bu durumda erkeklere hemen söylemek doğru olmaz
bir aile buyugu ile konuş teyzenle falan.
babana çok üzüldüm .
rabbim yardimcin olsun canım.
canım takmıyorum diyosun ama takıyosun ki dertlenip konu açıyosun
annen yüzüznden senin de psikolojin bozulacak
bi kere bu babana çok büyük haksızlık
annenle konuşman şart boşanmayacaklarsa bile bu ilşki bitmeli en azından
olmadı teyzene filan anlat o konuşsun
mektup ta olabilir ne kadar ağır olursa olsun duysun zaten ne hissettiğini
ya da en azından mesaj at telefonundaki mesajları gördüm diye
senin için nasıl rahat edecek böyle annen otel bile tutmuştu yanlış hatırlamıyosam yani sadece nette konuştuğu biri olsa takmamanı bi derece anlarım ama artık ev otel tutup buluşmaya kadar gittiyse bu böyle olmaz yani
sen babanın da anneni aldattığını mı düşünüyosun canım
Hayir öyle düşünmüyorum , ama geçmişte babamın çok büyük hatalar yaptığını düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?