Annem babamı aldatıyor :/

Hesabı şikayet et kapattır. Sonra da annene bu işi yaparak seni Nasıl bir riske attığını anlat. Ortalık sapık doluyken bu yapılır mı de. Adamlar yolda tanıyıp arabaya atıp götürse hiç mi vicdanın sızlamayacak de. ayy insanlıktan çıkmış resmen silkelemek lazım. Allah sabır versin. Gerçekten üzüldüm.
Bende konusmayi düşünüyorum.Psikolojisi kesinlikle yerinde degil zaten hep mutsuz melankolik hallerde.Geri tepmesinden korkuyorum o yuzden sakinligimi saglamam gerek :/

Bende konusmayi düşünüyorum.Psikolojisi kesinlikle yerinde degil zaten hep mutsuz melankolik hallerde.Geri tepmesinden korkuyorum o yuzden sakinligimi saglamam gerek :/

Allah yardımcın olsun. Başlatmasın melankolisine pardon da. Seni böyle riske atamaz. Güzelce konuş baktın deliriyor sen de söyliceksin o Zaman gerekirse şikayet edicem diye. Ondan korkma. Korktuğunu anlarsa üste çıkar. Yaptığının sıradışı bir kötülük olduğunu anlaması lazım.

Bence başka hesaptan tehdit et seni tanıyorum de daha sonra da hesabı şikayet et kapattır 2 gün sonra olay senin başına kalmasın önlemini al.sonra seni başkalarıyla konuştu sanarlar

ayy çok kötü ya . annenin piskolojik yardım alması lazım .
kendi konuşsa bide senin fotolarını göstermesi çok kötü ya .

Öncelikle sizin fotograflarınızı anneniz bile olsa hiçkimsenin sizin izniniz olmadan kullanamayacagını,
eğer devam ederse anne vs demeden dava açabileceginizi de söyleyin.

Blöf değil, gerekirse savcılıga da gidin.

Sizin yardımınızı kabul ederse bir psikologa gitmeniz yerinde olacaktır.
Ayrıca mutsuz ise boşanabilecegini, aldatmasına gerek olmadıgını da söyleyin.

Bi gun ortaya cikarsa ben yapmadim der ve sizi ortaya surer. Konusma iceriginin ne oldugunu da bilmiyorsunuz olay size kalir. Fotografinizi kullanan anneden hersey beklenir. Hic oyun oynamaniza gerek yok. Alin karsiniza konusun. Cozulmezse gidip sikayet edin.

bencede baska bir hesap ac.. fotograf iste eger senin resmini atarsa ben bu kizi taniyorum.. bu benim kizimin arkadasi de.. seni sikayet edic herkese rezil edicem falan de bakalim ne yapacak belki birakir bu isleri

Back
X