- 31 Aralık 2013
- 1.111
- 576
- 138
- Konu Sahibi elmaninpiskurdu
-
Anne hesabını kızını bekaret kontrolüne götürerek soruyorsa,soramaz kusura bakma benim fikrim bu.Kızını bekaret testine götürmek nedir ya?Bana savunduğun seye bak.Siz de bekaret testini bukadar normallestirmeyin lütfen..bu nasıl bir yorum? anneye hesap vermek zorunda tabiki.bukadar normalleştirmeyin olayı....
gelirse hoş gelir cnm
ama bizde inan çok işe yarıyor :)
Annenin bekaret testi istemesi kzın piskolojini alt üst eder ve bence cok yanlıs birsey sizcede öyle değil mi?Anne değilim ama ilerde de kızımdan süphe edersem düzgünce öğrenmeye calısırım bekaret testine götürüp onun onurunu piskolojisini hice saymamsavundugum şey annein dışlanmış olması. sizde annesiniz belkide olacaksınız....
tabiki de hoş gelir minoşummmmEğer hoşgelirse zaten sorun yok canım :)
ben eminim ki defalarca ögrenmeye çalışmıştır....Annenin bekaret testi istemesi kzın piskolojini alt üst eder ve bence cok yanlıs birsey sizcede öyle değil mi?Anne değilim ama ilerde de kızımdan süphe edersem düzgünce öğrenmeye calısırım bekaret testine götürüp onun onurunu piskolojisini hice saymam
Ben de onu diyorum zaten canım. Mücadele etmeden kaybetmeye hazır herkes. Ben yapamam edemem, napacağım, bittim ben deyip duruyorlar. E yaparken hiç de yapamam edemem demiyordun ya. Yetişkin biri yaptığının sonuçlarına katlanır. Şahsen ben de 22 yaşındayım, kaba tabirle ne halt yediysem arkasındayım. Sonuçlarına katlanamayacağım işleri de yapmam, mucize olmuyor sonunda, gelip yakana yapışıyor böyle. 5 yaşında da olmadığın için anneeaaa deyip annenin arkasına da saklanamıyorsun zira o bile yargılıyor seni.Konu sahibinin yaptıklarını tabiki desteklemiyorum. Hata üstüne hata. Benim demek istediğim hatalarının arkasında dursun. Yaptım evet bu benim hayatım demeli. Boyun eğerse daha beter şeyler yaşayacak
Annenin bekaret testi istemesi kzın piskolojini alt üst eder ve bence cok yanlıs birsey sizcede öyle değil mi?Anne değilim ama ilerde de kızımdan süphe edersem düzgünce öğrenmeye calısırım bekaret testine götürüp onun onurunu piskolojisini hice saymam
2 adamla cinsel ilişki yaşa biri psikopat bir bebegin günahına gir.zaten psikolojisinin anasını aglatmışlarbu kızın piskolojisi şimdi normal mi sence
2 adamla cinsel ilişki yaşa biri psikopat bir bebegin günahına gir.zaten psikolojisinin anasını aglatmışlar
konu anneye gelince onuru gururu deniyor..
Piskolojisi normal değil diye bekaret testine götürülmesi normal mi sence?Bu onun piskolojisini daha cok bozar.Ya sunu diyorum ben her ne olursa olsun genc bir kızın ailesi tarafından kolundan tutulup bekaret testine götürülmesi cok yanlıs.Bunu nasıl savunuyorsunuz anlamıyorum.bu kızın piskolojisi şimdi normal mi sence
kızlar sizlerden tavsiye istedim belliki üç beş arkadaş dışında yargılamayan yok haklısınız.. sizin bu dedıklerınızı bende soyluyorum kendıme... bagzı ınsanlar defalarca hata yapmadan ayırt edemez dogruyu bende onlardanım malesef evet cok fazla hatam var bılıyorum bunların farkına vardım zaten uzun uzun dusundukten sonra ve hatalarımı günahlarımı bılerek yenı bır sayfa açtım hayatımda işe girdim çalısıyorum okula gerı dondum hayatımı yenıden elden geçiriyorum şimdi bu kadar hata yaptım dıye yenilerini önlemek istiyorum
Kız niye risk olsun bizde öyle korunuyoruz diger turlu bana yasak vucudum kabul etmiyo ilaclariaman diyim! ciddi risk.
Bi korunma yöntemi bile denemez o kadar riskli.
2 adamla cinsel ilişki yaşa biri psikopat bir bebegin günahına gir.zaten psikolojisinin anasını aglatmışlar
konu anneye gelince onuru gururu deniyor..
İki adamla cinsel iliskiye girdi diye bekaret testini haketti yani öyle mi?Ben kızın piskolojisi normal yaptıkları mükemmel demiyorum,kızın bekaret testine götürülmesi cok cirkin ve yanlıs diyorum,bu dediğimindeki yanlıs ne söyler misiniz?Niye ısrarla görüsümün karsısındasınız?Genc bir kadının kolundan tutulup bekaret testine götürülmesini normal bulmanız ilginc,her türlü yanlıs.Bence kolundan tutulup bekaret testine değil de,piskolojik bir destek alacağı yere götürmeli anne eminim bekaret testinden daha faydalı olur yanlısları tekrarlamaması adına.aynen.çok onurlu çok gururlu bir kız ya zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?