- 31 Aralık 2013
- 1.111
- 576
- 138
- Konu Sahibi elmaninpiskurdu
-
Evet ortak bir görüste birlesildiğine göre,fake olduğunu düsündüğüm bu konudan cıkıyorum:)sinirlenicek bu mu kaldı allisen..
yanlış yada eksik anlaşmışız okadar..
Kusura bakma ama okurken aklimdan ilk geceni yazacam,Allah belani v...!
Cocuk cocuk diye inleyenlerin dr dr gezenlerin uzuntulerini keske siz cekseniz de su laylaylom hayatiniz basiniza yikilsa !!
Rica ederimArkadaşlar tavsiye verenlerınız cok tesekkur ederım emın olun uyacagım diğer yadırgayan ve yargılayan arkadaslar sızede tesekkur ederım ve dedıklerınızı anlıyorum ve saygı duyuyorum haklısınız dıyecek hıc bır seyım yok
Gel Gelelim bu yasadıklarımın ustunden 1 bucuk sene gectı bu sure zarfında hatalarımın farkına vardım düştüm diye tekrar vurmak gerekmez sonucta işime okuluma devam edıyorum cokta başarılı gıdıyorum dua etmeye ve hayatımı duzene koymaya başladım şimdı bu kadar akkıllanmısken ve duzelmeye bbaslamısken tekrar yıkılmak ıstemıyorum.. butun uğraşım bu yuzden..
derdımı meramımı paylaşmak istedim zahmet edıp cevap verdınız tesekkur ederım bu sekıldekı yargılar yuzunden anlatamadım aılemede yaptıklarım dogru degıl evet ama ben bunları aıleme soyleyemem inşallah bir süre bu konular kapanır ve üniveriteye gidebilirim ozaman ayaklarım üstünde durmaya başlayınca aile baskısından bu kadfar korkmam belkıde anlatamadım kendımı malesef olsun ınanan ve ınanmayan herkeze tesekkur ederım
aynen.çok onurlu çok gururlu bir kız ya zaten
Cokmu korktun ailenden ayyy kiyamam korkundan cinsellik yasamissin
Kormasan herhalde sevgilini eve
getirirdin demi yapmadan
önce dusunecektin
İĞRENÇSİNİZ
İĞRENÇSİNİZ
Ben konuya inanmadigim icin yorum yaptim inandırıcılığı varmi bukadar korkuyla hata üstüne hatami yapilir hadi inandim diyelim konuya annsenin yaptigi da tamamen yanlış zaten iki erkekle beraber olmuş daha neyin bekaret testi sadece konu sahibini ilgilendirir sonraki yorumumda annesinin yaptığının yanlış oldugunu belirtim kızını rezil etmekten başka birşeye yaramaz diye yinede saolunİĞRENÇSİNİZ
Kadınlar ne tepkı verecek şakasımı bu
sizin gibiler yüzünden çöplerden bebek toplanıyo
Kadınlar ne tepkı verecek şakasımı bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?