ANNEM BANA BEKARET TESTİ YAPTIRMAK İSTİYOR RESMEN BUNALIMA GİRDİM

Kimseyi yargilamamayi ve büyük konusmamayi ilke edinmis biri olarak sizi elestirmeyecegim.zaten yaptiginiz hatalarin farkında gibi gozukyorsunuz.eger bir yenisini eklemek istemiyorsaniz annenize durumu anlatmakla baslayin ise.bir insana annesinden yakin degildir kimse.arkanizda o olsun.kimseyle de paylasmasin bu durumu.yalan yalani getirir.ilk kez durust olun.madalya takmayacak elbet ama anne annedir.herhalde uyuşturucu kullanan biriyle evlenmeniz icin baski kuracak kadar cahil degildir.kimseye soylemezse yengenize vs.yuzu de yere egilmez.o akrabalariniza da bilmiyoru oynasin.

Arkadaşlar tavsiye verenlerınız cok tesekkur ederım emın olun uyacagım diğer yadırgayan ve yargılayan arkadaslar sızede tesekkur ederım ve dedıklerınızı anlıyorum ve saygı duyuyorum haklısınız dıyecek hıc bır seyım yok
Gel Gelelim bu yasadıklarımın ustunden 1 bucuk sene gectı bu sure zarfında hatalarımın farkına vardım düştüm diye tekrar vurmak gerekmez sonucta işime okuluma devam edıyorum cokta başarılı gıdıyorum dua etmeye ve hayatımı duzene koymaya başladım şimdı bu kadar akkıllanmısken ve duzelmeye bbaslamısken tekrar yıkılmak ıstemıyorum.. butun uğraşım bu yuzden..
derdımı meramımı paylaşmak istedim zahmet edıp cevap verdınız tesekkur ederım bu sekıldekı yargılar yuzunden anlatamadım aılemede yaptıklarım dogru degıl evet ama ben bunları aıleme soyleyemem inşallah bir süre bu konular kapanır ve üniveriteye gidebilirim ozaman ayaklarım üstünde durmaya başlayınca aile baskısından bu kadfar korkmam belkıde anlatamadım kendımı malesef olsun ınanan ve ınanmayan herkeze tesekkur ederım

Rica ederim
Önemli değil

"ondan kurtulduk" ne demek ya. bunu okuyunca burnumun direği sızladı! Allah'ım çok büyüksün sen.

asla kaldıramıyorum asla bebek aldırmak ne ya korunun arkadaşım yazık günah değilmi?
mustahak olmuş uğraş dur şimdi

Yine kadın suçlu, yine erkek tertemiz. Şu namus kavramı kadınlara kakalandığından beri erkekler çok rahat. Istedikleriyle yatıp kalkıyolar ama bekarrt testi hesap verme vs yok. Aaa olur mu hiç onların pipisi var. Biz de malız eşyayız ya kullanmılmış oluyoruz. Bu durumda herkes konu sahibine yüklenmiş hayatını eleştirmiş. Kınadığımız şey başımıza gelmeden ölmezmişiz. Yaptıkları çok yanlış hem de çok. Ama burda tek suçlu o değil. Bakaret testine götürmek nedir ya? Ya uyusturucu bağımlısıyla nişanlamak? Insan hic mi arastirmaz bu neyin nesi damat diye? Evet yine kadın suçlu.. Toplumun lanet olası kuralı bu.

Bazılarının yorumları be kadar vicdansız ya bu kız bunları tek basınamı yaşadı tek basınamı hamile kaldı inanamıyorum size ya ergenliğinde bi hata yapmış erkek şerefsiz cıkmıs aldatmıs sözlenmiş oda öyle cıkmıs bu kız napsın o cok mu ister böyle bi hayat yaşamayı düzgün psklojide olan insanı bile delirtirsiniz kız akıl almaya gelmiş hemen ahlak polisleri toplanmıs

maşallah erkek gibi büyümüşsün ama erkeklerin altındanda çıkmamışsın. Ozaman düşünmemişsin geleceginide şimdi geçmişin hesabınımı vericeksin ailene.

İĞRENÇSİNİZ
Ben konuya inanmadigim icin yorum yaptim inandırıcılığı varmi bukadar korkuyla hata üstüne hatami yapilir hadi inandim diyelim konuya annsenin yaptigi da tamamen yanlış zaten iki erkekle beraber olmuş daha neyin bekaret testi sadece konu sahibini ilgilendirir sonraki yorumumda annesinin yaptığının yanlış oldugunu belirtim kızını rezil etmekten başka birşeye yaramaz diye yinede saolun

Son düzenleme:
Babaların vereceği tepki belli önce kızını sonra anneni öldürür, bence annene söyle gidip babana anlatabileceğini sanmıyorum , annene erke arkadaşın olduğunu anlatmadın mı ,gizledin mi hep ,
Kadınlar ne tepkı verecek şakasımı bu

Babaların vereceği tepki belli önce kızını sonra anneni öldürür, bence annene söyle gidip babana anlatabileceğini sanmıyorum , annene erke arkadaşın olduğunu anlatmadın mı ,gizledin mi hep ,
Kadınlar ne tepkı verecek şakasımı bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…