ANNEM BANA BEKARET TESTİ YAPTIRMAK İSTİYOR RESMEN BUNALIMA GİRDİM

burada bekaret testiyle alakalı yorum göremedm ben.annesi onu götümeyecek dahi olsa siz bu yorumu yapıcaktınız..
tekrar söylüyorum ben bekaret testine götürmesini savunmuyorum.. götürülmesinede KARŞIYIM....
burada söyledigin verdigin akıl sence yol gösterici mi?????
ANNEYE HESAP TA VERMEK ZORUNDA BUNU NE ŞEKİLDE OLURSA OLSUN KANITLAMAK TA ZORUNDA.
bu mesajımın üstüne de birşey yazmıycam ben artık.....

Tamam doğru yoldasın işte. O herifle de görüşme, hattını değiştir, telefonlarına çıkma, gönderirse birilerini araya koyarsa reddet. Annene de bu isteğini yapamayacağını, onu çok sevdiğini, ve sana güvenmesini istediğini söyle. Yani bundan sonra istediğin gibi bir evlat olacağım mesajını ver.
Az çalış, para biriktir, aldığını son kuruşuna kadar yeme. Hayatını kendin kur, evlilikle alakalı tecrübelerin ortada, biraz karşı cinsten uzak dur. Elbet zamanı gelince bir insan evladı ile karşılaşırsın. Yaşıtız senle, 22 yaş erken zaten, bekle 3-4 sene daha. Kendine fırsat ver, kıymet ver kendine eziyet etme. Yanlış insanlarla kendine yapacağını yapmışsın zaten, az biraz acı kendine.

Kız niye risk olsun bizde öyle korunuyoruz diger turlu bana yasak vucudum kabul etmiyo ilaclari

yapma allahaşkına balım bi korunma yöntemi değil ki bu.
Yani çok açtırma konuyu bana ama eşinin salise gecikmesi telafisi olmayan şeylere mahal verebilir.
Bari eşin korunsun, he illa geri çekilmek istiyosa onu da yapsın

Kesinlikle annem zorla bekaret testine götürüyor demeseydi bu yorumu yapmayacaktım.bu bekaret testi olayını görünce bu yorumu yaptım.eğer anne bekaret testi yerine adam gibi soruyor olsaydı tabiki anlat derdim.Böyle demese de böyle yorum yapardın diyerek benim adıma konusmayın lütfen.

Bende annenin daha neyin bekaret testi icin uğraş vermesini anlamiyorum
Bu kiz zaten iki adamla beraber olmuş bekaretmi kalmış ne gerek var teste olan ortada anne bu kadar cahilmi kendilerini iyice rezil etmekten başka bişey değil

AY ZORLA GÖTÜREN YOK GÖTÜRÜCEM DEMİŞ ODA TMM DEMİŞ.
SÜRÜKLEYEN YOK.. MADEM ONLA ALAKALI YAPTINIZ BELİRTİN LÜTFEN.
ŞİMDİ KONU SAHİBESİ DE ANASINA EFELENMESİN

valla benim hiç içimden gelmiyo bukadar planlı bi kız için akıl vermek

Ha bu arada yavuz hırsız ev sahibini bastırır derler. Kızlar siz de iyice gemi azıya aldınız he. Ne demek bekaret testi, mal değil ki açık mı kapalı mı diye muayene edilsin! O yüzden bu kabul edilemez bir şey, beden onun bedeni, kimse üzerinde kesip, biçip karar veremez NOKTA. Evlilik dışı cinsel hayatı oldu diye buna katlanmak zorunda değil.
Hırsız demiştik, hırsızın hiç mi suçu yok. Kafayı çek çek, ortalığa pisliğini kus. Yaptığı şeyleri marifet gibi tüm sülaleye ilan etmiş herif, daha evvelinde de çocuğuna sahip çıkmamış. Yani tek suçlu konu sahibi değil, boş yere fazladan yüklenmeyin.

valla benim hiç içimden gelmiyo bukadar planlı bi kız için akıl vermek
Ben konunun gercekliğine bile inanmıyorum,sadece bekaret testi olayını görünce bu testin anne babalar tarafından zorla istenmesi konusundaki rahatsızlığımı belirtmek istedim,konu farklı yerlere geldi

AY SÖYLEMESİ AYIP EŞİM KORUNUNCA BEN Bİ B.K ANLAMIYOM

Canim bende fazla konuyu acmak istemiyorum cok uzuuuun yillardir evliyim bir oglum var 14 yasinda benim acimdan iyi ama eşimin de pek şikayetci oldugu soylenemez hap hormon bozuklugu yapti sipralde fazla agri yapti bende böyle işte

Benim evcilik oynadığım zamanlarda bunlar cinsrllik yaşıyor. Allahım bizleri affetsin islah etsin. Hayatın içine bukadar bodoslama dalmayı tadını çıkar çıkara sırayla yaşayın. Sonra bekaretimi kaybettim diye aglıyoraunuz. Büyük konuşmuyorum kızkardesimi var kısmetine kıyamıyorum ama sizlere kızıyorum be ablacım yapmayın böyle yapacaksanız da arkasında durun dimdik

ha yani ailede normal değil uyuşturucu kullanan uzaktan akrabayı kız veriyorlar sonra namus diye inliyorlar
ilginç

Ben konunun gercekliğine bile inanmıyorum,sadece bekaret testi olayını görünce bu testin anne babalar tarafından zorla istenmesi konusundaki rahatsızlığımı belirtmek istedim,konu farklı yerlere geldi

neyse sende kendi savunduğun şeyde haklısın bekaret testinde.Ama benim sinirlendiğim kızın kıçını kurtarma çabası gerçeklerin öğrenilmesinden korktuğu için akıl almak istemesi

uyuşturucu kullandığını bilmiyorduk biz sözlendikten sonra yakaladım içtiğini çok uğraştım bırakması için bağımlı degılım dıyıp içmeye devam ediyordu

niye gttinde oglana soyledn sen bakire deglm diye. e demissin niye yatiyon. biraz aklLi olun kizlar yaa ayni hatayi defalarca yapmayn ayip gunah . annen ogrenms artik yapacak bse yok . bundan sonrasini duzelt hayatinda hata yapmamaya bak. bagrirlar cagirirlar ama yinede arkanda olurlar. kusura bakma da o dayagi o azari isiteceksn.

konu gerçekse annenize herşeyi anlatın zaten duymuş duyacacağını niye inkar ediyorsunuz.gerçekten anneniz canınıza mı kadstedicek yoksa korkutma amaçlı mı konuşuyor sizinle.hiç bişey yapamazsanız polise gidin anlatın can güvenliğim yok diye.bu genç yaşta bu kadar üst üste hata yapılır mı sırf kendi zevkiniz için yadırgamak istemem ama çok hatalısınız.şimdi artık akılananın sizi anlıcak birine anlatın durumunuzu tabiki kızacaklar bunu göze alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…