- 17 Eylül 2010
- 3.766
- 1.733
- 373
- Konu Sahibi elmaninpiskurdu
-
Ne karısık olaylar.Üzülme annen de dahil kimseye bu konuda hesap vermek zorunda değilsin,kimseye de birseyi kanıtlamak zorunda değilsin annene de aynen böyle söyle.Ama suanki sevgilin de uyusturucu kullanıyormus ondan da biran önce kurtulmaya bak kendine yeni bir sayfa ac.Kimsenin de gölge etmesine izin verme.Konu gercekse eğer yasadıklarına üzüldüm
burada bekaret testiyle alakalı yorum göremedm ben.annesi onu götümeyecek dahi olsa siz bu yorumu yapıcaktınız..Piskolojisi normal değil diye bekaret testine götürülmesi normal mi sence?Bu onun piskolojisini daha cok bozar.Ya sunu diyorum ben her ne olursa olsun genc bir kızın ailesi tarafından kolundan tutulup bekaret testine götürülmesi cok yanlıs.Bunu nasıl savunuyorsunuz anlamıyorum.
Tamam doğru yoldasın işte. O herifle de görüşme, hattını değiştir, telefonlarına çıkma, gönderirse birilerini araya koyarsa reddet. Annene de bu isteğini yapamayacağını, onu çok sevdiğini, ve sana güvenmesini istediğini söyle. Yani bundan sonra istediğin gibi bir evlat olacağım mesajını ver.kızlar sizlerden tavsiye istedim belliki üç beş arkadaş dışında yargılamayan yok haklısınız.. sizin bu dedıklerınızı bende soyluyorum kendıme... bagzı ınsanlar defalarca hata yapmadan ayırt edemez dogruyu bende onlardanım malesef evet cok fazla hatam var bılıyorum bunların farkına vardım zaten uzun uzun dusundukten sonra ve hatalarımı günahlarımı bılerek yenı bır sayfa açtım hayatımda işe girdim çalısıyorum okula gerı dondum hayatımı yenıden elden geçiriyorum şimdi bu kadar hata yaptım dıye yenilerini önlemek istiyorum
Kız niye risk olsun bizde öyle korunuyoruz diger turlu bana yasak vucudum kabul etmiyo ilaclari
Kesinlikle annem zorla bekaret testine götürüyor demeseydi bu yorumu yapmayacaktım.bu bekaret testi olayını görünce bu yorumu yaptım.eğer anne bekaret testi yerine adam gibi soruyor olsaydı tabiki anlat derdim.Böyle demese de böyle yorum yapardın diyerek benim adıma konusmayın lütfen.burada bekaret testiyle alakalı yorum göremedm ben.annesi onu götümeyecek dahi olsa siz bu yorumu yapıcaktınız..
tekrar söylüyorum ben bekaret testine götürmesini savunmuyorum..
burada söyledigin verdigin akıl sence yol gösterici mi?????
ANNEYE HESAP TA VERMEK ZORUNDA BUNU NE ŞEKİLDE OLURSA OLSUN KANITLAMAK TA ZORUNDA.
bu mesajımın üstüne de birşey yazmıycam ben artık.....
AY ZORLA GÖTÜREN YOK GÖTÜRÜCEM DEMİŞ ODA TMM DEMİŞ.Kesinlikle annem zorla bekaret testine götürüyor demeseydi bu yorumu yapmayacaktım.bu bekaret testi olayını görünce bu yorumu yaptım.eğer anne bekaret testi yerine adam gibi soruyor olsaydı tabiki anlat derdim.Böyle demese de böyle yorum yapardın diyerek benim adıma konusmayın lütfen.
Kesinlikle annem zorla bekaret testine götürüyor demeseydi bu yorumu yapmayacaktım.bu bekaret testi olayını görünce bu yorumu yaptım.eğer anne bekaret testi yerine adam gibi soruyor olsaydı tabiki anlat derdim.Böyle demese de böyle yorum yapardın diyerek benim adıma konusmayın lütfen.
Ben konunun gercekliğine bile inanmıyorum,sadece bekaret testi olayını görünce bu testin anne babalar tarafından zorla istenmesi konusundaki rahatsızlığımı belirtmek istedim,konu farklı yerlere geldivalla benim hiç içimden gelmiyo bukadar planlı bi kız için akıl vermek
AY SÖYLEMESİ AYIP EŞİM KORUNUNCA BEN Bİ B.K ANLAMIYOMyapma allahaşkına balım bi korunma yöntemi değil ki bu.
Yani çok açtırma konuyu bana ama eşinin salise gecikmesi telafisi olmayan şeylere mahal verebilir.
Bari eşin korunsun, he illa geri çekilmek istiyosa onu da yapsın
Canim bende fazla konuyu acmak istemiyorum cok uzuuuun yillardir evliyim bir oglum var 14 yasinda benim acimdan iyi ama eşimin de pek şikayetci oldugu soylenemez hap hormon bozuklugu yapti sipralde fazla agri yapti bende böyle işteyapma allahaşkına balım bi korunma yöntemi değil ki bu.
Yani çok açtırma konuyu bana ama eşinin salise gecikmesi telafisi olmayan şeylere mahal verebilir.
Bari eşin korunsun, he illa geri çekilmek istiyosa onu da yapsın
ha yani ailede normal değil uyuşturucu kullanan uzaktan akrabayı kız veriyorlar sonra namus diye inliyorlarsuçun büyük çoğunluğu sende ama annede babadada var hata. liseden tanıstıgın bırıne bekaretin gidiyor sonra uyuşturucu kullanan akrabayla yuzuk takılıyor sonra bebek aldırılıyor. bunlar olurken nerdeydıler. akrabanın uyusturucu kullandıgını kımse bılmıyormu neden arastırılmadı.
sonra bekaret kontrolü ister dovsunler ister sovsünler hayatta gitmezdim o bekaret kontrolüne agzımdanda bir laf almazdı kimse. bunlar olurken nerdeydiniz. sana tavsıyemde tertemiz hayatına başla okuyormusun çalışıyormusun ne yapıyorsan yap hatalarındanda ders cıkart biriyle sevismek beraber olmak marifet değil.
ne sana acıdım ne ailene masum yavruya acıdım ve kurtuldum demenden tiksindim.
Ben konunun gercekliğine bile inanmıyorum,sadece bekaret testi olayını görünce bu testin anne babalar tarafından zorla istenmesi konusundaki rahatsızlığımı belirtmek istedim,konu farklı yerlere geldi
Defalarca belirttim hanfendi görmüssünüzdür zaten.sinirlenmeyin hemenAY ZORLA GÖTÜREN YOK GÖTÜRÜCEM DEMİŞ ODA TMM DEMİŞ.
SÜRÜKLEYEN YOK.. MADEM ONLA ALAKALI YAPTINIZ BELİRTİN LÜTFEN.
ŞİMDİ KONU SAHİBESİ DE ANASINA EFELENMESİN
Bu konuda size katılıyorum.neyse sende kendi savunduğun şeyde haklısın bekaret testinde.Ama benim sinirlendiğim kızın kıçını kurtarma çabası gerçeklerin öğrenilmesinden korktuğu için akıl almak istemesi
sinirlenicek bu mu kaldı allisen..Defalarca belirttim hanfendi görmüssünüzdür zaten.sinirlenmeyin hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?