• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

annem bana iftra attı

Alkolizimle alkol kullanıcılığını karıştırmayalım. Alkolik bir insnı hiçbir yasak engelleyemez.

:53::53:Yazık Allah annene yardım etsin
İşte alkol kullanmayın,maneviyatlı olun denilirken doguracagı sonuçlar bilinerek konuşuluyor ama toplumumuzda bu yasak gibi algılanıp tavır alınıyor olaylar çıkıyor büyütülüyor:20:
Maneviyatsızlık ne kötü ne acıdır ya Rabbim
Allah annenin yardımcısı olsun,Allahından bulsun demekten çok sürekli Rabbim anneme hidayet ver demeniz çok daha dogru olur arkadaşım,umutsuz olmiza sürekli dua et olurmu
Şu an annenin alkol tedavisi görmesi lazım ve maneviyatının güçlenmesi için sizin ona duacı olmanız gerekmektedir
Size attıgı iftiraya gelince dua edin tövbe etsin,eşinizin buna inanmaması sizin için ne kadar güzelse annen için ne büyük elem
Allah yardımcınız olsun,inşAllah buraya kısa sürede anneniz için güzel konu açar düzeldi diyebilirsiniz
Şu an onun ortakları şeytan para ve alkol ahh ahhh :50::50:

Farketmezki ha alkolik ha alkolizm sonuçta alkol alan bir insanın sonu alkolizmdir,yani varacagı yolun sonu aynı kapıda birleşir
Allah yardımcısı olsun bu tür insanların:50:

Aloklizim hastalıgın adıdır. Ona yakalanana alkolik denir. Tabiki ikisi aynı şey. Benim dediğim alkol kullanan her insan alkolik değildir ve alkol kullanan her insan bir gün alkolik olmaz.

Arkadaşa ve annesine çok geçmiş olsun..

Canım benim çok üzüldüm. allah annene şifa versin.. :( Annende alzheimer başlangıcı olabilir. Bi nörologa götürmende fayda var, hemen onu suçlama. Eski günleri düşün, o zamanla kıyasla. Muhtemelen kötü bir insan değildi hiçbi zaman. Onunla oturmayı düşündüğünüze göre önceden sorun yoktu.. alkolün de etkisiyle öyle bir hastalığı varsa ilerler. Büyük ananem alzheimer hastasıydı. Para mevzularına çok takıyodu. Bütün gün paralarını sayıp saklardı. Ve herkesi siz benm paramı çaldınız diye suçlardı. Bir de ananeme anneme hep böyle iftiralar atardı. Aynı dediğin gibi akşam dedem geldiğinde ananem için bu kadın erkek aldı eve sen yokken derdi. Başlarda çok şaşırıp kızmışlar bizimkiler. Sonra bunak yaşlı diyip geçiştirmişler. En son çok ilerleyince çıkmış ortaya. Ama ananemin anlattıgına göre 40 - 50 li yaşlardan itibaren paranın mevzusunu çok yapan bir insan haline gelmiş. Alzheimerlı hasta yakınlarıyla konuştugumuzda da hep aynı şeylerden şikayet ediyolardı. Akıllarını parayla bozuyolar biraz..

benim çocukluğumda dahil onun ayık olduğu günler nadirdir...

işin garibi de hiç bir şeyi unutmaz ...

nasıl desem içkiyle bütünleşmiş gibi....herkes onu öyle tanır ve garipsemezler...çok acayip bir durum...

alkolik bir anneyle büyümek nasıldır bilirmisiniz?

bütün sinir krizlerini ben çekerdim ...canı istediğinde beni cezalandır eve almazdı vs vs bir sürü şey

evde bazen ekmek olmazdı ama vodka kola bira hiç eksik olmazdı...

okul okuyamadım ...şimdi bitirmek için uğraşıyorum...

eminim onun da kendine göre zorlukları vardı

ama böyle yapmamalıydı...

evlendim ....düğünüme gelmedi

bir iğne bile vermedi.....

evleneli 2yıl oldu daha aileler tanışmıyor...tanıştırmayı da düşünmuyorum zaten

offf dolmuşum baya

işiniz çok zor anne bu atılmaz..
ama o hem kendine hem size zarar veriyor artık
aile yakınlarınız yok mu tedaviye ikna etmek için
sizde bırakırsanız hali daha kötü olur sanki
tamam ayrı eve çıkın eşiniz mecbur değil bu duruma katlanmaya
ama elinizi üzerinden çekmeyin..

işiniz çok zor anne bu atılmaz..
ama o hem kendine hem size zarar veriyor artık
aile yakınlarınız yok mu tedaviye ikna etmek için
sizde bırakırsanız hali daha kötü olur sanki
tamam ayrı eve çıkın eşiniz mecbur değil bu duruma katlanmaya
ama elinizi üzerinden çekmeyin..

hayır kimsemiz yok ...

ayrı eve çıkıp kendimi toparlamak istiyorum...

stresten 40 kg ya düştüm...

elbette elimi çekmem üstünden ama.......çok yoruldum

Allah yardımcınız olsun, gerçekten çok zor bir durum. Şuan ayrı eve çıkma imkanınız var mı?

hayır kimsemiz yok ...

ayrı eve çıkıp kendimi toparlamak istiyorum...

stresten 40 kg ya düştüm...

elbette elimi çekmem üstünden ama.......çok yoruldum

evet canim dorusu bu olur ayri eve cikmaniz ama ne olursa olsun o senin annendir yazik alkol onu oyle yapiyor galiba bi tedavi olsun ayindiyinda boyle boyle soyleyin annattirin bakalim ozaman ne deyecek

evet canim dorusu bu olur ayri eve cikmaniz ama ne olursa olsun o senin annendir yazik alkol onu oyle yapiyor galiba bi tedavi olsun ayindiyinda boyle boyle soyleyin annattirin bakalim ozaman ne deyecek

sorun da bu.. o herşeyin farkında ....

bilerek yapıyor...bugün de eşime gelip açmalamışım dün dedi sadece ...bu kadar yani...

ama bunu derken de sarhoştu ...

anlatamam görmeniz lazım ...nadir görülen insanlardan...:14:

İşte alkol insanı ne hallere sokuyor. Benim dedem normal zamanda göreceğiniz en merhametli insandı, torunlarına bakarken içi giderdi, onlar çok severdi, ama eğer ayık yakalayabilirseniz. Sonradan öğrendim meğer babamlara hayatı zindan etmiş, okumalarını engellemiş, maddi manevi aklınıza gelecek bütün zararları vermiş. Bir anne normal şartlarda evladı için değil 100 TL., canını verir. Annenizin (rahatsızlığı diyelim) gerçekten ileri seviyede. Hiç ömründe şu ana kadar tedavi olmaya çalıştı mı?

çok çirkin bi davranış ya
bi anne kızına nasıl iftira atar ya
biran önce ayrı çıkın
senin yerinde olsam bidaha o kadının yüzüne bakmazdım heralde

İşte alkol insanı ne hallere sokuyor. Benim dedem normal zamanda göreceğiniz en merhametli insandı, torunlarına bakarken içi giderdi, onlar çok severdi, ama eğer ayık yakalayabilirseniz. Sonradan öğrendim meğer babamlara hayatı zindan etmiş, okumalarını engellemiş, maddi manevi aklınıza gelecek bütün zararları vermiş. Bir anne normal şartlarda evladı için değil 100 TL., canını verir. Annenizin (rahatsızlığı diyelim) gerçekten ileri seviyede. Hiç ömründe şu ana kadar tedavi olmaya çalıştı mı?

hayır...duymak istemiyor bile ben iyim diyor sadece vodkam var

o da bu hayatta benim hakkım olsun o kadar diyor...

2-3 hafta içinde bakalım ...umarım olur

bilmiyorum ama ben cok uzuluyorum boyle olaylara hele anne evlat arasinda kizginliklar cok zor cunku bende bir anneyim keske hic kavgalar kizginliklar olmasa ama malesef oluyor yinede siz evladisiniz kizmasaniz ayri eve cikin ama ara sira ilgilen cunku onada yazik Allah kolaylik versin onada sanada canim...

Ben sizi cok iyi anliyorum...
Ona yazik tabii ama sizede de yazik.
O istegerek alkol aliyor ama siz isteyerek öyle anneye sahip olmadiniz.
Kim istemez normal bir yuvasi annesi olsun.
Oda sizin en dogal hakkinizdi.
Onun sectigi yasam stilinin hatalarini siz cekmek zorunda degilsiniz.
Tabii anne atilmaz ama herseyini bukadar üstlenmek zorunda degilsiniz.
Biraz mesafe biraz ara herkese iyi gelir diye düsünüyorum.
Biraz kendiniz icin yasayin, madem tedavi istemio onu bunu istemio her ickici gibi, ozaman ickisi ile biraz bas bas kalsin bakalim.

Bazen insan egoist olmali, yapilcak birsey yok, eger egoist olmasaniz bu olay sizi yiyip bitirir hatda evliliginize bile zarari olur.

okuyunca sok oldum.eşiniz inanmamıs allahtan .ama bir inanmaz iki inanmaz 3. de acaba öz kızına bunu nasıl yakıstırdı dıyede düşünür.sinekte küçük mide bulandırır.aklında sorular bırakmıstır belkide eşinizin.100 tl için bu kadar büyük iftira nasl yapılır ıckı gunah zaten ıftıra daha beter günah.ayrı eve cıkmanız lazım sizin hemen.ama sonucta o da ne kadar kötü olursa olsun annenız onu o sekıldede bırakamazsınız.bence söyle yapın siz annenize yakın bir yerden bir ev tutun.ayrı yasayın ama annenizin durumunuda bir doktora aynen anlatın doktordan size ilaç yazmasını isteyin o ilacıda caktırmadan annenize verin.içirin.e ilaçla alkol alınmasıda yasak oldugundan annenızede annecm senın ıckılerını bundan sonra ben alıcam deyip şişeleri boşaltıp içinede votka tadına benzer herhangi birsey koyun ne bılım sırkelı su gibi.oda içtigini sanır böylece tedavı olur szin bu durumda cok ugrasmanız gerekıcek tabi ama annenızide öylece bırakmak olmaz nede olsa 9 ay karnında tasıdı sizi hakkı vardır üzernizde.aklıma baska bişey gelmedi allah yardımcınız olsun yapabılırım dersen bu söyledıklerımı düşün bi.

kaç kaç arkana bile bakmadan terket o evi de o anneyi de.ölene kadar arama sorma.aklın varsa sonsuza kadar annenden uzaklaşırsın.ya eşin sinirli biri olsaydı ya o an annene inansaydı eyvahlar olsun düşünmek bile istemiyorum canından bile olabilirdin.

annen çok ağır bir iftira atmış ... eşiniz annenizi ve sizi tanıdığı için , aklı başında olduğu için elbette inanmamış, bu saatten sonra da böyle çirkin iftiralara inanmayacağını düşünüyorum açıkçası..

lakin annenizi tedavi ettirmeniz şart, ne yapıyorsa bundan yapıyor diye düşünüyorum.. onu nasıl ikna edersiniz bilmiyorum ama tedavi ettirmek tek yolu diye düşünüyorum.. yoksa eviniz sürekli böyle huzursuz olur..

aradaki yorumları atladım , çocuğunuz var mı bilmiyorum lakin ileride çocuk da olursa bu şekilde onun da geleceğini tehlikeye atarsınız.. en sağlıklısı annenizi tedavi ettirmek .. düzeleceğini ümit ediyorum inşaAllah...

Back
X