- 23 Haziran 2018
- 2.059
- 631
- 123
- Konu Sahibi limonbanyosu
Çok bunalttı bu durum beni yıllardan beri böyle bana hep buz gibiydi buz dağı gibi 4 yaş büyük erkek kardeşime ise melek gibi cidden çok zoruma gidiyor sürekli ikisi bir arada annem ona gün içinde yaşadığı her şeyi anlatıyor bir gün bende deneyim dedim asla anlatmadı o zamanlar evdeydim anne niye konuşmuyorsun dedim ne konuşalım ikimiz de evdeyiz git ders çalış dedi nasıl zoruma gitti anlatamam bir süre üstelemedim çok ağır kavgalarımız oldu yeri geldi saç baş giriştik birbirimize en son ki olayda ben patladım artık kardeşim beni köle gibi kullanıyordu o ara onlarla samimi olmaya çalıştım -ne büyük salaklık- sürekli x şunu getir şimdi şunu getir hadi bunu götür yemin ederim evin kölesiydim gecenin bir vakti markete yolluyorlardı o günden sonra anneme daha çok bilendim hırslandım bir kaç kere saldırdım asla tasvip etmiyorum ama bende çok sağlıksız bir ortamda büyüdüm şu anda ise öfkeme asla hakim olamıyorum en ufak bir şey kim derse desin direkt saldırıyorum birisi sevgi gösterince yine sinirleniyorum çünkü bu evde şiddette gördüm ne gördüysem onu yapıyorum gittikçe kendimi tanıyamamaya başladım içimde karşı koyamadığım bir hırs var sürekli kendimle mücadele halindeyim lütfen tavsiye verin.