Annem bana karşı çok mesafeli

Kimsenin beni haklı bulmasına ihtiyacım yok yaşadıklarımı ben bilirim karşısında sinir krizi geçirirken bana nasıl acıyan gözlerle baktığını ben bilirim nasıl hala yumuşamadığını buz gibi durduğunu ben bilirim hayatım boyunca affetmeyeceğim hiçbirini çocukluğumu gençliğimi çaldılar el birliğiyle delirttiler öyle bir yumruk yemiştim ki kafama bayılmıştım yediğim tekmelerden yataktan kalkamadım üstüme çıkıp boğazımı sıkmışlardı ölüyorum ama kimse anlamıyor
Zaten şiddet görmeseydiniz şiddete böyle eğilimli bir insan olmazdınız. Yani kimseye kendinizi kanıtlamaya çalışmayın bence. Psikolojik tedavi alın ve gün içinde mutlaka bir dışarı çıkın, belki evde otura otura kafaya takıyorsunuz.

Zaten şiddet görmeseydiniz şiddete böyle eğilimli bir insan olmazdınız. Yani kimseye kendinizi kanıtlamaya çalışmayın bence. Psikolojik tedavi alın ve gün içinde mutlaka bir dışarı çıkın, belki evde otura otura kafaya takıyorsunuz.
Teşekkür ederim dilleri zehir gibi kırılır mı diye düşünmeden çat söylüyorlar lafı çok sıkıldım onları çekmekten sürekli arkamdan konuşmalarından beni dışlamalarından ya demin babama rica ettim bir şeyi burnumdan getirdi ya çok sıkıldım yemin ederim ölmek istiyoruöm

Ben 5 sene ilaçlı terapi şimdide normal terapi alıyorum annem annesinden ne gördüyse onu yapıyor ona doğru geliyor bu yaptıkları
Üzgünüm ama en çok kinayip olmak istemediğimiz kişiliğe bürünüyoruz.. ve cidden kişi gördüğünü bı şekilde hayatına aktarıyor bı bakıyorsun sana yapılanı yapmışsın. Bilinçli olup törpülemek büyük bı şans oluyor.

Seni o kadar iyi anlıyprum ki...Benim annemde böyle bir insandı tabii birbirimize hiç saldıemadık ama 3 kız kaedeşiz üçümüzde sağlıklı büyüyemedik. Tabii şefkatini de esirgemez ama aynı evde değilken. İşe giderdi temizlik yapıp yapmadığımızı anlamak için bie yerlere bi şeylee bırakırdı. Akşam onu orda bulunca kıyamet kopardı. Ayakkabıları ayakkabılığa dzmedik diye duymadığımız laf kalmazdı. Prtanca braz istisna çünkü o bizden biraz daha güzel diye ona bayılırdı ve hala öyle. Annemi çok seviyorum Allah yokluğunu da göstermesin, evet şiddettw uygulamadı ama gerçekten 3 tane sağlıksız birey yetiştirdi. Üçümüz de sırf o evden kurtulmak için erken yaşta evlendik. Kendsi kuruntulu ve her şeye küsen kavga çıkaran birisi. Küçükken sinirlendiğimiz kızdığımız hangi huyu varsa şimdi üçümüzde aynı huyları taşıyoruz. Çok zor

Ben de soğuk buz gibi kurban bir anne ve narsist bir babanın çocuğu olarak büyüyemedim. Zaten yapımda çekingenlik de olunca ömrüm boyunca anksiyete ve agorafobinin pençesinde yaşadım. Sevgi gördüğümde hala ne yapacağımı bilemem kaçmak isterim. Sonuçta eş olarak da buz gibi soğuk bir adam seçtim çünkü kötü de olsa bu alıştığım şeydi aksi beni rahatsız hissettiriyordu. Yetiştiğiniz aile ve yaradılış gerçekten bunlar hayatınızı belirler yaşamayan anlamaz. 3 kardeşiz ve hiçbirimiz psikolojik olarak sağlıklı değiliz. En büyükleri benim geçen büyük yaraları da ben aldım. Yaşamayan anlayamaz çok yargılayıcı olmamak gerek. Ama lütfen şiddeti bırakın. O olmaz. Gerekirse doktorunuzu değiştirin. Ben ilaç+ terapi alıyorum yoksa ki delirecegim.

Back
X