Iyi geceler hanımlar. Düğünüme 4 ay kaldı yarım dönemde mezun olup evleneceğim. Hemşire olduğum için nöbetlere kalıyorum anneme dedim ki bu hafta çıkalım gezelim gelinlik için alacağımız yeri seçelim daha sonra o kadar gezmek için vaktim ve enerjim kalmayacak sadece prova ile hallederiz sıkışmaz. Nişanlım ve bütün ailesi yurtdışında gelinlik için gelmeyecekler ya burada Ben bulup parasını yollayacaklar ya da oradan benim attığım bi kaç modelden bütçelerine uygun bulup aralık ayında getirecekler düğün şubatta. Annem ise tamamen başından savıyor neden ise ablamın bu hafta izin günü yokmuş onunda gelmesini istiyormuş. Ablam sosyal medya hesaplarından beni ve nişanlımı silen bir abla bu arada benim için gelmesi önemli değil gelinliğin sıkışmaması önemli. Tamam gelinlik 1 ayda da hallolur ama sorun benim okulum açılınca gezmeye vaktim olmayacak rasgele bir dükkandan gözüme kestirdiğimi almak zorunda kalacağım... Ananem ayrı bir telden, oğlan evi olmadan gelinlik alınmazmış çalışan insanlar nişan ve düğün için izin aldılar zaten bir de gelinlik gezmesi için o kadar uçak bileti parası verip gene izin alın denmez ki başka bir şehire gelmiyorlar sonuçta... Başka gidip alacağım gezeceğim biri de yok 25 yaşındayım ama küçük gösteriyorum ve gelinlik konusunda bilgisizim, ya ciddiye almazlar ya da gözümü boyarlar diye güvenip tek başıma da çıkamıyorum nişanlımın ailesi haber bekliyor çünkü gelinlik bakmak için annesi gene işten izin almak zorunda kalacak ama annem ha bugün olmaz yarın olmaz derken iyice erteledi. Bu hafta ablamın izin günü bahanesiydi, geçen hafta nişanlım para atmamıştı, ondan önceki hafta şu bu derken koskoca yaz geçti gitti hala bekliyorum. Bari gitmicez desin Ben haber vereyim oradan bana baksınlar nişanlımın kız kardeşi ile vücutlarımız hemen hemen aynı ona göre alırlar Ben burda tam üstüme oturttururum ama yok hep gideriz gideriz ama bir türlü gidilmiyor son anda içime sinmeyen bişey alma zorunda kalmaktan korkuyorum... Kendi annem mi kaynanalık yapıyo bana nişanlımın annesi mi inanın sorgulamaya başladım artık