Merhaba hanımlar sizden başka bu konuyu anlatacağım birileri yoktu , tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum lütfen sonuna kadar okuyun hikayem şöyle " Cok guzel bir iş sahibi olana kadar ailem ile ilişkilerim gayet iyiydi, ne zaman ki para kazandım ailem bana karşı sanki onlara bakmak zorundaymışım gibi hissettirdi , baktım da kardeşimin birini yurt dışına yolladim okuması için diğerlerinin tüm okul masraflarını karşıladım ailem ne isterse aldım ama verdikçe hep daha fazlasını istediler nişanlanana kadar bu böyle devam etti.Nişanlamadan önce annem evde kaldın sen diye hep baskı kurardı ki 24 yaşındaydım, nişanlandım hicbir şeyden memnun kalmadi hep beni doldurdu. Nisanlimin ailesi saygın ve çok iyi insanlar adamların beni istediği gün biz kızımıza bir şey alamayız okumuş kız veriyoruz dedi 1 çöp bile almadılar haliyle ben artık kazancımi ceyizime ve düğün masraflarına harcadım yavaş yavaş ailemin tavırları değişti kardeşlerim bana hep saygısız davrandı evlendim düğünumde 2 kardeşimin bana yaptıklarından dolayı küstük erkek kardeşim ağza alınmayacak küfürler etti emin olun hicbir suçum yok yeterince ayrıntıya giremiyorum.Eşime ve bana hep saygısız davrandılar en son 2 yıldır annemi evime getirtmeye çalışıyorum zar zor geldi hicbir manisi olmamasına rağmen geldiğinin 2. Günü kocamla yarim saatliğine markete alışverişe gitmemi bahane etti kocamın yanında bağrışlar çağrışlar hazırlanmış valizi hazır ve "Ben gidiyorum siz buraya beni yalnız bırakmaya mi çağırdinız "demeler yaninda kucuk kardesim de vardi en son dayanamadim sinir krizi gecirdim ve 5 aylik hamileyim dönüp yüzüme bile bakmadi ne yaptim anne ben sana ne saygısızlık ettim deyip saatlerce ağladım eşim de madem gitmek istiyorlar söyle gotureyim dedi ve otogara bıraktı şimdi konuşmuyoruz ve herkese kızım beni evden attı demiş. Lütfen söyleyin markete giderken yarim saate geliyorum anne dedim saygıda tek kusur etmedik anlatamadığım çok şey var şimdi 2 haftadır kendimi yiyorum hamileyim çocuğum etkileniyor ne yapmalıyım kardeşlerim ve annemle küsüm psikolojikmen yıkıldim bir babam var arkamda ve sağolsun eşim ama katlanamiyorum kizlar bana 4 yildir banka karti muamelesi yapti varsa yoksa diger kardeslerim dedi 2 yildir evime gelmedi gelirken eli boş geldi eşliliğin süresince de maddi yardımda bulundum durumları da kötü değil üstelik ne yapacağım ben kimsem yok gurbetteyim insanın en yakınları bunu yapar mı anne kızının ayıplarını gizler damada karşı benim annem hep açık aradı yeri geldi eşinin yanında oturmama bile karıştı lütfen tecrübelerinizi paylaşın benimle "
2 haftadır kendimi yiyorum hamileyim çocuğum etkileniyor
Evet konuşmuyorum babam dışında hiçbiriyle işte bu da çok koyuyor onlar benim ailemdi canımdıArtık sizin kendi aileniz var, kendinizi üzmeyin ve mesafe koyun. Çalışmayı bırakırsanız ne olacak?
Evet konuşmuyorum babam dışında hiçbiriyle işte bu da çok koyuyor onlar benim ailemdi canımdı
Allah razı olsun hanı hicbir suç tek taraflı değil derler ya bu tek taraflı herkes beni haklı buluyor, annemler hep beni suçlu buldu .Allah büyük Rabbim diğer evlatlarindan darbeler de aldırsa annem onlara hiç aldırmıyor bu olanlara şahit bir arkadaşımın bir sözü vardı sen onlar için bankamatiktin onlar bunu kaybettiler para bitti yüzleri göründü para için ablalarına evladina keşke böyle yapmasalardı. Kız kardeşimle çocuğumun olacağı haberini beraber kutlasaydık erkek kardeşime dayı oluyorsun diye ben deseydim işte insanlar bir yerden çekiyorlar kader.Ne iyi bir evlatsınız ya ben bu muameleyi görsem çatlarım. Eşim de aynı sizin gibi çok verici kıyamıyor.
bunlar senin paranı sevmiş seni inek gibi sağmışlar para membası kesilince kin gütmüşler...evlenmişsin boşver gitsinler sende arayıp sorma...güle güle eski aile hoşgeldin yeni ailem de bak kocanın aileside iyi insanlarmış...her anne baba iyi olmaz neticede çiğ süt emmiştir..annen seni mutsuz edip kocanla aranı açmaya çalışıyor..annen dengesiz galiba ..hem evlen diyor hem huzurunu bozuyorMerhaba hanımlar sizden başka bu konuyu anlatacağım birileri yoktu , tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum lütfen sonuna kadar okuyun hikayem şöyle " Cok guzel bir iş sahibi olana kadar ailem ile ilişkilerim gayet iyiydi, ne zaman ki para kazandım ailem bana karşı sanki onlara bakmak zorundaymışım gibi hissettirdi , baktım da kardeşimin birini yurt dışına yolladim okuması için diğerlerinin tüm okul masraflarını karşıladım ailem ne isterse aldım ama verdikçe hep daha fazlasını istediler nişanlanana kadar bu böyle devam etti.Nişanlamadan önce annem evde kaldın sen diye hep baskı kurardı ki 24 yaşındaydım, nişanlandım hicbir şeyden memnun kalmadi hep beni doldurdu. Nisanlimin ailesi saygın ve çok iyi insanlar adamların beni istediği gün biz kızımıza bir şey alamayız okumuş kız veriyoruz dedi 1 çöp bile almadılar haliyle ben artık kazancımi ceyizime ve düğün masraflarına harcadım yavaş yavaş ailemin tavırları değişti kardeşlerim bana hep saygısız davrandı evlendim düğünumde 2 kardeşimin bana yaptıklarından dolayı küstük erkek kardeşim ağza alınmayacak küfürler etti emin olun hicbir suçum yok yeterince ayrıntıya giremiyorum.Eşime ve bana hep saygısız davrandılar en son 2 yıldır annemi evime getirtmeye çalışıyorum zar zor geldi hicbir manisi olmamasına rağmen geldiğinin 2. Günü kocamla yarim saatliğine markete alışverişe gitmemi bahane etti kocamın yanında bağrışlar çağrışlar hazırlanmış valizi hazır ve "Ben gidiyorum siz buraya beni yalnız bırakmaya mi çağırdinız "demeler yaninda kucuk kardesim de vardi en son dayanamadim sinir krizi gecirdim ve 5 aylik hamileyim dönüp yüzüme bile bakmadi ne yaptim anne ben sana ne saygısızlık ettim deyip saatlerce ağladım eşim de madem gitmek istiyorlar söyle gotureyim dedi ve otogara bıraktı şimdi konuşmuyoruz ve herkese kızım beni evden attı demiş. Lütfen söyleyin markete giderken yarim saate geliyorum anne dedim saygıda tek kusur etmedik anlatamadığım çok şey var şimdi 2 haftadır kendimi yiyorum hamileyim çocuğum etkileniyor ne yapmalıyım kardeşlerim ve annemle küsüm psikolojikmen yıkıldim bir babam var arkamda ve sağolsun eşim ama katlanamiyorum kizlar bana 4 yildir banka karti muamelesi yapti varsa yoksa diger kardeslerim dedi 2 yildir evime gelmedi gelirken eli boş geldi eşliliğin süresince de maddi yardımda bulundum durumları da kötü değil üstelik ne yapacağım ben kimsem yok gurbetteyim insanın en yakınları bunu yapar mı anne kızının ayıplarını gizler damada karşı benim annem hep açık aradı yeri geldi eşinin yanında oturmama bile karıştı lütfen tecrübelerinizi paylaşın benimle "
Artık ben de o düşüncedeyim yavaş yavaş atlatıyorum, annem meğerse paraya tapıyormuş kendi kaybetti ilerde çok pişman olacak ama iş işten geçti . Annem ve iki kardeşim artık yoklar benim için çünkü hala kendi yaptığının , dengesizliğinin doğru olduğunu savunuyor kendi bilir .bunlar senin paranı sevmiş seni inek gibi sağmışlar para membası kesilince kin gütmüşler...evlenmişsin boşver gitsinler sende arayıp sorma...güle güle eski aile hoşgeldin yeni ailem de bak kocanın aileside iyi insanlarmış...her anne baba iyi olmaz neticede çiğ süt emmiştir..annen seni mutsuz edip kocanla aranı açmaya çalışıyor..annen dengesiz galiba ..hem evlen diyor hem huzurunu bozuyor
Böyleleri çokmuş maalesef insanın aklı almıyor bi anne çocukları arasında nasıl ayrım yapar ve bu ayrımı bu kadar göze sokar. Az önce babamla konuşmuş yine para mevzusunda kavga etmişler, sanki paşa torunu hanımefendi , 22 yaşındaki oğlu üni okuyor bahanesiyle yazın bile çalışmaz baba parası yer zavallı babam bi doyuramadı şunları hep daha fazlasını istediler hadi biz evlendik gittik diyelim yarın bir gün yaşlılığında bu adamın yanında kalacak onu bile düşünmüyor varsa yoksa para ve 2 evladı . Şu an için baya atlattım tatile gidiyorum akşam , artık beynimi kalbimi ve karnımdaki evladımi onlar için yoramam.Benim annemde oyle durumum iyi oldugu icin beni aramaz obur iki ablama gider gelir kalir abim ve cocuklarina tapar. Ben ararim ben sorarim. Evimede gelmez. Babamda yok. Sohpet ederiz konusmami begenmez. Bende el cektim zorla olmuyo colugumun cocufumun rizkini kimseye yediremem onlarin benden kocamdan baska kimsesi yok. Geleceklerini garantilemeliyim kusura bakmasin.
Aynen canım ne desek ne yapsak boş. Annem hala bire bin katarak insanlara yalan yanlış şeyler anlatıyor ve ben bu kadına anne diyorum hayırlısıyla evladımi kucağıma alınca her şeyi unuturum.Seni karsiliksiz sevecek bi evladin olacak. Butun sevgi eksikliklerini giderecek emin. Zaten varin yogun olacak. Salla Bizede boylesi dusmus.
Sağol canım şu an öyleyim ailemsiz rutin hayata devam zaten benim onlara değil onların bana ihtiyacı vardı kendimi eşime ve doğacak çocuğuma adıyorumtv 8 de bi program var gercegin pesinde diye adamın aile apartmanında oglu ölü bulundu kardesleri ve annesi sus pus celişkili ifadeler alaycı gülüşler
canım zır biliyorum ama ne halleri varsa görsünler . kendine bak saglıgına bak
artık anne olacaksın, o bilmiş ve sana banka kartı muamelesi yapan kadına anneliği sen öğreteceksin tatlım. şuan canında bir parçan var o bebeğin günahı ne? sahip çık ona sen artık annesin ve bebeğin için güçlü ol anne - kardeş değerlidir ama bir noktadan sonra kapı önünde kalmaları daha iyidir. salla gitsin, annenin istemediği çocuk musun? evlatlık mısın? anlamadım üzme kendini eşin ve bebeğin artık yeni ailen, geçmiş olsun. var böyle anneler.
Evet öyle canım şu an tatildeyim kafa dinliyorum , kendimi yediğim günler geride kaldı , ha hatalı olsam o kadar etkilemezdim de geldi geçti , Rabbim büyük inanıyorum şu karnımdaki sabinin ahi çıkacak ben onu asla evden kovmadım diğer evlatları kapı dışarı edecek sadece uzaktan seyirci olacağım.Bu yoruma katılıyorum!
Bence de bir noktadan sonra insanlar - her kim olursa olsun - eşiğin ardında kalmalı.
Hepimiz dönemsel aynı sorunları yaşıyoruz, herkesin annesinden yana bir derdi oluyor inanın.
İnşallah dönemseldir, hatasını anlar anneniz ve yine düzelir diyelim, ama o zamana kadar bence siz uzak durun.
Bebeğinize ve eşinize odaklanın, yuvanızın dirliğine odaklanın derim.
Negatiflikleri kendinizden uzak tutun...
Suan küs değilim ama benzer olaylardan geçiyorum mevzu para mı sanmıyorum bilmiyorumda sadece "yok sayılıyorum" sebepsiz banada tuhaf geliyor sesimi şimdilik cikarmiyorımMerhaba hanımlar sizden başka bu konuyu anlatacağım birileri yoktu , tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum lütfen sonuna kadar okuyun hikayem şöyle " Cok guzel bir iş sahibi olana kadar ailem ile ilişkilerim gayet iyiydi, ne zaman ki para kazandım ailem bana karşı sanki onlara bakmak zorundaymışım gibi hissettirdi , baktım da kardeşimin birini yurt dışına yolladim okuması için diğerlerinin tüm okul masraflarını karşıladım ailem ne isterse aldım ama verdikçe hep daha fazlasını istediler nişanlanana kadar bu böyle devam etti.Nişanlamadan önce annem evde kaldın sen diye hep baskı kurardı ki 24 yaşındaydım, nişanlandım hicbir şeyden memnun kalmadi hep beni doldurdu. Nisanlimin ailesi saygın ve çok iyi insanlar adamların beni istediği gün biz kızımıza bir şey alamayız okumuş kız veriyoruz dedi 1 çöp bile almadılar haliyle ben artık kazancımi ceyizime ve düğün masraflarına harcadım yavaş yavaş ailemin tavırları değişti kardeşlerim bana hep saygısız davrandı evlendim düğünumde 2 kardeşimin bana yaptıklarından dolayı küstük erkek kardeşim ağza alınmayacak küfürler etti emin olun hicbir suçum yok yeterince ayrıntıya giremiyorum.Eşime ve bana hep saygısız davrandılar en son 2 yıldır annemi evime getirtmeye çalışıyorum zar zor geldi hicbir manisi olmamasına rağmen geldiğinin 2. Günü kocamla yarim saatliğine markete alışverişe gitmemi bahane etti kocamın yanında bağrışlar çağrışlar hazırlanmış valizi hazır ve "Ben gidiyorum siz buraya beni yalnız bırakmaya mi çağırdinız "demeler yaninda kucuk kardesim de vardi en son dayanamadim sinir krizi gecirdim ve 5 aylik hamileyim dönüp yüzüme bile bakmadi ne yaptim anne ben sana ne saygısızlık ettim deyip saatlerce ağladım eşim de madem gitmek istiyorlar söyle gotureyim dedi ve otogara bıraktı şimdi konuşmuyoruz ve herkese kızım beni evden attı demiş. Lütfen söyleyin markete giderken yarim saate geliyorum anne dedim saygıda tek kusur etmedik anlatamadığım çok şey var şimdi 2 haftadır kendimi yiyorum hamileyim çocuğum etkileniyor ne yapmalıyım kardeşlerim ve annemle küsüm psikolojikmen yıkıldim bir babam var arkamda ve sağolsun eşim ama katlanamiyorum kizlar bana 4 yildir banka karti muamelesi yapti varsa yoksa diger kardeslerim dedi 2 yildir evime gelmedi gelirken eli boş geldi eşliliğin süresince de maddi yardımda bulundum durumları da kötü değil üstelik ne yapacağım ben kimsem yok gurbetteyim insanın en yakınları bunu yapar mı anne kızının ayıplarını gizler damada karşı benim annem hep açık aradı yeri geldi eşinin yanında oturmama bile karıştı lütfen tecrübelerinizi paylaşın benimle "
Ah canım çok kötü bir durum insan alışıyor ama zor alışıyor, Allah elbet bunların acısını çıkartır onlardanSuan küs değilim ama benzer olaylardan geçiyorum mevzu para mı sanmıyorum bilmiyorumda sadece "yok sayılıyorum" sebepsiz banada tuhaf geliyor sesimi şimdilik cikarmiyorım
Seni ama inan cok iyi anliyorum 1 aydır bende cok kötüydüm şimdi kendimi teselli ediyorum saymayanı saymam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?