- 8 Ocak 2018
- 95
- 25
- 3
- Konu Sahibi Maviherdem
-
Neden kıskanıyor? Biraz daha ayrıntı vermelisiniz. Ya annenizi ihmal ettiniz, ya anneniz size fazla düşkün? Ya bir şeye alındı her şey olabilir. Ve kaç yıldır berabersiniz ki kıskanılacak düzeyde bir ilişkiniz oldu sevgilinizin annesi ile ?Yasayan varmi kizlar iki lafin biri sen onlara yap soyle yap biktirdi iyice oyle bir izlenimde vermedim
O oglan anasi kiz anasi oyle olmaz sen yeni calusmaya baslayacaksin tam evleneceksin paranu yiyemedim gezecektik soyle boyle falan ya kayinvalideyle anne bir olmaz ki annene simarirsin ama karsi taraf oylemi kotulemek icin elinden geleni yapıyorNeden kıskanıyor? Biraz daha ayrıntı vermelisiniz. Ya annenizi ihmal ettiniz, ya anneniz size fazla düşkün? Ya bir şeye alındı her şey olabilir. Ve kaç yıldır berabersiniz ki kıskanılacak düzeyde bir ilişkiniz oldu sevgilinizin annesi ile ?
Aslinda dert ettigim birsey degil ama annem lafi sokup oturuyor yarin bir gun nisanda dugunde burnumdan getirecek sorun mu cikaracak diye ablama bile kurtuldun bizden demis dugyn gunu kiz mafolduBenim annemde der. Bana davrandığın gibi kv ye davranabiliyor musun vs diye ama fazla takmam. Yani bana davrandığın gibi dediğide klasik anne kız muhabbetleri. Tabiki kv ile anne arasında fark olur. Bence çok ciddiye alınacak bir şey değil.
Karsi taraftan pek sezmedim aslinda ama icten ice varsa yada yansitmiyosa bilemem beni fazlasiyla rahatsiz eder annemden rahatsiz oluyorum degil ondanBunun başka versiyonuda erkek anasıdır emin olabilirsin
Takmayın doğru bildiğiniz gibi yapınki mutlu olabilesiniz
Anladım. Bence de çok büyütülecek bir şey değil :) annenize bu aralar biraz daha ilgi göstermenizi tavsiye ederim. Paranı yicem gününü göremedim falan benimki de söylüyor haklılar da,ama emin olun siz iyiyseniz o da hiçbir sıkıntı yapmayacaktırO oglan anasi kiz anasi oyle olmaz sen yeni calusmaya baslayacaksin tam evleneceksin paranu yiyemedim gezecektik soyle boyle falan ya kayinvalideyle anne bir olmaz ki annene simarirsin ama karsi taraf oylemi kotulemek icin elinden geleni yapıyor
hayirli olsun insallah dogru olabilir evlat başkaBen daha doğmamış oğlumu babasından, olası aşık olacagi insanlardan kiskaniyorumnormal degil mi?
Ayyy ne guzel anlattin aynen oyle bende oyleee ya dertlesemiyorum annene soyle diyor diyelim bisey hosuma gitmedi anneme anlatsam annem uzerine 5 daha koyup abartacak bu sefer ben icime cekiliyorum bir iki oldu bir daha yapmadim kotu bsy olsa bile cok zor derim Allah korusunBen annemle paylaşamam bir şey hep olumsuza kötüye çektiği için pek iyi de anlaşamayız, ama onun yaşlarında başkalarıyla paylaşırsam kıskanıp tavır yapıyordu sinirleniyordu falan.
Yüksek ihtimalle ileride kvdem de kıskanır anlaşırsak...
Beni çok geriyor, sıkıyor böyle şeyler, kıskanmasından ziyade davranışları yansıtma şekliİyice çekiyorum kendimi.
Umarım çözersiniz.
Ben ozel bir ilgi gostermiyorum kendisine uzakta zaten arada ararim hal hatir annem kafasinda kuruyor kendi kendine bsy yaptığım yok yoksa benim canim ona skliyor yoksa tabiki annemi kimsenin annesine degismemUmarim bir gun gelirde kv de kimmis annemin yaninda demezsin. Cunku bazen oyle kaziklar atiyorlarki annenin yanindan bile gecemezler. Anne ya anne gibisi var mi? Allah basimdan eksin etmesin.
Ayyy ne guzel anlattin aynen oyle bende oyleee ya dertlesemiyorum annene soyle diyor diyelim bisey hosuma gitmedi anneme anlatsam annem uzerine 5 daha koyup abartacak bu sefer ben icime cekiliyorum bir iki oldu bir daha yapmadim kotu bsy olsa bile cok zor derim Allah korusun
Ne varsa kendi ailende var tabiki karsi tarafa ozel ilgi gosterip aileni yok sayarsan vicdan azabida cekersin ama ben herseyin farkindayim annemin kendi kafasinda kurup kurup uzulmesine asiir sinir oluyorum. Aynen oyle karsi tarafta degisebilir oglunu tanimayan evlenince kiymete bineni de cok gördük herzaman seviyeli olmak lazimDışarısı da süper değil insan yine dönüp dolaşıp "ailem" diyor ama durum da bu yani, bu davranışların çok can sıkıcı olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Kendilerinden itiyorlar böyle.
Öfkeli, olumsuz halleri hep daha baskın olduğu için öyle sevgi dolu da yetişemedim bu yüzden ekstra ilgi verme pohpohlama huylarım yok ya da illa bu yüzden demeyeyim ama etkisi büyük bence.. Ne verilirse ona göre tavır alıyorsun ve dışarıda rahat iletişim kurabileceğin birilerini daha çok arar oluyorsun.
Ama bir şekilde öyle ya da böyle idare edilmek zorunda kalınıyor, biz çok tartışmışızdır ama sonuçta yine geçiniyoruz mecbur bir şekilde.
Ha burada bir sürü konu var siz yine de karşı tarafa dikkat edin, evlenmeden melek görünüp evlenince çok çektiren kvler var.
Ben ozel bir ilgi gostermiyorum kendisine uzakta zaten arada ararim hal hatir annem kafasinda kuruyor kendi kendine bsy yaptığım yok yoksa benim canim ona skliyor yoksa tabiki annemi kimsenin annesine degismem
annen hakli hic bir sey yapma yaranilmaz annenin babanin kiymetini bil diger tarafla is ciddiye binmeden bir sey tapmaYasayan varmi kizlar iki lafin biri sen onlara yap soyle yap biktirdi iyice oyle bir izlenimde vermedim
Ne varsa kendi ailende var tabiki karsi tarafa ozel ilgi gosterip aileni yok sayarsan vicdan azabida cekersin ama ben herseyin farkindayim annemin kendi kafasinda kurup kurup uzulmesine asiir sinir oluyorum. Aynen oyle karsi tarafta degisebilir oglunu tanimayan evlenince kiymete bineni de cok gördük herzaman seviyeli olmak lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?