Annem beni hiç sevmiyor

Sözlüme bazen anlatıyorum çünkü çok bunaltıyor neden anlatıyorsun diyor aramızdaki olayları ama bir türlü çenemi tutamıyorum çünkü çok bunaltıyor anlatmayim diyorum gidip söylüyorum salak gibi

İnşallah anlattıklarını aleyhine kullanacak bir insan değildir sözlün. Anlatsan dert anlatmasan ayrı dert, içinde de tutamıyorsun canın burnunda çünkü.

Tek yapacağın şey kabullenmek ve yoluna bakmak. Böyle anneler düzelmiyor kesinlikle benimki psikologa bile gitti ama hçbir faydasını göremedik şimdiler de biz evlendikten sonra biraz duruldu. Babamla ikisde çok iyi anlaştığı halde böyle yani bazı insanlar yaşadıklarını kılıf olarak kullanıyor asıl karakterlerine. Ben boşandıktan sonra yıkılmayıp dimdik ayakta duran kadınları da gördüm kendini yiyp btireni de evet herkesin acı eşiği farklı olaylarla başa çıkma şekli farklı ama bazı insanlar hiçbir çaba göstermez kendni toparlamaya ve düzeltmeye bu nedenle hep suçlayacak günah keçisi yapacak birşlerini ararlar

Sizin anlattığınız oluyor mu esinize
Biz her şeyi birlikte yaşıyoruz artık zaten saklamak gibi bir lüksüm yok. Benimki asla beni bunlar yüzünden suçlayıp başıma kakmadı ama yaşayan çok insan da tanıyorum. Karşındakini iyi tanımak bu yüzden de çok önemli

Annen resmen dogurduguyla yarisiyor
Kendisini aldatan baban suçlu değil de sen suçlusun ona göre
Normal değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…