Annem beni hiç sevmiyor

Ne kadar iç acıtan bir cümle olmuş başlık.

Bana vicdan azabı cektirtiyor benle yattın bizi ayırdın diye

Bana vicdan azabı cektirtiyor benle yattın bizi ayırdın diye

1- anneme babam çocuklar küçük hasta olmasın birisi ile sen yat diğeri ile ben yatıyım demiş. ne alaka yani hasta olmalarıyla ? illa çocukla mı yatmak gerekiyor hasta olmasın diye? üstelik dövsün diye uğraştığı kızı için? besbelli kocasıyla yatmak istemiyormuş sizi bahane etmiş. aldatınca da değere binmiş.
2-ortada bir ilahi adalet varsa kızını babasına dövdürmeye çalışan anneye işlemiş gibi
3- Tülay kök affetmek videosunu izleyin bence öneriyorum. ve annenizle mümkün olduğunca az görüşün.

Benim onu hiç dinlemediğimi düşünüyor bu psikolojide yanında hiç olmamışım nasilmisim diye sormadın gittin kendine biri buldun diyor ama evde olunca sabahtan akşama kadar neredeyse babamın ona yaptıklarını dinliyorum ağzından daha ben ne yapabilirim bende mi hata var dinlemiyor muyum diyorum ama dinliyorum da benide disardakilere hayırsız evlat yanımda hiç durmuyor şeklinde söylüyor benim onun dinlemememin nedeni de fazla yakın olursam dinlersem çok para vermek zorunda kalirmisim ya da evlenememek olabilirmiş

Kendi haline bırak, bunları söylediği zamanlarda şarjım bitiyor de komple kapat telefonu ya da iş uydur kısa kes. Annene günah keçisi lazımmış seni bulmuş. Bu model asla kafasının içinde kurduğundan başka şeye inanmaz boşa üzülme. Mümkün olduğu kadar mesafe koy araya her gün arıyorsan 2 günde bire indir sonra daha da seyrelt, çocuktun ne bilecektin ne olduğunu, madem çok kıymetliydi evliliği koysaydı zamanında tavrını sen çocuk aklınla onların ilişkisini mi düzeltmeye çalışacaktın.

Sende de ki ben çocuktum yatmasaydın benimle. Allah aşkına şöyle manipülasyona gelme. Kaç sene olmuş ne vicdan azabı. Neyin kafasını yaşıyor annen.
O kadar çok beddua ediyor ki senide bir gün kimse dinlemez sende aynı şekilde olacaksın bir gün diyor aslında dinlemiyor muyum diyorum ama evde olduğum zamanlar sabahtan akşama kadar babamın yaptıklarını anlatıyor dinliyorum da dinlemiyorsun diye bana çok bağırdığı için ağladığında korkumdan neden ağlıyorsun diyemiyorum bu seferde ağladığımda neden ağlıyorsun diye sormuyorsun diyor

16 17 yaşına kadar yattım evet ama evlilik olaylarını hiç bilmiyordum yatak ayrılmaz vs aklıma gelmedi öyle yatak ayrılınca soğukluk olur vs

Sanki kendimi hayırsız evlatmis gibi hissediyorum böyle yapmayı düşününce neden acaba
Hayırsız değilsin, o vicdansız, değişik bir modeli de bende var. O 69 ben 40 yaşındayım, düzelmiyor, ikna olmuyor, anlamıyor. Ben bayram seyran hastalık dışında görüşmeyerek buldum çareyi zamanla sen de bunu tercih edeceksin.

Ben onlar sayesinde tuttuğunu koparan hırçın sert karakterli biri oldum, asla minnoş olamıyorum, eşim yanağımı sıkınca irkiliyorum mesela, geçmiyor, geçmeyecek. Önemli olan kendi çekirdek ailemize bunları yaşatmamak artık. Biz arada kabuğu düşen yaramızla yaşamaya mahkumuz sanırım.

Babanız ile arası iyi değildir sizden çıkarıyordur kulağınızı kapatıp hayatımıza bakın

Ben çok fazla içime kapanık oldum sürekli düşünceler oluyor kafamda

Hastalıklı ruh, tek amacı seni mutsuz ve huzursuz görmek. Evliliğine karışmasına asla izin verme, sözlünle olan hiçbir kötü olayı anlatma, evlenince evinin içi hakkında yatırımın hakkında tek kelime etme, yarın gider 40 ekleyip kocana anlatmaya kalkışır. Benimki onu da yapmaya teşebbüs etti çünkü. Elden daha el gibi davranman lazım ona, başka türlü sana insan gibi davranmasını sağlayamazsın.

Ben çok fazla içime kapanık oldum sürekli düşünceler oluyor kafamda
Kişinin karakterine göre oluyor işte sonuçları, ben zaten dik kafalı bir ruha sahibim iyice çığrımdan çıkardı. Beni onunla kavga ederken görenler içimden çıkan canavara inanamıyor öyle bir mekanizmaya sahip oldum.

16 17 yaşına kadar yattım evet ama evlilik olaylarını hiç bilmiyordum yatak ayrılmaz vs aklıma gelmedi öyle yatak ayrılınca soğukluk olur vs
Çocuksun işte nereden bilecektin, onların evliliğini korumak senin vazifen değildi bunu sakın unutma, senin sabrın henüz taşmamış taştığında o konuşmaya başladığı an ortamı terketmeye başlayacaksın söylediklerini de hiç umursamaz hale geleceksin. Allah yardımcın olsun

Evlenene kadar sabredin.Elin oğlunu da kurtarıcı görmeyin ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…