Annem beni sevmiyo

Elbasantava

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2018
269
127
23
35
dünden beri çok rahatsızlandım bugün hastaneye gittim sabahtan akşama kadar hastanedeydim
Annem para yollamıştı hesaba yatır bankaya diye haliyle yatıramadım
Tabi anneme de hiç bahsetmedim rahatsızlandığımdan ana yüreği üzülür uzak memlekette diye
Bugün aradı yatırdın mı diye
Anne yatıramadım dedim
Bana bir sürü kızdı kırıcı yaralayıcı laflar söyledi iş bulamadım henüz onu yüzüme vurdu sen para kazanmadığın için paranın kıymetini de bilmiyosun dedi
Sonra kapattı telefonu ben yine de üzülür diye demedim
Bi saat sonra aradım annemi geri bugün çok rahatsızlandığımı hastaneye gittiğimi anlattım
Anlatırken hep hıı hı hı yaptı en son da anlatmayı bitirince hıı gitmişsin zaten doktora iyi dedi ben de tamam annecim görüşürüz dedim
Hadi görüşürüz dedi ve kapattı
Sanırım beni sevmiyo

Keşke söyleseydiniz.

Sanki sonradan uydurmuşsunuz gibi durmuş.Yüz yüze de değil kadın anlamamış olabilir.Hemen annenizi suçlamayın bence.

Doğru olma ihtimali bile yeterli olmalıydı onun için Ki para bana ait hesap da benim hesabım Sadece annemdeydi hepsi bu

İnansın diye tarihli tahlil sonuçlarımı attım anneme hala aynı davranırsa beni sevmediğinden emin olucam

Bu fikire simdimi vardiniz sevmedigine yoksa öncedende böle bi düsünceniz varmiydi herzamanmi böle davranir her anne cocugunu sever ya belki belli etmez ama gercekten bisey olsa ilk ana yürüäegi yanar diye düsünüyorum kendimden yola cikarak... paranin acileyeti vardir belki yatmasivgerekiodu ona kizdi sinirlendi ama annedir yinede böle hisslere kapilmayin anne dpnyaya bikez daha gelmiyo annelerimizin kiymetini bilelim.. sizede gecmis olsun acil sifalar insallah üzemyin tatli caninizi

İlk konuşmada söylemeyip, o size kızdıktan sonra tekrar arayıp hastaydım dediğiniz için inanmamıştır size

benim annem.de sevmez beni. 20 gunu gecti gorusmuyoruz. o esnada bebegim hastanede yatti aramadi ben acillik oldum aramadi. vs vs vs muhim degil cani sagolsun. boylesi gizel.

benim annem.de sevmez beni. 20 gunu gecti gorusmuyoruz. o esnada bebegim hastanede yatti aramadi ben acillik oldum aramadi. vs vs vs muhim degil cani sagolsun. boylesi gizel.
Ya ama nasıl olur? Bide benim annem eskiden böyle değildi babamı kaybettikten sonra böyle birine dönüştğ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…