- 2 Ağustos 2018
- 269
- 127
- 23
- 35
- Konu Sahibi Elbasantava
dünden beri çok rahatsızlandım bugün hastaneye gittim sabahtan akşama kadar hastanedeydim
Annem para yollamıştı hesaba yatır bankaya diye haliyle yatıramadım
Tabi anneme de hiç bahsetmedim rahatsızlandığımdan ana yüreği üzülür uzak memlekette diye
Bugün aradı yatırdın mı diye
Anne yatıramadım dedim
Bana bir sürü kızdı kırıcı yaralayıcı laflar söyledi iş bulamadım henüz onu yüzüme vurdu sen para kazanmadığın için paranın kıymetini de bilmiyosun dedi
Sonra kapattı telefonu ben yine de üzülür diye demedim
Bi saat sonra aradım annemi geri bugün çok rahatsızlandığımı hastaneye gittiğimi anlattım
Anlatırken hep hıı hı hı yaptı en son da anlatmayı bitirince hıı gitmişsin zaten doktora iyi dedi ben de tamam annecim görüşürüz dedim
Hadi görüşürüz dedi ve kapattı
Sanırım beni sevmiyo
Annem para yollamıştı hesaba yatır bankaya diye haliyle yatıramadım
Tabi anneme de hiç bahsetmedim rahatsızlandığımdan ana yüreği üzülür uzak memlekette diye
Bugün aradı yatırdın mı diye
Anne yatıramadım dedim
Bana bir sürü kızdı kırıcı yaralayıcı laflar söyledi iş bulamadım henüz onu yüzüme vurdu sen para kazanmadığın için paranın kıymetini de bilmiyosun dedi
Sonra kapattı telefonu ben yine de üzülür diye demedim
Bi saat sonra aradım annemi geri bugün çok rahatsızlandığımı hastaneye gittiğimi anlattım
Anlatırken hep hıı hı hı yaptı en son da anlatmayı bitirince hıı gitmişsin zaten doktora iyi dedi ben de tamam annecim görüşürüz dedim
Hadi görüşürüz dedi ve kapattı
Sanırım beni sevmiyo