- Konu Sahibi sevdacicegi2243
-
benim annemde öyleydi demek duygularını belli edemiyor öyleyse sen ona annecim diye sarılmalısınKizlar sizinle bisey paylasicam aslında cok kafama takiyorum yorumlara ihtiyacim var. Annemle ben cok iyi anlasmayiz annem cok soguk kadin ilgilenir fedakarlık yapar ama boynuma sarilmaz annem kizim demez. Arkadaşlarımın anneleri hep annem kizim diye konuşur benim icim gider sizce abartiyomuyum annen niye boyle
Kizlar sizinle bisey paylasicam aslında cok kafama takiyorum yorumlara ihtiyacim var. Annemle ben cok iyi anlasmayiz annem cok soguk kadin ilgilenir fedakarlık yapar ama boynuma sarilmaz annem kizim demez. Arkadaşlarımın anneleri hep annem kizim diye konuşur benim icim gider sizce abartiyomuyum annen niye boyle
Kizlar sizinle bisey paylasicam aslında cok kafama takiyorum yorumlara ihtiyacim var. Annemle ben cok iyi anlasmayiz annem cok soguk kadin ilgilenir fedakarlık yapar ama boynuma sarilmaz annem kizim demez. Arkadaşlarımın anneleri hep annem kizim diye konuşur benim icim gider sizce abartiyomuyum annen niye boyle
canım, fedakarlık yapıyor olması bile seni sevmesine işaret bana kalırsa.. ne anneler var fedakarlıktan bihaber.. kişilik yapısıyla ilgisi olan bişe, benim de babam her fırsatta sarılır öper beni, ama annem çok nadir.. hatta bak düşündüm şu an en son ne zaman sarıldı diye hatırlayamadım.. ama yapısında yok kadıncağızın, erkek evladın gözbebeği olduğu bir ortamda büyümüş o yüzden ailesinden aman allah bir sevgi görmemiş, ehhh babam da çok çektirmiş ve bana ve abime gösterdiği sevgiyi anneme göstermemiş, bu sebepler biraraya geline, sevgisini gösterme konusunda çekingen bir kadın ortaya çıkmış bana sorarsan.. ama hiç sorgulamadım annem beni seviyor mu diye çünkü benim annem benim bütün dünyam şu yaşıma geldim benim de bir kızım oldu hala bir eli benim üzerimde.. her ikisi de emekli çocuklarını büyüttüler rahata erme zamanları ama yine de ben rahatıma bakarım deyip asla kenara çekilmez, hala benim sorumluluğumu taşır..Kizlar sizinle bisey paylasicam aslında cok kafama takiyorum yorumlara ihtiyacim var. Annemle ben cok iyi anlasmayiz annem cok soguk kadin ilgilenir fedakarlık yapar ama boynuma sarilmaz annem kizim demez. Arkadaşlarımın anneleri hep annem kizim diye konuşur benim icim gider sizce abartiyomuyum annen niye boyle
küçücük bir ricaaaaa....Seviyordur yapisindan dolayı gosteremiyodur bende gosteremiyorum anneme karsi sevgimi. Hem de bugün onu üzdüm
Benim annem de aynı biliyor musun. Ergenlik zamanlarımda hiç anlaşamazdık, gerekmedikçe konuşmazdık bile. Kızım yavrum kelimesini hiç duymadım. Hem yapısı öyle, hemde zamanında büyükler yanında öyle konuşmak kınanırmış, hep kısıtlamış kendini sevemezmiş beni.Kizlar sizinle bisey paylasicam aslında cok kafama takiyorum yorumlara ihtiyacim var. Annemle ben cok iyi anlasmayiz annem cok soguk kadin ilgilenir fedakarlık yapar ama boynuma sarilmaz annem kizim demez. Arkadaşlarımın anneleri hep annem kizim diye konuşur benim icim gider sizce abartiyomuyum annen niye boyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?