annem beni sevmiyor mu??

hangi anne evladini sevmez..onun yapisi o..benim annemde ayni onceden gider ben operdim kendini geri cekerdi dusun ama simdi daha iyi anliyorum ve oyle kabul ediyorum..biliyorum ki bizim burnumuz kanaasa canlari gider..rahat ol

Anneniz sizi seviyor ve başınıza bir şey gelse en çok o yanınızda olur ve üzülür emin olun.Sadece yapısı bu, ben de anneme çok düşkünümdür, odadan çıksa peşine gidesim gelir. :) Ama sorun birbirinize sarılıp öpüyor musunuz "annecim, kızım" diyor musunuz? hayır, demiyoruz. İkimiz de sevgisini göstermekte başarılı değiliz sanırım. Bir zamanlar ben de bunu çok dert ederdim, yazınızda kendimi gördüm bu nedenle yazmak istedim. Anneniz sizi seviyor, merak etmeyin. Tıpkı sizin de onu anlaşamasanız da sevdiğiniz gibi : )

benim annemde öyleydi demek duygularını belli edemiyor öyleyse sen ona annecim diye sarılmalısın

Seviyordur yapisindan dolayı gosteremiyodur bende gosteremiyorum anneme karsi sevgimi. Hem de bugün onu üzdüm

sanki benim annemi anlatmissiniz. .. küçük ken bile hatirlamam annemin canım veya kızım dediğini. .hep uzaktı bana hala öyle. .hiç sarildigini öptü gunu hatirlamam. ..Bu icimde hep bi yara olarak kaldı. .hastalandigimda bile babam ilgilenirdi benimle. ..ama ben ASLA böyle bi anne olmayacağım. . telefonda bile benimle bi yabancı gibi konuşur. . en fazla 5 dk. . ama babam yarım saate kapatmaz. .. çok soğuk. .küçükken acaba evlatlık mıyım diye düşünürdüm. ..şuanda benimle telefonda konuşunca kapattıktan sonra Ağlıyorum. ..zoruma gidiyor bu uzaklığı soğukluğu. .sanki evladı değilde yabanciyla konusuyor.

benm annemde aynıydı,şimdi 40 yıllık şehrini terkedicek,sırf benim için,beni sevdiği için.
mizaç meselesi bu.
bende cok kızardım ona bu konudan dolayı.
ama şimdi anlıyorum.
herkes farklı sever.

canım, fedakarlık yapıyor olması bile seni sevmesine işaret bana kalırsa.. ne anneler var fedakarlıktan bihaber.. kişilik yapısıyla ilgisi olan bişe, benim de babam her fırsatta sarılır öper beni, ama annem çok nadir.. hatta bak düşündüm şu an en son ne zaman sarıldı diye hatırlayamadım.. ama yapısında yok kadıncağızın, erkek evladın gözbebeği olduğu bir ortamda büyümüş o yüzden ailesinden aman allah bir sevgi görmemiş, ehhh babam da çok çektirmiş ve bana ve abime gösterdiği sevgiyi anneme göstermemiş, bu sebepler biraraya geline, sevgisini gösterme konusunda çekingen bir kadın ortaya çıkmış bana sorarsan.. ama hiç sorgulamadım annem beni seviyor mu diye çünkü benim annem benim bütün dünyam şu yaşıma geldim benim de bir kızım oldu hala bir eli benim üzerimde.. her ikisi de emekli çocuklarını büyüttüler rahata erme zamanları ama yine de ben rahatıma bakarım deyip asla kenara çekilmez, hala benim sorumluluğumu taşır.. Allahım annemin acısını yaşatmasın bana, onunla konuşamadığımı onsan ayrı olduğumu düşünmek bile istemiyorum.. o yüzden sende üzme kendini eminim seviyordur ama gösteremiyordur ne yapsın.. sana tavsiyem o saılmıyorsa da sen sarıl her fırsatta onu sevdiğini söyle.. emin ol öyle bir hoşuna gider kii.. :)

Seviyordur yapisindan dolayı gosteremiyodur bende gosteremiyorum anneme karsi sevgimi. Hem de bugün onu üzdüm
küçücük bir ricaaaaa.... az da olsa kendinizi zorlayın ve ona sevginizi gösterin.. mesela üzdüğünüzün farkındasınız madem gidin sarılın seni üzmek istemedim özür dileyin... sonra çok üzülüyorsunuz onu üzdüğünüz zamanlar için..

Nerelisiniz? Yani annenizin kökeni nereli bazı kültürlerde bu bi alışkanlık sanki. Bazı kültürlerin sevgi gösterme biçimleri farklı canımlı cicimli sürekli sarılan öpen çocuklarına bu şekilde davranan kişiler olmuyorlar. Öyle yetiştikleri için öyle alışmış olabilirler. Özellikle balkan göçmenlerinde ve kominist düzenden gelen ailelerde böyle olabiliyor. Benim çok samimi bir arkadaşım var. Annesiyle arası çok soğuktur böyle yakın samimi bir ilişkileri yoktur ama inanılmaz fedakar bir annesi vardır. Kızının herşeyine koşar ama kadının yapısı bu bu onu sevmediği anlamına gelmiyor. Oda annesinden böyle görmüş böyle yetişmiş ne yapsın.

Anneler evlatlatarını sevmez olurmu hiç.
Sadece yapısı,sevgisini çok fazla gösterecek gibi değilse bu tutumu ondandır..
Parmağın kesilse o annenin yüreğinde ne fırtınalar kopar..

Benim annem de aynı biliyor musun. Ergenlik zamanlarımda hiç anlaşamazdık, gerekmedikçe konuşmazdık bile. Kızım yavrum kelimesini hiç duymadım. Hem yapısı öyle, hemde zamanında büyükler yanında öyle konuşmak kınanırmış, hep kısıtlamış kendini sevemezmiş beni.
Evlendim yaşım 27 şimdi çok iyiyiz, her gün mutlaka konuşuruz. yine yavrumlar kızımlar duymam ama beni çok sevdiğini bilirim, başka şekillerde belli eder. öyle kabul ettim. Sende öyle kabul et

Yorumlara baktım da ne kadar çok böyle anne varmış :) Bak yanlız değilsin arkadaşım

valla benim annemde biraz farklı versiyonu başka kadınlar milletin içinde evladını över benim annemde bizim ne kadar kötü huyumuz ne kadar azmanlığımız var onu anlatırdı herkese :)
ama annem o benim bu gerçeğin üzerine hiçbirşey geçemez
canım o benim
:)

Bizde annemle gençkızlık dönemimde çok anlaşamazdık ama birbirimizi sevdiğimizi bilirdik. Bizimde böyle bi ilişkimiz vardı, yadırgamazdık. Sevgimizden şüphemiz yoktu hem anlaşamamak sevmemek demek değildi. Şimdi çok daha iyi anlaşıyoruz.
Hatta geçen gün annem kardeşim ben sohbet ederken konu buna geldi. Sen hiç kızım yavrum demiyosun dedik. iki dakka sonra annem:
- Saat geç oldu hadi yatın çocuklarım dedi.
kızkardeşim ben gülmekten yerlere yattık. Yakışmıyo ki ağzına. Sonra baktım annemde gülüyo kendine.

Herkesin sevgisini gösterme şekli farklı. Takılma buna bu kadar.
Ağzından bal damlayan ama farkettirmeden çocuğunu sömüren ,tatlı diliyle maskeleyip çocuklarına psikolojik baskı yapan çok anne var.

yetişme tarzı oda öyle görmemiştir öğrenmediği görmediği şeyi bazen insanlar uygulayamıyor belki yapısı öyledir ama emin ol evladın olunca dahada iyi anlarsın onlarda değerli bir şey yok bunu yansıtma şekli herkezin farklı.

Benim annemde öyle öpüp koklamaz kaç yaşına geldim sadece bir kere hatırlarım kendısı gelip öpsün gerçi bende pek sıcak kanlı sayılmam ama illa sevgini göstermesi için sarılıp öpmesine gerek yok konusmalarıyla sahiplenmesiylede anlarsınız mesela hasta olduğunuzda size nasıl davranıyor gibi?*

Yaş 31 benimde annemle ilişkim hep aynı boyutta olmuştur ve diger kardeslerede ayni sekilde davranir. Biz birbirinizi bayram seyran disinda opmezdik simdi evlendik cok skur ev ziyaretlerinde opmeler basladi. Yani herkesin yapisi farkli canim benim bazi anneler cok sicak kanli olur. Ben annem gibi davranmam cocuklarima defalarca opup guzel sozler soylemek icimden gelir. İnan hicte dusunmedim annem beni niye opup kizim yvrum demiyor diye

Uzulme bu duruma yapi meselesi bu ablamin universite caginda kizi var o da senin gibi bana yakinir annem niye boyle yavrum kizim demiyor sarilip opmuyor diye bunu bende ablama soyledim dedigi su oldu icimden gelmiyor. Yahu icine s..çayım kızın istiyor sana söyledim yalandanda olsa yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…