Annem beni vücudumdan dolayı rencide etmeye çalışıyor, ona anlayışla yaklaşmakta zorlanıyorum

Ne ağlayacaksınız ya aa lütfen kendinize gelin. Psikolojik baskı yapıyor siz de ona yapın anne hii kazayaklarına bak çok belirginleşmiş krem bakalım internetten diyin. Bu minvalde konuşmalarla annenizin ilgisini kendisine yöneltmesini sağlayın. Evde de karışılmaz yani yuh. Azıcık gamsız olun.

Annen senin memelerini kıskanıyor
Anneminki benimkinden çok daha büyük ve terliyormuş sütyen bile takmıyor kendi eviymiş, kocasıymış rahat edermiş. Ama ben gündüz odamda bile diken üstündeyim. Ayrıca benim babammış ayıpmış. Bir kere şunu öğrenmeleri gerek babaysa zaten en son kötü gözle bakacak erkek olabilir. Aslında böyle yaparak babanın bile yan gözle bakacağını itiraf ediyorlar ve tiksinmeme sebep oluyor. Babadır ya evde yürüyüşümden niye utanıyorum niye ellerimi önümde kavuşturarak yürüyorum çok zoruma gidiyor annemin gözleriyle sürekli beni uyarması

Öyle bir şey mümkün değil. Bana der ki sen başka şeyler peşindesin evlendirelim rahat et tarzında konuşur. Ben dudak parlatıcısı sürsem annem işkilleniyor çünkü kendi kafasında kurmayı çok seviyor. Ben kendime süslenemezmişim, kadınlar hep erkekler için süslenir bakım yapar düşüncesinde. Ve affedersiniz bacak, kol gibi tüylerimi almak bile onun için bir sorun. Kapalı olduğum için görünmüyormuş ne sorun olacakmış. Daha önce bunun kavgasını da etmişti artık kolumu almıyorum. Benim tek kurtuluşum bu insanlardan uzaklaşmak, ama evlenmeden

kendi eviymiş, kocasıymış rahat edermiş.
Ayrıca benim babammış ayıpmış.
Ya bu çok iğrenç bir ima. Yani baban bakar demeye geliyor resmen. İğrenç bir şey.

Babaya ayıp mı olur ya? Ay gerçekten aklıma çok pis şeyler geliyor bu konuyla ilgili de dillendirmek istemiyorum.

Bir baba abi kardeş sizin evde yok. Hepimiz ailemizle yaşadık. Allah allah göğsümde büyük olabilir , kalçanda. Aile dediğin insan bunu yaparsa dışardaki sapıklara ne dicez. Annenin de babanın da tedavi olması şart.

Bu dediğinizi uygulayacağım kendisinden söz açmak en iyisi. Belki de beni incelemeyi bırakır. Sadece bana baskı yapıyor olması beni bezdirdi ya yıllardan beri böyle de artık evdeyim diye iyice abarttı. Erkek kardeşim sonsuz özgürlükte zaten. Kız kardeşim 9 yaşında, ona karışacakları zamana kadar yaşlanırlar zaten. Her cahilliklerini ben çektiğim için susturulmuş içe kapanık biriyim.

Annen seni komple kıskanıyor. Babandan bile (korkunç). Yazacak çok şey var da yazılmıyor işte.
Babam bana karşı iyiydi önceden hatta düşkündü ne olduysa sonradan soğudu. Çünkü annem sürekli küçük şeyleri abarttığı babamı üzerime saldığı için bunlar oldu. Erkek kardeşiminse yaptıklarını babamdan saklıyor, örtüyoruz. Ha ben konuşsam annem yine babamı üzerime salıyor böyle bir döngü yani. Beni sevmediğini biliyorum da böyle evdeki varlığımdan bile rahatsız olduğu için zoruma gidiyor. Evlensem mutlu olur ama işimi elime almadan yapmayacağım. Sürekli atandığında gecikmeden evlenirsin tarzında yorumlar yapıyor. Ona bile dil uzatıyor yani

Maalesef o kirli zihniyetten vazgeçmezler. Değişmeyeceklerini bilip onlarla iletişimi minimalde tutarsan daha mutlu olursun.

Bazı annelerin kız çocuklarına bazen nefretleri oluyor. İçten içe. Daha iyi bir hayat sür, inşallah atanırsın, kurtar kendini o evden

Bu zorbalık senin psikolojini bozmasın.
Psikolojisi bozuk olan ANNEN.
istediğin gibi dolan.
Eğer yine sana aynı şeyleri söylerse; Var ki böyle geziyorum ya olmasaydı Allah korusun. Dersin.

Aile hepsinden korur onlara göre ama en güvenli olan evde bile baskılayarak. Benim dışarıda ferace giyen ama evde ailesinin yanında kıyafet olarak ne kadar rahat takıldığını gördüğüm arkadaşlarım oldu. Onların ailesinin ne kadar baskıcı olduğunu düşünürdüm. Şuanda o arkadaşlarıma bile imreniyor olmam içler acısı.

Bir an önce işinizi bulmanızı diliyorum.
Çünkü koca da biraz şans işi.
O da ondan beter olabilir.
Allah yardımcınız olsun

Benim kizim daha 10 yasinda ama kocam ileride su tip seyleri benim yaptigimi hissetse bile direk beni evden kovar. Hemde insan yerine koyup kibar kibar da davranmaz. Icinden bir ayi cikar, etmedigini birakmaz.

Annenin davranislari hic normal degil. Ya annen kafayi yemis, ikinci ihtimale deginmek bile istemiyorum

Babaniz sapik demek ki ve annnenizin bildigi bir sey var ki kadin da delirmiş iyice keske boşansa annenizle didişeceginize dikkat edin siz de. Evde normal bir baba yok demek ki.

Özgürlüğü evlenınce elde edebiliyoruz düşüncesinden çıkın . 24 yaş iş bulup ayrı eve çıkmak için uygun

Annen narsist canım en kısa zamanda evden ayrılmaya çalış bir şekilde ev arkadaşı bul iş bul ayril

Anneniz hasta.. Mutlaka iyi bir psikiyatriste götürün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…