Elbette ki gerçek, kendisi en normalimizmiş bu evde ama hepimiz deliymişiz. Yani ben evdeyken gören bir erkek yokken daha neden göğsümden rahatsızlık duyar ki. Buzlu camda balkonda kim görecek mesela. Yan komşu görüyormuş camın dışından, kendi kafasındaki düşünceye göre, yan komşumuz zaten takılmıyor kendisi de kızı da çok açık giyiniyorAnnen sapkın ve pis düşünceli biri , eğer ki anlattıkların gerçekse. İnsan kızına neden bunu yapar ya
Gerçekten psikolojik yönden kendime iyi gelebilecek hiçbir şey söyleyemiyorum hani yaşım 24 ama hala vücudum hakkında ona hesap vermem gerekiyormuş gibi davranıyor. Sadece bu evde yaşadığım için yaptığına eminim şuan zor bir sınav sürecinden geçiyorum annemin davranışları da tuzu biberi oluyor. Evlerinde yaşadığım için onlara muhtaçmışım gibi bir tavır içerisine girdi. Sürekli beğenmiyorsan çek git o zaman benim evimden diyorlar annem de babam da. Bu şekilde de bir üstünlük kurmaya çalıştığını düşünüyorum bu korumak falan değil. Ve ne söylesem de umursamıyor yapacağını yine yapıyor hep diyorum ben göğsümü kesip atamam benden ne yapmamı istiyorsun diye. Sanırım evde çul giyip gezmemi istiyorMemem açık gezmiyorum ya olanı nereye saklayım deyin? Değişikmiş yani çok yorum yapamadım
Üzüldüm ya umarım bir an önce atanır ve kendi düzenini kurarsın kurtulursun o evdenGerçekten psikolojik yönden kendime iyi gelebilecek hiçbir şey söyleyemiyorum hani yaşım 24 ama hala vücudum hakkında ona hesap vermem gerekiyormuş gibi davranıyor. Sadece bu evde yaşadığım için yaptığına eminim şuan zor bir sınav sürecinden geçiyorum annemin davranışları da tuzu biberi oluyor. Evlerinde yaşadığım için onlara muhtaçmışım gibi bir tavır içerisine girdi. Sürekli beğenmiyorsan çek git o zaman benim evimden diyorlar annem de babam da. Bu şekilde de bir üstünlük kurmaya çalıştığını düşünüyorum bu korumak falan değil. Ve ne söylesem de umursamıyor yapacağını yine yapıyor hep diyorum ben göğsümü kesip atamam benden ne yapmamı istiyorsun diye. Sanırım evde çul giyip gezmemi istiyor
Bu ne demek böyle ya? Yani göğüsleriniz çok mu büyük? Sutyen giymiyor musunuz?evdeyken bile babandan utanmıyor musun benim kocam ama senin baban vs tarzında konuşuyor.
Elbette var benimkinden çok daha büyük ve belirgin. Ama kendisinin kocasıymış benim babammış ayıpmış. Yani 20 yaşında erkek kardeşimin yanında da kendisi rahat takılabiliyor. Ama bana her şekilde ayıp. Sanırım özgürlüğü evlenince elde edebiliyoruz. Zihniyet konusuna gelirsek bir şey diyemiyorum sadece uzaklaşabilsem yeter çünkü bu evde artık oturup kalkmam bile gözüne batıyor herkesin. Yani sütyen takmasam tamam diyeceğim, takıyorum tişörtlerim bazen üzerime oturuyor onda da annem gözüyle beni izlemekten sözleriyle canımı sıkmaktan başka bir şey yapmıyor ya vücut benimdir ki ben sergilemiyorum ne yapmamı istiyor bilmiyorum bazen saatlerce ağlayasım geliyorKendi göğüsü yokta seni mi kıskanıyor diyeceğim.
Anne yahu.
Baban var ne demek
Pis zihniyetli fesat bir annen var ●
Annen senin memelerini kıskanıyorAnnemle eskiden beri güzel ilişkilerimiz yok çok daha kötü durumlar yaşadık ancak anlatıp yorulmak istemiyorum, gitgide gözüne daha çok batıyorum gerçekten ne yapmalıyım bilmiyorum. 24 yaşındayım sürekli vücut hatlarımdan dolayı annem beni rencide ediyor. Mesela salona gittiğimde göğsümden rahatsız oluyor, sürekli ellerim önümde kavuşturarak yürüyorum. Burda anlatırken de utanıyorum. Mesela ben bir şey anlatırken konuşurken annem gözlerime bakmak yerine sürekli göğüslerimi inceliyor belli mi diye, anlattığım şeylere odaklanmıyor. Balkondayım mesela ev halimleyim bir şey anlatıyorum bölüyor şuran açılmış dışardan görüyorlar vs tarzında. Uyarıyorum yine anlamıyor kendisi 45 yaşında ve dışarıdan normal bir insan gibi, benim yaşımda çok çok açık giyinen arkadaşımla da şen şakrak bir şekilde konuşuyor. Kimsenin göğsü bacağı gözüne batmıyor. Konu ben olunca evdeyken bile babandan utanmıyor musun benim kocam ama senin baban vs tarzında konuşuyor. Zorla kapatıldım, küçükken de çok fazla utandırıldım ama yaşım 24 iken bile üzerimde hakimiyet kurmaya çalışması beni bezdirdi, ne yapmalıyım göğsümü kesip atacak halim yok bunu her defasında kendisine diyorum yine de rahatsız hissettiriyor bana.
Evet bu da mümkündür. Bi arkadaşım söylerdi, evde tayt, askılı gibi şeyler giydiğinde babası kızgın bakıyormuş. Annesi de giyme diye azarlıyormuş. Kıza baban kızdığı için uyarmak zorunda kalıyorum diye itiraf etmiş. Kendi evinde rahat giyinemeyen insanlar var maalesef.Kilolusunuz da anneniz eleştiriyor diye açtım başlığı, okuduklarıma şok oldum.
Babanız annenize bu konuda laf ediyor olabilir mi? Babanızın bu konudaki rahatsızlığını anneniz sizden çıkarıyor gibi bir durum olabilir mi yani?
Olabilir babam da zaten içeri gittiğimde mesela göğsüme bakıyor gerçekten rahatsız hissediyorum. Belli olmasa da yani olması bile rahatsız ediyor anlaşılan. Ben bu yaşıma kadar ergenlikten beridir hiç rahatsız olduklarını duymadım. Yani üniversitede yanlarında okudum annem asla böyle yapmazdı. 90 beden giyiniyorum kilom da arttı 80 kiloyum. Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum hani ben normal sohbet etsem bile annem sürekli beni incelediği için çok rahatsız edici. Söylediğim şeylere bile odaklanmıyorKilolusunuz da anneniz eleştiriyor diye açtım başlığı, okuduklarıma şok oldum.
Babanız annenize bu konuda laf ediyor olabilir mi? Babanızın bu konudaki rahatsızlığını anneniz sizden çıkarıyor gibi bir durum olabilir mi yani?
Zorla kapatıldım dediği için böyle olabilir diye geldi aklıma. Babası kadın vücudundan genel olarak rahatsız oluyorsa konu sahibi gözüne batıyordur. "Babandan utanmıyor musun benim kocam ama senin baban" falan diyormuş bir de. Babası konu sahibinin göğüsleriyle ilgili yorum yaptıysa annesi takmıştır kafayı. Ne ayıp şeyler ya, insan kızının göğsünden niye rahatsız olsun? Sanki kız evinde nudist gibi geziyor.Evet bu da mümkündür. Bi arkadaşım söylerdi, evde tayt, askılı gibi şeyler giydiğinde babası kızgın bakıyormuş. Annesi de giyme diye azarlıyormuş. Kıza baban kızdığı için uyarmak zorunda kalıyorum diye itiraf etmiş. Kendi evinde rahat giyinemeyen insanlar var maalesef.
Annen zır cahil. Zorla kapatan, İslami kuralları çocuğuna baskı ile yaptırmaya çalışıp sonra evinin içinde açık giyinen çocuğunu bihuzur eden ailelere ciddi manada rahatsız. Atsan atılmaz satsan satilmaz. Maalesef ki anne...Annemle eskiden beri güzel ilişkilerimiz yok çok daha kötü durumlar yaşadık ancak anlatıp yorulmak istemiyorum, gitgide gözüne daha çok batıyorum gerçekten ne yapmalıyım bilmiyorum. 24 yaşındayım sürekli vücut hatlarımdan dolayı annem beni rencide ediyor. Mesela salona gittiğimde göğsümden rahatsız oluyor, sürekli ellerim önümde kavuşturarak yürüyorum. Burda anlatırken de utanıyorum. Mesela ben bir şey anlatırken konuşurken annem gözlerime bakmak yerine sürekli göğüslerimi inceliyor belli mi diye, anlattığım şeylere odaklanmıyor. Balkondayım mesela ev halimleyim bir şey anlatıyorum bölüyor şuran açılmış dışardan görüyorlar vs tarzında. Uyarıyorum yine anlamıyor kendisi 45 yaşında ve dışarıdan normal bir insan gibi, benim yaşımda çok çok açık giyinen arkadaşımla da şen şakrak bir şekilde konuşuyor. Kimsenin göğsü bacağı gözüne batmıyor. Konu ben olunca evdeyken bile babandan utanmıyor musun benim kocam ama senin baban vs tarzında konuşuyor. Zorla kapatıldım, küçükken de çok fazla utandırıldım ama yaşım 24 iken bile üzerimde hakimiyet kurmaya çalışması beni bezdirdi, ne yapmalıyım göğsümü kesip atacak halim yok bunu her defasında kendisine diyorum yine de rahatsız hissettiriyor bana.
Yok ben tayt askılı asla giyinemem. Geniş giyindiğim halde böyleler ve ben artık çok rahatsızlık duyuyorum. Sütyen takıyorum üzerine atlet üzerine geniş tişört ona rağmen annem sürekli sürekli gözleriyle rahatsız ettiği için üzülüyorum. Bir şeyler için sohbet etmeye gitsem bile durum bu söylediklerime odaklanmak yerine yok camdan görünüyor yok perdeyi çek. Tişörtün toplanmış. Ya da hiçbir şey demese bile gözleri sürekli göğsümde olduğu için kendimden utanmaya başladımEvet bu da mümkündür. Bi arkadaşım söylerdi, evde tayt, askılı gibi şeyler giydiğinde babası kızgın bakıyormuş. Annesi de giyme diye azarlıyormuş. Kıza baban kızdığı için uyarmak zorunda kalıyorum diye itiraf etmiş. Kendi evinde rahat giyinemeyen insanlar var maalesef.
Babanız muhtemelen siz yokken göğüslerinizle ilgili yorum yaptı. 90 beden göğüs küçük değil. Kiloluyken benim de 95ti, milka ineği gibi hissediyordum bazen. Gözüne batmıştır.Olabilir babam da zaten içeri gittiğimde mesela göğsüme bakıyor gerçekten rahatsız hissediyorum. Belli olmasa da yani olması bile rahatsız ediyor anlaşılan. Ben bu yaşıma kadar ergenlikten beridir hiç rahatsız olduklarını duymadım. Yani üniversitede yanlarında okudum annem asla böyle yapmazdı. 90 beden giyiniyorum kilom da arttı 80 kiloyum. Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum hani ben normal sohbet etsem bile annem sürekli beni incelediği için çok rahatsız edici. Söylediğim şeylere bile odaklanmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?