Ben babamın yanında sütyen taktığımı bilmem. Bir babanın, kızının göğüslerini göğüs olarak fark edeceğini düşünmek bile iğrenç geliyor. Olmaz öyle şey demek istiyorum ama neler duyuyoruz, oluyor maalesef.iki seçenek var. ya baba cinsel olarak kızına haz duyabilecek hissiyatlara sahip annede biliyor , durumdan tedirgin. ya da anne kızını rakip görüyor kocasından kızını kıskanıyor. iki durumda sağlıklı değil. ben babamın yanında kızımı emzirmiştim, ağlaya ağlaya göğüslerimin ucu paramparçaydı kan fışkırıyordu.babamda oturup ağlamıştı benimle. çok sert bir adamdı mekanı cennet olsun, babadır bu, kızının göğsüne göğüs olarak bakamaz. koldan kulaktan ayaktan farkı olmamalı. Allah ıslah etsin hangisi sapıksa anne- babanızdan. Sizinde bu aileden kurtulmanızı temenni ediyorum.
Hayır benimkinden de çok büyük. Kendininkinden de rahatsız. Bedeninden rahatsız, kadın olmak da ayıp bir şey gibi. Erkekleri yücelten bir ailede büyümüş bende aynı şekilde büyütüldüm. Yani olabilir de tam anlam veremiyorum. Mesela ben çok kilo aldığımı bazen Spor yapmaya ihtiyaç duyduğumu vs söylüyorum evden çıkarken rahatsız etmesin diye. Bana hep, niye ben evde oturuyorum oturarak da kilo almıyorum şu bu. Bir şeyler dediğimde hep kendini öne atıyor anlatıyor. Aramızdaki yaş farkının farkında mı onu da bilmiyorum. İyi görünmemi de istemiyor, iyi görünmeye çalıştığım zaman birine süslendiğimi hayatımda biri olduğunu falan zannediyor. Böyle şeylere karşılar o yüzden hayatıma kimseyi almam, çünkü madem isteklisin evlendirelim diye baskı yaparlar bu kezannenin gogusleri cok mu kucuk? Kendi kizini kiskanan kadinlari duymustum
Evet haklısınız ailesi de öyleydi. Bakış açılarını değiştiremem. Ama bana çok sıradışı geliyor çünkü üniversite okuduğum dönemde üzerimde en azından böyle baskı yoktu. Ben yine hep kendi istedikleri gibi giyindim ama ev halime annem böyle takılmıyordu. Kendi evime geçene kadar birkaç yılım var görünüyor. İnşallah sabırlı olabilirim ve bu davranışlarına maruz kalmamak için en azından bir işe girsem beni görmezHerkes bahsetmiş ama annenin yetişme şekli ile alakalı bence bu durum. Sapık falan diyemem, sadece kendi ailesinde maalesef babadan uzak yetiştirilmiş ve kendi annesi tarafından bastırılmış bu konuda, o yüzden doğrusunun bu olduğunu düşünüyor. En iyisi bir iş bulup kendi yoluna bakman. Kendi evinde istediğini giyer istediğini yaparsın, şimdi oturup laf dalaşına girsen senden kötüsü olmaz o evde.
Yani ben sütyen artı atlet artı koyu renk geniş tişört giyinmek zorundayım. Bana da iğrenç geliyor ama doğu tarafında bu durum hep var o zihniyeti değiştiremem. Bir de kilodan dolayı da bedenim arttı ama hem annem kilomdan dolayı zorbalayıp hem de kilo vermeme izin vermiyorBen babamın yanında sütyen taktığımı bilmem. Bir babanın, kızının göğüslerini göğüs olarak fark edeceğini düşünmek bile iğrenç geliyor. Olmaz öyle şey demek istiyorum ama neler duyuyoruz, oluyor maalesef.
Öz kızına tecavüz eden adamın "insan kendi yetiştirdiği meyvenin tadına bakmaz mı" diyen mahluk geliyor hep aklıma böyle konularda. Valla bu konudaki ihtimaller sinirimi bozdu, umarım sadece annenin kendi manyaklığıdır.
Kötü bir şey dediğinde tepki versem bile hemen benimle küsüyor lafı farklı yerlere çekiyor her halükarda ben suçlu oluyorum. Mesela bugün 37 numara aldığım bir ayakkabım geldi. Annem de bakıp tabanı ne kadar küçükmüş bundan sonra sen 39 numara al en iyisi falan dedi. Bende ayağıma giydim tam oldu, dedim ki ayağım zaten 37 numaraymış ben bunca zaman 38 giymekle hata etmişim. Annem buna alındı biz sanki almıyormuşuz mağdur ediyormuşuz gibi konuştun. Bende dedim burda benim bilinçsizliğim var kendi ayak numaramı bile tam bilmiyormuşum falan dedim. Annem burda neye alındı onu bile anlamadım. Hala tavır yapmaya devam ediyor. Annem 39 giyiniyor ama ayak numarası konusunda bile beni kıskanacak değildir değil mi? Gerçekten durduk yere moralim bozuldu aldığım ürüne bile sevinemedim. Mesela dün gençlik bayramı günümü kutlayın falan dedim. Annem de sen genç misin ki deyip oralı bile olmadı. Sürekli bana oynuyorBenim annem de eskiden çok takardi .kafan , burnun çok büyük göğüslerin çok büyük bacakların tavuk bacağı gibi ... sürekli aşağılardi. Bende onun kalbini kırdım hiçbir lafının altında kalmadım.simdi tek kelime edemez bedenim hakkında. Kendiyle beni karşılaştırırdı. Sen kilolusun ben inceyim senin burnun büyük benimki küçük vs... lafın altında kalma . Sende onu aşagıla
Çok gerekli olmadığı sürece iletişim kurmamanı tavsiye ediyorum. Seni devamlı aşağı çekiyor cidden çok sinir bozucu bir durumKötü bir şey dediğinde tepki versem bile hemen benimle küsüyor lafı farklı yerlere çekiyor her halükarda ben suçlu oluyorum. Mesela bugün 37 numara aldığım bir ayakkabım geldi. Annem de bakıp tabanı ne kadar küçükmüş bundan sonra sen 39 numara al en iyisi falan dedi. Bende ayağıma giydim tam oldu, dedim ki ayağım zaten 37 numaraymış ben bunca zaman 38 giymekle hata etmişim. Annem buna alındı biz sanki almıyormuşuz mağdur ediyormuşuz gibi konuştun. Bende dedim burda benim bilinçsizliğim var kendi ayak numaramı bile tam bilmiyormuşum falan dedim. Annem burda neye alındı onu bile anlamadım. Hala tavır yapmaya devam ediyor. Annem 39 giyiniyor ama ayak numarası konusunda bile beni kıskanacak değildir değil mi? Gerçekten durduk yere moralim bozuldu aldığım ürüne bile sevinemedim. Mesela dün gençlik bayramı günümü kutlayın falan dedim. Annem de sen genç misin ki deyip oralı bile olmadı. Sürekli bana oynuyor
Gerçekten çok üzgün hissediyorum. Şimdi de gidip yatmış neye alındı onu bile bilmiyorum. Ben diyalogu da olduğu gibi yazdım yanlış bir laf bile etmedim. Hep böyle bana karşı.Çok gerekli olmadığı sürece iletişim kurmamanı tavsiye ediyorum. Seni devamlı aşağı çekiyor cidden çok sinir bozucu bir durum
Evli olmana rağmen karışmaları çok daha kötüymüş peki eşiniz de ailen gibi mi. Ben öyle bir kişiye denk gelmekten çok korkuyorum ama zaten kendi istedikleri kişilerle evlen diyecekleri için onlar gibi olacaktır. Tayt şort atlet evet bizde de yasak. Ama siz zayıf yapılısınız sanırım buna rağmen herhangi bir eşofmana kızması çok kötü durum o zaman benden daha kötüleri var diye kendimi telkin etmeliyim. Ama herhangi bir konuşmada bile ben sürekli manipüle ediliyorum küçük düşürülüyorum bunlar beni çok etkiliyorYani senin yaşadıkların Gerçekten benimkilerin yanında solda sıfır Geçenlerde fuşya rengi eşofman altı aldım diye burnumdan geçirdi her yerin belli oluyor diye ki ben evliyim ve dışarıda zaten kapalıyım evdeki melekler görüp lanet okuyacakmış günlerce küstü tayt giymek şort giymek atletle gezmek zaten olduğumuz olası yasak. Bu arada benim Göğüslerim falan küçücüktür küçüklüğümü de sıktığımdan sardigimdan dolayı aah ahhh
Ben zaten dışarda kapalıyım eşimde evde ne giydiğime karışmaz hatta şaşırır uzun giyince falan ben armut tipliyim popom basen var annemde ona çok karışır ayıp ayıp melekler utandı diyeEvli olmana rağmen karışmaları çok daha kötüymüş peki eşiniz de ailen gibi mi. Ben öyle bir kişiye denk gelmekten çok korkuyorum ama zaten kendi istedikleri kişilerle evlen diyecekleri için onlar gibi olacaktır. Tayt şort atlet evet bizde de yasak. Ama siz zayıf yapılısınız sanırım buna rağmen herhangi bir eşofmana kızması çok kötü durum o zaman benden daha kötüleri var diye kendimi telkin etmeliyim. Ama herhangi bir konuşmada bile ben sürekli manipüle ediliyorum küçük düşürülüyorum bunlar beni çok etkiliyor
Anneniz sizi kıskanıyor.Evet duurum bu göğüsleri büyük bunun farkında sizinki ondan daha küçükn bunu da biliyor ama bu durumları sürekli siiz aşağılayarak manipüle etmeye çalışıyor.Giyinip süslenmeniz bile zoruna gidiyor.(belki de kendisi çok yapmak istiyor ama yapamıyor diye sizin üstünüze geliyor)kendi yaşamayadınlarını sizinde yaşamanızı istemiyor.Büyük ihtimalle babanıza da sürekli sizin hakkınızda saçma sapaan şeyler söylüyordur.Mümkün mertebe bu tür konularda yüz göz olmayın.Laf söylerse siz de söyleyin.Siz manipüle edin.Annemle eskiden beri güzel ilişkilerimiz yok çok daha kötü durumlar yaşadık ancak anlatıp yorulmak istemiyorum, gitgide gözüne daha çok batıyorum gerçekten ne yapmalıyım bilmiyorum. 24 yaşındayım sürekli vücut hatlarımdan dolayı annem beni rencide ediyor. Mesela salona gittiğimde göğsümden rahatsız oluyor, sürekli ellerim önümde kavuşturarak yürüyorum. Burda anlatırken de utanıyorum. Mesela ben bir şey anlatırken konuşurken annem gözlerime bakmak yerine sürekli göğüslerimi inceliyor belli mi diye, anlattığım şeylere odaklanmıyor. Balkondayım mesela ev halimleyim bir şey anlatıyorum bölüyor şuran açılmış dışardan görüyorlar vs tarzında. Uyarıyorum yine anlamıyor kendisi 45 yaşında ve dışarıdan normal bir insan gibi, benim yaşımda çok çok açık giyinen arkadaşımla da şen şakrak bir şekilde konuşuyor. Kimsenin göğsü bacağı gözüne batmıyor. Konu ben olunca evdeyken bile babandan utanmıyor musun benim kocam ama senin baban vs tarzında konuşuyor. Zorla kapatıldım, küçükken de çok fazla utandırıldım ama yaşım 24 iken bile üzerimde hakimiyet kurmaya çalışması beni bezdirdi, ne yapmalıyım göğsümü kesip atacak halim yok bunu her defasında kendisine diyorum yine de rahatsız hissettiriyor bana.
Olur bu kitaba bende bakayım teşekkür ederim. Cevap versem zaten bu evde yerim yokken iyice hayatım kayabilir çünkü annem ona karşı konuştuğumda babamı üzerime salıyor. Babamın tepkileri çok daha sert ve hakaret içeriyor.Uzuleceksiniz ama anneniz sizi kiskaniyor hatta babanizdan kiskaniyor daha dun aksam bununla ilgili cocuk gelisim kitabi okumustum nihan kaya iyi aile yoktur isterseniz okuyun siz pasif kaliyorsinuz 24 yasindasiniz cevabini verip agzini kapatacaksiniz o kadinin
Annene sağlam bir sınır koy lütfen böyle anneler kızlarını utandirmaktan başka bir şey yapmıyorlar üzülüyorum. Lütfen sınır koy duygusal yaklaşma bende yaşadım çirkin sözler söylüyordu bunun sonucunda ikilis ilişkilerde değersizlik ve utanc yaşamak olasıAnnemle eskiden beri güzel ilişkilerimiz yok çok daha kötü durumlar yaşadık ancak anlatıp yorulmak istemiyorum, gitgide gözüne daha çok batıyorum gerçekten ne yapmalıyım bilmiyorum. 24 yaşındayım sürekli vücut hatlarımdan dolayı annem beni rencide ediyor. Mesela salona gittiğimde göğsümden rahatsız oluyor, sürekli ellerim önümde kavuşturarak yürüyorum. Burda anlatırken de utanıyorum. Mesela ben bir şey anlatırken konuşurken annem gözlerime bakmak yerine sürekli göğüslerimi inceliyor belli mi diye, anlattığım şeylere odaklanmıyor. Balkondayım mesela ev halimleyim bir şey anlatıyorum bölüyor şuran açılmış dışardan görüyorlar vs tarzında. Uyarıyorum yine anlamıyor kendisi 45 yaşında ve dışarıdan normal bir insan gibi, benim yaşımda çok çok açık giyinen arkadaşımla da şen şakrak bir şekilde konuşuyor. Kimsenin göğsü bacağı gözüne batmıyor. Konu ben olunca evdeyken bile babandan utanmıyor musun benim kocam ama senin baban vs tarzında konuşuyor. Zorla kapatıldım, küçükken de çok fazla utandırıldım ama yaşım 24 iken bile üzerimde hakimiyet kurmaya çalışması beni bezdirdi, ne yapmalıyım göğsümü kesip atacak halim yok bunu her defasında kendisine diyorum yine de rahatsız hissettiriyor bana.
Bu benim sorumluluğum de geç kıskanıyor ben öyle düşünüyorum ruh hastaları kızlarıyla uğraşıyorYok ben tayt askılı asla giyinemem. Geniş giyindiğim halde böyleler ve ben artık çok rahatsızlık duyuyorum. Sütyen takıyorum üzerine atlet üzerine geniş tişört ona rağmen annem sürekli sürekli gözleriyle rahatsız ettiği için üzülüyorum. Bir şeyler için sohbet etmeye gitsem bile durum bu söylediklerime odaklanmak yerine yok camdan görünüyor yok perdeyi çek. Tişörtün toplanmış. Ya da hiçbir şey demese bile gözleri sürekli göğsümde olduğu için kendimden utanmaya başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?