Kızlar merhaba.Kiz kardesimle cok zor durumdayız lütfen yardım edin.Annem ve babam 5 sene önce boşandı. Annem Kardeşim ile yaşamaya başladı.ikimiz de ögretmeniz. Sonra babamla barıştılar. Ancak kardesim baska bir şehirde olduğu için kardesimle yaşamaya devam etti. Ama babama da nikah kıymak için söz verdi. Ancak bu zaman zarfında bizim onayimiz olmadan biriyle dini nikahla evlendi. Ve babamı da oyalamaya devam etti. Diğer adamın evine gidip geliyor, babamı da oyalamaya devam ediyor. Biz çocuklarıyla da ihtiyacı olunca görüşüyor.yaz tatillerinde geliyor babamın evinde kardesimle aile gb oturuyor nikah kıyılacagı zaman ya hasta oluyor yada bi bahane sürüyor.bu arada ben de evliyim benim evimede geliyorlar kalıyorlar vs.Annem memlekete gittiginde önceden de başi kapalı mutasıp oldugu icin o şekilde davranıyor.ordan çıkınca başını açıyor farklı giyiniyor makyaj yapıyor vs. Etrafındaki herkese yalan söylüyor.Adama da yalan söylüyor.Gecen babam atlayıp o şehre görüsmeye gitmis habersiz bu iş olacaksa olsun etrafa rezil oldum , herkes senin gelecegini sanıyor demis.Annemi sevdigini vs . söylemis. Annem seni istemiyorum, sevmiyorum demiş. Ama ertesi gün ona kahvaltı hazırlamış sarılmıs aglamış ben evime dönücem demiş.Babamdan da param yok diye para istemis.Tabi biz bunları yeni ögrendik.Ben de dogum yapıcam bana da gelicem dedi gelmedi.Adam doguda bir köyde yasıyor esinden ayrılmis ama cocukları var yani cümbür Cemaat, hatta adamın eski karısı da onlarla bir köyde yasıyorlar.Annem sehirde çalışıyorum demis adama.çekip gidiyor haftanın birkac günü telini de kapatıyor acmıyor bazen actıgında yakalıyoruz müsait degilim vs deyip kapatıyor.Babamdan resmen para çarpmıssin kandırıp dedik telefonda dün.Altı üstü 140 tl aldım 2bin tlsini carptım babanızın dedi.O adamın yanina gidersen yapamazsın diyoruz.bizizmirliyiz.oraya uyum saglayamazsın diyoruz.bazen telde aglıyor adam öbür kadına toz kondurmuyormuş felan diye.gelcem diyo sonra noluyozsa yine görüsüyo.Bebegime bakacagini söylemisti simdi bakamam diyor.gelmiyo bile hatta. Hiç huzurumuz kalmadı.Kardesim de 20 bin tl borc icinde anneme kıyamadgi icin .her türlü ihtiyacnı karsılıyoruz ama aldigı paraları da adama verdgnden şüpheleniyorum.Cok uzun oldu daha yazacaktım bile ama ...Ne diyosunuz nasıl davranalım allak bullak olduk ..bebegime kim bakacak kardesim evlenmedi bu sartlarda nasil olacak, anneme babama nasıl davranmaliyiz