• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem bir daha yaparsan hakkımı helal etmem dedi

Merhaba kızlar.
Sigara bağımlısı değilim ama dün evde içiyim dedim annem de kokudan anladı sonra çıldırdı tabi bir kez daha içersen sana hakkımı helal etmiyorum dedi.Ben zaten bağımlı değilim ama arkadaş ortamım vs belli ve üniversitedeyim ve içmeden durmam mucize açıkcası kendimede güvenmiyorum ve annem benim için çok değerli onun da sözünü çiğneyemem bana akıl verin anneme ne diyim geri alsın bu sözünü çok ağırıma gitti ve aklımı çok kurcalıyor saçma bi konu olduğunun farkındayım ama yorumlarınız önemli benim için
Bunu umursamanız güzel bişey:) benm annemde erkek kardeşlerime söyler bu tarz şeyleri. Ki ben bile kardeşmn arada bir sizin gibi sigara içtiğini duyunca içim yanmıştı. Bile bile lades. Hem annenezi hemde kendinizi üzmeyin derim. Herşeyden önce kendinizi düşünün.

Içmeyiverin

içmeyenlerin etrafında sigara kullanan hiç kimse yok diye mi düşünüyorsunuz acaba tuhaf

anladığım kadarıyla annen kullanmıyor. böyle bi durum varken neden evde içtin ben onu merak ettim ?

içme güzel kardeşim ne var bunda bende unıv okudum benım arkadaşlarımda içenler vardı ama ben birgun merak edip kendımı içmek zorunda hissetmedim kendımı ,

siğara içmiyormusun diyenlere ' ben kendımı seviyorum cildimi seviyorum ' diyorum , annen için yapma madem tiryaki degilmişsin hiç başlama ozaman ,

sen arkadaşlarına ayak uydurma onlar sana ayak uydursun ,

Merhaba kızlar.
Sigara bağımlısı değilim ama dün evde içiyim dedim annem de kokudan anladı sonra çıldırdı tabi bir kez daha içersen sana hakkımı helal etmiyorum dedi.Ben zaten bağımlı değilim ama arkadaş ortamım vs belli ve üniversitedeyim ve içmeden durmam mucize açıkcası kendimede güvenmiyorum ve annem benim için çok değerli onun da sözünü çiğneyemem bana akıl verin anneme ne diyim geri alsın bu sözünü çok ağırıma gitti ve aklımı çok kurcalıyor saçma bi konu olduğunun farkındayım ama yorumlarınız önemli benim için
Neden içmeden durman mucize ? Bende üniversite okudum ayrı şehirde yurtta kaldım yıllarca yanımda herkes içti ben içmedim. Sağlığına zarar veren şeye insanlar göz göre göre nasıl kendilerini bağımşı ediyor anlamıyorum. Boşver anne hakkından önemli değil. Kp by-pass oldu sigara içememiş lazım adam ağlıyor resmen koca adam. Değer mi değmez

Bu arada benim kv de de sigara içer. Hep cildinin bozulmadığı iddia ederdi. 6 yıl önce ki nişan fotoğrafımızı bulduk. Annem 6 yılda elbette biraz yaşlanmış ki çok ağır sıkıntılı dönemler geçirmiş olmamamıza rağmen ama kv min değişimini görmelisin. Yüzü kararmış gözaltıları torbalanmış o kadar kötü olmuş ki biz gözümüzün önünde olduğundan farketmemişiz

İçmemeniz nasıl imkansız ki???
Etrafımda herkes sigara içiyor merak bile etmedim içmem.

Anneniz den daha mı onemli birde hiç yakismiyor bu kadar basit şeylerde iradeni tutamıyorsan... Sigara içenlerde karşı düşüncem böyle... Kendine zarar veren neler yapmaz. Hem size hem çevreye hem bize zarar o dumaniniz.

Merhaba kızlar.
zaten yedigimiz ictigimiz çoğu şey kanserojen olmuşken neden bir de elinle zehirliyorsunki kendini... aynaya bir bak cildini, saclarini, dişlerini sevmiyor musun? bu gidişle bağımlı olursun ileride cildin bozulur, dişler sararir, saçlar sagligini kaybeder, geceleri horlayan itici bi kadina dönüşürsün, hamile kalsan birakamaz bebegine zarar verirsin ve malesed ilerde kansere yakalanma riskin kat be kat artar. kamu spotu gibi oldu ama noluuurrr içmeyin, ara sıra keyif icin diye bile icmeyin

B
Merhaba kızlar.
biz içmeden duruyoruz mucize mi bu?

Valla benimde arkadaşlarımda tiryaki olan veya acayip içen insanlar vardı alışsam ben alışırdım bir kaç defa içtim ama öyle bağımlı olmadım hem ne bir tat ne bişey var saçma imkansız olan nee

Sigara içmeyen , içeni anlamaz diye şuraya ilişeyim :ssz:

Ama madem tiryaki değilsiniz, tutun biraz kendinizi.
Benimde içip bıraktığım oldu o zaman bıraksam bırakırmışım. Şimdi daha zor geliyor. Bu kadar yolun başındaysan anneni dinle derim.

bende içerdim çok fazla değil günde 2 3 4 tane ama annemle sorunlar oluyordu en aza indirmeye çalıştım sonra nişanlandım ve nişanlım sigara içmiyor hatta dumanı bile onu sarhoş etmeye yetiyordu.Gelecek için ilerdeki çocuklarımız için neden paramızı sigaraya verelim ki dedi ve bırakmamı istedi iradem çok güçlüdür bırakıcam dedim bıraktım 11 aydır içmiyorum.ve arkadaş ortamı çok önemli evlendim sigara içen arkadaşlarım mecburen uzaklaştı benden ayrı şehirlerdeyiz çünkü..ve bu şekilde aklıma da gelmedi hiç unuttum bıraktım.kızlar yanımda içerken artık iğrenerek bakıyroum.umarım sizde bırakırsınız.

O zaman hic icmeyin boşverin. Zaten 1 taneyle başlar pakete döner. Anneniz de üzülüyor napsin

Back
X