Bence kendisinin su an calismiyor olusunu ve sizin calisiyor olusunuzu kafaya takan erkek caliskandir. Askerligini bitirip gelince elinden geleni yapacaktir. Bana kalirsa bu tavrinizi devam ettirin. Laf tasimamaya devam edin ve bekleyin bakalim sevgiliniz kendini ispatlayacak mi.
Para dan Meslekten Öte Merhametlimi Saygılımı Onu Öğrenin..Vicdanı nı Tartın.! Günümüzde Koca Dayağı Yiyen Öldürülen Kadınlarımız var..Annenin Tutumu. YALNIŞ Sen Doktor olabilirsin ama İnsansın... Seninde Duygu Düşüncelerin var hislerin var bunları yaşamak Hakkın.. Para Değil Merhamet Vicdan Önemli... ! İnsana Saygı Sevgi merhamet Önemli!
Mesleği değil bence annenizin problem ettiği.O yaşa gelmiş bir adamın askerliğini bile yapmamış ve para kazanmıyor oluşu. Ve bence sonuna kadar haklı.
Ne yapıyor, babasından harçlık mı alıyor bu adam?
bakın ben de anneme erkek arkadaşımın elektrik elektronik öğretmeni olduğunu söylediğimde annem bana surat astı. o dönem tüm arkadaşlar doktorla mühendisle evleniodu. sen neden bulamadın falan dedi hatta. bildiğiniz surat astı ya. ben de dedim anne hayırlısı olsun ben de öğretmen olucam falan filan. tanıştılar bi şekilde annem alıştı bişi demedi sevdi sonra damadım falan demeye başladı ama ayrıldık sonu kötü bitti. neden annem değildi. başta o beni hiç istememişti ben de kin duydum hep. ben çaktırmadım iki tarafa da ama bu dönemde. bence sen de (eğer gerçekten seviyosan) anneni ılımlaştır. resimlerini falan gösterip sevdiğini söyle anlayış gösterir.
Peki sen nasıl bu kadar eminsin tembel olmadığından?evet annemin takildigida o. tembel biri demekki diyor ama öyle biri degil. yeni mezub olmus zaten. uniye gec baslamis...
Peki sen nasıl bu kadar eminsin tembel olmadığından?
Yaşı enaz 26 falan olmalı.
Bu yaşına kadar okuduysa bile okurken çalışmalı.
O yaşlarda ailesinin yardımıyla geçinen bir insan tembeldir, bence kendini kandırıyorsun.
Annelerin hisleri güclü olur..
Zamana ve oluruna bırakın bence. Her iki tarafa da düşüncelerini hissettirme. Yani annenin ne düşündüğünü söyleme ilerde nasip olurda evlenirseniz annene karşı soğuk olur sen üzülürsün yine.
Ama şöyle birşey var erkekler eşinin kendinden iyi meslekte olmasını istemezler huysuzluk çıkarıp çok kez nedensiz yere tartışmalarınız olabilir görüyorum ki sevgilin şimdiden başlamış.
Lise aşkı olun tanıdıklarım var bayan avukat oldu adamsa hiç bişey sürekli is değiştirir vesaire. Kadını taşıyamadı yani. Sonuç 1 çocuk ve sonra boşanma.
Yen'e bir tanıdığım öğretmen üniversite aşkıyla evlendi normal lise mezunu bir koca özel sektörde çalışıyor ve eşini hep kıskanır. Onun öğretmen olmasını çekmez. Yani kendinden yüksek olmasına hazmedemiyor.
Burda esas olan eğitim değil esasında. Tamamen karakter meselesi sosyallik ve kendini geliştirme .
Ben olumsuz örneklerini verdim olumlu örnekleri de vardır mutlaka. Zamana bırakıp sakin olun derim hemen evlilik deyipte tutturmayın. Önce askerliğini yapıp mesleğini eline alsın bakalım.
Zamana ve oluruna bırakın bence. Her iki tarafa da düşüncelerini hissettirme. Yani annenin ne düşündüğünü söyleme ilerde nasip olurda evlenirseniz annene karşı soğuk olur sen üzülürsün yine.
Ama şöyle birşey var erkekler eşinin kendinden iyi meslekte olmasını istemezler huysuzluk çıkarıp çok kez nedensiz yere tartışmalarınız olabilir görüyorum ki sevgilin şimdiden başlamış.
Lise aşkı olun tanıdıklarım var bayan avukat oldu adamsa hiç bişey sürekli is değiştirir vesaire. Kadını taşıyamadı yani. Sonuç 1 çocuk ve sonra boşanma.
Yen'e bir tanıdığım öğretmen üniversite aşkıyla evlendi normal lise mezunu bir koca özel sektörde çalışıyor ve eşini hep kıskanır. Onun öğretmen olmasını çekmez. Yani kendinden yüksek olmasına hazmedemiyor.
Burda esas olan eğitim değil esasında. Tamamen karakter meselesi sosyallik ve kendini geliştirme .
Ben olumsuz örneklerini verdim olumlu örnekleri de vardır mutlaka. Zamana bırakıp sakin olun derim hemen evlilik deyipte tutturmayın. Önce askerliğini yapıp mesleğini eline alsın bakalım.
Hayırlısı olur inşallah evet sana yakın maaş alır.evet ozellikle erkekler bunu sorun haline getiriyo. sevgilin demisti bunu bana. bende sacmalama sen ben diye bisey olmaz evlenince dedim.
ise girerse o da bana yakin kazanir ve sorun olmaz o kadar diye dusunuyorum. zaten hemen evlilik planimiz yok. beklicez en ax 2 sene.
Hayırlısı olur inşallah evet sana yakın maaş alır.
Hem annende dert etmesin doktor doktorla evleniyor daha beteri oluyor. Aldatılma vs. Bunlar meslekle alakalı değilde doğru kişiyle doğru yerde olmakla alakalı. Inşallah senin için doğru insan sevdiceğindir.
evet ozellikle erkekler bunu sorun haline getiriyo. sevgilin demisti bunu bana. bende sacmalama sen ben diye bisey olmaz evlenince dedim.
ise girerse o da bana yakin kazanir ve sorun olmaz o kadar diye dusunuyorum. zaten hemen evlilik planimiz yok. beklicez en ax 2 sene.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?