annem bir yandan sevgilim bir yandan yardım edin??

gamzenk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2011
2.347
56
113
kızlar daha öncede sormuştum. benim sorunum meslek sorunu. ben doktorum sevgilim çevre mühendisi. sevgilim benden büyük olmasına ragmen işe girememiş. üniye geç girdiğinden dolayı o da yeni mezun olmuş.

annem bunu duyunca demediğini bırakmadı. aşşağılıyor sevgilimi. sen nasıl kabull ettin neden sormadın bana. elalem ne der alay ederler senle. bula bula boş bidon mu buldun daha neler neler o senin mesleğini kaldırabilcek mi .. hergün tartışıyoruz hergün başmın etini yiyo. ayrılsam mutlu olacak o derece.

hiç birini sevgilime söylemedim çünkü çok gururlu ayrılır bunları duysa yada bi ömür nefret besler anneme

ben yeni biitirdim okulu ve yeni atandım başlıcam çalışmaya. sevgilimde askere gidicek yakında dönünce iş bakıcak. tembel biri değil güveniyorum ona. ama ben atanınca gurur yapmaya başladı.

istediği bişey olmadı sinirlendi benim işim yok. ben seni sürüklemiyim peşimden filan diye laflar etti

o da takıyor kafasına bu durumu nasıl arayı bulcam bilmiyorum bi yandan annemle savas halindeyiz sevgilime çaktırmıyorum. bi yandanda sevgilime güven veriyorum yaparsın olur sıkma cannı diye.

siz olsanız nasıl bi yol izlerdiniz bu durumda??

bakın ben de anneme erkek arkadaşımın elektrik elektronik öğretmeni olduğunu söylediğimde annem bana surat astı. o dönem tüm arkadaşlar doktorla mühendisle evleniodu. sen neden bulamadın falan dedi hatta. bildiğiniz surat astı ya. ben de dedim anne hayırlısı olsun ben de öğretmen olucam falan filan. tanıştılar bi şekilde annem alıştı bişi demedi sevdi sonra damadım falan demeye başladı ama ayrıldık sonu kötü bitti. neden annem değildi. başta o beni hiç istememişti ben de kin duydum hep. ben çaktırmadım iki tarafa da ama bu dönemde. bence sen de (eğer gerçekten seviyosan) anneni ılımlaştır. resimlerini falan gösterip sevdiğini söyle anlayış gösterir.

Gecen gun burda iibf li bi kiz konu acmisti annesi ogretmen damat istemiyomus kizi daha iyi meslekli birine layikmis diye

O kizinkinden sonra seninki normal geldi acikcasi

Bence cok acele etme sen, bi askere gitsin gelsin bakalim daha yolunuz uzun belki baska vesilelerden olmaz

Para dan Meslekten Öte Merhametlimi Saygılımı Onu Öğrenin..Vicdanı nı Tartın.! Günümüzde Koca Dayağı Yiyen Öldürülen Kadınlarımız var..Annenin Tutumu. YALNIŞ Sen Doktor olabilirsin ama İnsansın... Seninde Duygu Düşüncelerin var hislerin var bunları yaşamak Hakkın.. Para Değil Merhamet Vicdan Önemli... ! İnsana Saygı Sevgi merhamet Önemli!

Bence kendisinin su an calismiyor olusunu ve sizin calisiyor olusunuzu kafaya takan erkek caliskandir. Askerligini bitirip gelince elinden geleni yapacaktir. Bana kalirsa bu tavrinizi devam ettirin. Laf tasimamaya devam edin ve bekleyin bakalim sevgiliniz kendini ispatlayacak mi.

evet güveniyorum sevgilime o konuda. çalışkan ve zeki biri iş bulamıycanı düşünmüyorum

kesinlikle önemli olanlar bunlar. annemde hep öyle derdi güya ama değişti işte sonradan..

Mesleği değil bence annenizin problem ettiği.O yaşa gelmiş bir adamın askerliğini bile yapmamış ve para kazanmıyor oluşu. Ve bence sonuna kadar haklı.
Ne yapıyor, babasından harçlık mı alıyor bu adam?

evet annemin takildigida o. tembel biri demekki diyor ama öyle biri degil. yeni mezub olmus zaten. uniye gec baslamis...

bak senin annen sonradan sevmiş. insallah benimkide sever. is bulunca sorun cozulcek gibi duruyor bizim insallah...

evet annemin takildigida o. tembel biri demekki diyor ama öyle biri degil. yeni mezub olmus zaten. uniye gec baslamis...
Peki sen nasıl bu kadar eminsin tembel olmadığından?
Yaşı enaz 26 falan olmalı.
Bu yaşına kadar okuduysa bile okurken çalışmalı.
O yaşlarda ailesinin yardımıyla geçinen bir insan tembeldir, bence kendini kandırıyorsun.

Zamana ve oluruna bırakın bence. Her iki tarafa da düşüncelerini hissettirme. Yani annenin ne düşündüğünü söyleme ilerde nasip olurda evlenirseniz annene karşı soğuk olur sen üzülürsün yine.

Ama şöyle birşey var erkekler eşinin kendinden iyi meslekte olmasını istemezler huysuzluk çıkarıp çok kez nedensiz yere tartışmalarınız olabilir görüyorum ki sevgilin şimdiden başlamış.

Lise aşkı olun tanıdıklarım var bayan avukat oldu adamsa hiç bişey sürekli is değiştirir vesaire. Kadını taşıyamadı yani. Sonuç 1 çocuk ve sonra boşanma.

Yen'e bir tanıdığım öğretmen üniversite aşkıyla evlendi normal lise mezunu bir koca özel sektörde çalışıyor ve eşini hep kıskanır. Onun öğretmen olmasını çekmez. Yani kendinden yüksek olmasına hazmedemiyor.

Burda esas olan eğitim değil esasında. Tamamen karakter meselesi sosyallik ve kendini geliştirme .

Ben olumsuz örneklerini verdim olumlu örnekleri de vardır mutlaka. Zamana bırakıp sakin olun derim hemen evlilik deyipte tutturmayın. Önce askerliğini yapıp mesleğini eline alsın bakalım.

surdan eminim. devlete girmek icin bi cok yere ismini verdi. sertifika almak icin kurslara basvurdu.

askeriyeye basvurdu on elemeyi gecti. cagirmalarini bekliyolar.

ugrasiyor yani burdan anladim tembel olmadigini.

Hayırlısi be gulüm :) annenizle tanstirin yakindan tanirsa on yargilari ortadan kalkacaktir..

evet ozellikle erkekler bunu sorun haline getiriyo. sevgilin demisti bunu bana. bende sacmalama sen ben diye bisey olmaz evlenince dedim.

ise girerse o da bana yakin kazanir ve sorun olmaz o kadar diye dusunuyorum. zaten hemen evlilik planimiz yok. beklicez en ax 2 sene.

Hayırlısı olur inşallah evet sana yakın maaş alır.
Hem annende dert etmesin doktor doktorla evleniyor daha beteri oluyor. Aldatılma vs. Bunlar meslekle alakalı değilde doğru kişiyle doğru yerde olmakla alakalı. Inşallah senin için doğru insan sevdiceğindir.

insallah canim onemli olam hayirli insan olmasi kesinlikle..

Eger sevgilinin karakterinde senin mesleginin onunkinden ustun olabilmesini anlayip kaldirabilecek bir karakter varsabirsey olmaz. Benim tanidiklarim var mesela kadin doktor kocasiysa iktisat mezunu bankada calisiyor. Ama cok iyi anlasiyorlar. Annene birsey deme sevgilinede bahsetme. sevgilin askere gitsin. Askerden sonra neler yapabilecek gor.

o vakit zaman ne gosterecek bekleyeceksiniz...su an icin yapmaniz gereken annenizin dusuncelerini kesinlikle sevgiliniz ile paylasmamak ki bunun farkindasiniz...annenize de sevgilinizin olumlu yonlerini anlatip mutlulugunuzu gostermeniz lazim...sizin mutlu oldugunuzu gorunce o da bir yerde pes eder merak etmeyin...sonucta o da sizin uzulmenizi istemiyor...sen onubtaniyorsun ama o tanimiyor o yuzden on yargili davraniyor..anlayacaginiz sabrermeniz lazim....anneler emin olmadan beyaz bayrak sallamaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…