annem bir yandan sevgilim bir yandan yardım edin??

Ayy bu zaten elalem ne der var mı yok mu hayatımızı elalem yönetiyor. Ben olsam kalbimin sesini dinlerdim canım. Sonuçta karşındakide üniversite mezunu okumuş adam sadece meslekler farklı, çok dogal. Rızkı veren Allah' tır. Meslegi çok iyi olur ama tembel olur çalışmaz eli para tutmaz daha mı iyi. Ya da meslegi çok çok iyidir ama senin sevmediğin biri. Sonuçta ciddi düşünüyorsanız ilerde sen meslegiyle uyumucan adamın. Eger gerçekten seviyorsan arkasında dur. Varsın tek sorun meslek olsun ki ayrıca doktorlar doktorla evlenecek diye birşeyde yok. Dört beş ay önce doktor bi ablam vardı komşumuz evlendigi çocuk veteriner ona bakarsan.
Anneleri ikna etmek zordur ama bence sırf bunun için harcama sevgini

ne karşı soğuk olacaklar. Senin yerinde olsam sevgilime gerekli desteği verirdim ama çok mıkır mıkır bu muhabbeti uzatmasına izin vermez tavrımı koyardım. O da askerden geldikten sonra göstersin kendini.Annene gelince anneler hep konuşur kötü niyetle değil ama sende zamana bıraktım filan de annene, didiklemesin çok sıkmasın o da kendini. nihayetinde evlenmedin ya henüz...[/QUOTE]

evet sevgilime hic caktirmiyorum. ama annem tanisinca soylicekmis o yuzden tanisma is bulduktan sonraya kalicak. hemde askerligini filan yapsin kendide daha bi rahatlicak o zaman...

evet canim hatirliyorum yazmisti :)

cevre gorevli sertifikasi alicak. sadece antalya da oluyomus onun kursu dimi? ayni zamanda isg de alicak. ise girmesi daha kolay olur diye dusunuyorum askerden sonra.

evet canim hatirliyorum yazmisti :)

cevre gorevli sertifikasi alicak. sadece antalya da oluyomus onun kursu dimi? ayni zamanda isg de alicak. ise girmesi daha kolay olur diye dusunuyorum askerden sonra.

geçen seneye kadar evet öyleydi ama geçen sene bunun için imza kampanyası başlatıldı.. bu seneki durum belirsiz henüz net tarih belli değil..
netleştiğinde yeri de netleşir..
evet isg sertifikası da önemli bi avantaj bunlar zamanla olacak şeyler

evet cok dogru onun meslegide kotu degil sonucta. annem cok abartiyor. sirf elalem ne der diye yasanmaz ki. elalem herseye bisey bulur çünkü.

anladim bu sene yeri degisebilir yani. tabiki zamanla olacak seyler zaten erkek arkadasimda cabaliyor tembellik yapmiyor.

devlettede kpss kalkicakmis sanirim. herkes kendi sinavini yapicakmis. belki daha iyi olur boylesi

evet cok dogru onun meslegide kotu degil sonucta. annem cok abartiyor. sirf elalem ne der diye yasanmaz ki. elalem herseye bisey bulur çünkü.

Aynen canım. Ayrıca sen üni. , cocuk lise mezunu da değil. Öyle olsa belki dur düşün derim ama ikinizde lisans mezunusunuz öyle uçurum bi fark yok arada.

Aynen canım. Ayrıca sen üni. , cocuk lise mezunu da değil. Öyle olsa belki dur düşün derim ama ikinizde lisans mezunusunuz öyle uçurum bi fark yok arada.

kesinlikle canım bende öyle düşünüyorum. öyle olsa zaten o da istemezdi olmucanı düşünüyo olsa.

mantıkla hareket edilmeli.. anneler bizleri prensesleri olarak gördüğünden mütevellit böyle düşünceleri olabilir... ikna edersin sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…