kızlar daha öncede sormuştum. benim sorunum meslek sorunu. ben doktorum sevgilim çevre mühendisi. sevgilim benden büyük olmasına ragmen işe girememiş. üniye geç girdiğinden dolayı o da yeni mezun olmuş.
annem bunu duyunca demediğini bırakmadı. aşşağılıyor sevgilimi. sen nasıl kabull ettin neden sormadın bana. elalem ne der alay ederler senle. bula bula boş bidon mu buldun daha neler neler
o senin mesleğini kaldırabilcek mi .. hergün tartışıyoruz hergün başmın etini yiyo. ayrılsam mutlu olacak o derece.
hiç birini sevgilime söylemedim çünkü çok gururlu ayrılır bunları duysa yada bi ömür nefret besler anneme
ben yeni biitirdim okulu ve yeni atandım başlıcam çalışmaya. sevgilimde askere gidicek yakında dönünce iş bakıcak. tembel biri değil güveniyorum ona. ama ben atanınca gurur yapmaya başladı.
istediği bişey olmadı sinirlendi benim işim yok. ben seni sürüklemiyim peşimden filan diye laflar etti
o da takıyor kafasına bu durumu
nasıl arayı bulcam bilmiyorum bi yandan annemle savas halindeyiz sevgilime çaktırmıyorum. bi yandanda sevgilime güven veriyorum yaparsın olur sıkma cannı diye.
siz olsanız nasıl bi yol izlerdiniz bu durumda??