- 29 Kasım 2017
- 1.528
- 689
- 43
- Konu Sahibi Combativeenemy
Senin seviyeni yiyim ben öğretmenim çift branş meslek mezunu hemşire hanımcım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Offf sana mesleğini soran oldu mu çift branş öğretmen...Senin seviyeni yiyim ben öğretmenim çift branş meslek mezunu hemşire hanımcım
Iste herkes işine geldiği gibi yorum yapıyor anlatmak istediğimi anlamak istemiyorlar neyse yoruldum artık ben teşekkür ederim anlayışıniz içinAnam anam garip anam yorumları baymış hakikaten. Derli toplu giyinenler ana değil mi ? İsteyen her türlü kendine çeki düzen verebilir.
Her ortamın kendine göre bir giyim adabı vardır. Hastalık istisna olabilir ama konu sahibinin annesinin ilk ve son uygunsuz giyinişi bu değil anladığım kadarıyla.
Büyüklerde böyle durumlar görünce ben de kızları var, onlar neden derleyip toparlamamış diye düşünürüm. Geçen gün hastaneye doğum tebriğine gittim, kızın annesi felaket haldeydi. Gören yatalak hastaya refakat ediyor zanneder, oysa gayet de mutlu bir olay için orada, bayramlıklarını giyse yeridir.
Bu ne biçim sistem herkes beni topa tutsun ben banlanayım durduk yere hakaret yok birşey yok ve herkes arkamdan atıp tutsun adalaetmi bu sayin yöneticiMune ben annemden utanıyorum diye birşey söylemedim hiç-bir engel yok durumu ıyi parasi var neden yoksul gibi giyiniyor dedim azarlamadım aksine kendi kendime düşündüm bunu anneme belli etmedim çünkü öncesinde uyarmıştım gördüm ki dinlememiş herkes anneci olmuş hayırsız evlat olmusum neler neler siz burdaki konudan anne evlat ilişkini nasıl anlayabilirsiniz sacma sapan yorumlarınızı kendinize saklayın konumuda kapatın
Mune
Sen polemik yaratmaya gelmişsin belli bu da sana son yorumumdur!Mune sevgili yöneticimiz konu sahibesi üslup olarak felaket halde burada yorumlar tersleniyor bilin istedim saygılarımla
Anam anam garip anam yorumları baymış hakikaten. Derli toplu giyinenler ana değil mi ? İsteyen her türlü kendine çeki düzen verebilir.
Her ortamın kendine göre bir giyim adabı vardır. Hastalık istisna olabilir ama konu sahibinin annesinin ilk ve son uygunsuz giyinişi bu değil anladığım kadarıyla.
Büyüklerde böyle durumlar görünce ben de kızları var, onlar neden derleyip toparlamamış diye düşünürüm. Geçen gün hastaneye doğum tebriğine gittim, kızın annesi felaket haldeydi. Gören yatalak hastaya refakat ediyor zanneder, oysa gayet de mutlu bir olay için orada, bayramlıklarını giyse yeridir.
Konum kapatılsın demiştim boş beleş yorum yapılmasın çünkü aynı seviyede değiliz çoğu kişiyle
Ay inanma ya sen inansan ne değişecek inanmasan ne eşimi ben doktordan tanimadm yıllardır tanıyorum doktor diye de evlenmedim yorum için yorum yapma bir zahmetAyy seviyeni sevsinler senin ya hemşire olmakla seviyeli olunmuyor hanımefendi saygıyla olunuyor ama o da sizde yok. Şu konuşma tarzınıza bakın. Haa bu arada doktor eşiniz olduğuna da inandık mı tabii ki hayır zira bu kadar konuşma üslubundan aciz bir insan eşini her yerde rezil eder. Anneniz değil ama siz rezil durumdasınız bence yazık..
__________________________Bu ne biçim sistem herkes beni topa tutsun ben banlanayım durduk yere hakaret yok birşey yok ve herkes arkamdan atıp tutsun adalaetmi bu sayin yöneticiMune ben annemden utanıyorum diye birşey söylemedim hiç-bir engel yok durumu ıyi parasi var neden yoksul gibi giyiniyor dedim azarlamadım aksine kendi kendime düşündüm bunu anneme belli etmedim çünkü öncesinde uyarmıştım gördüm ki dinlememiş herkes anneci olmuş hayırsız evlat olmusum neler neler siz burdaki konudan anne evlat ilişkini nasıl anlayabilirsiniz sacma sapan yorumlarınızı kendinize saklayın konumuda kapatın
Mune