• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem bizi rezil ediyor

Anam anam garip anam yorumları baymış hakikaten. Derli toplu giyinenler ana değil mi ? İsteyen her türlü kendine çeki düzen verebilir.
Her ortamın kendine göre bir giyim adabı vardır. Hastalık istisna olabilir ama konu sahibinin annesinin ilk ve son uygunsuz giyinişi bu değil anladığım kadarıyla.
Büyüklerde böyle durumlar görünce ben de kızları var, onlar neden derleyip toparlamamış diye düşünürüm. Geçen gün hastaneye doğum tebriğine gittim, kızın annesi felaket haldeydi. Gören yatalak hastaya refakat ediyor zanneder, oysa gayet de mutlu bir olay için orada, bayramlıklarını giyse yeridir.

Anam anam garip anam yorumları baymış hakikaten. Derli toplu giyinenler ana değil mi ? İsteyen her türlü kendine çeki düzen verebilir.
Her ortamın kendine göre bir giyim adabı vardır. Hastalık istisna olabilir ama konu sahibinin annesinin ilk ve son uygunsuz giyinişi bu değil anladığım kadarıyla.
Büyüklerde böyle durumlar görünce ben de kızları var, onlar neden derleyip toparlamamış diye düşünürüm. Geçen gün hastaneye doğum tebriğine gittim, kızın annesi felaket haldeydi. Gören yatalak hastaya refakat ediyor zanneder, oysa gayet de mutlu bir olay için orada, bayramlıklarını giyse yeridir.
Iste herkes işine geldiği gibi yorum yapıyor anlatmak istediğimi anlamak istemiyorlar neyse yoruldum artık ben teşekkür ederim anlayışıniz için

Bu ne biçim sistem herkes beni topa tutsun ben banlanayım durduk yere hakaret yok birşey yok ve herkes arkamdan atıp tutsun adalaetmi bu sayin yönetici Mune Mune ben annemden utanıyorum diye birşey söylemedim hiç-bir engel yok durumu ıyi parasi var neden yoksul gibi giyiniyor dedim azarlamadım aksine kendi kendime düşündüm bunu anneme belli etmedim çünkü öncesinde uyarmıştım gördüm ki dinlememiş herkes anneci olmuş hayırsız evlat olmusum neler neler siz burdaki konudan anne evlat ilişkini nasıl anlayabilirsiniz sacma sapan yorumlarınızı kendinize saklayın konumuda kapatın Mune Mune

yorumları çok okuyamadım. konu sahibi söylediklerinde haklılık payın var tabiki ama klasımızı sarsıyor vs demen pek olmamış ve tepkileri de bu nedenle almışsın. annen kıyafeti varken giymiyor, olmayadabilirdi. şimdi benim anneannem köylü ona istediğin kadar modern kıyafet al asla giymez ama annem iş kadını yönetici pozisyonda. gidip onun yanına gelse klasını sarsmaz tam tersi annem mutlu olur. bence sen de anneni böyle kabul et değiştiremeyeceksin boşver nasıl mutlu ise öyle giyinsin.

Hanımefendi o beğenmediğiniz anneniz büyütttü sizi de siszin deyimizle klas yaptı. Alt tarafı hemşiresiniz yahu görende profesör sanar sizi klasınınız sarsılıyormuş kime karşı sarsılıyor? eşinizde doktor diye doktorum ben diye böbürlenerek geziyor herhalde. Rezil ediyormuş. Benim annem nasıl giyinirse giyinsin herkesin karşısına övünerek çıkarırım eğer kınayacak biri varsa onlarda sorun ararım annemde değil. Sizi meslek sahibi yapan kadını beğenmemek vay be besle büyüt böyle işte.

Ne kadar kötü giyinmiş olabilir ki günlük kıyafet giymiş olmak neden klas sarsıyor isterse şalvar giysin ya kime ne? Farkındaysanız kadın pis değil dağınık değil konu sahibi üstündekileri yakıştırmıyor ama kadın zaten hastaneye gitmiş yahu belli ki hasta. Burada çoğu kişinin kızdığı şey annesi için klasımı sarsıyor rezil ediyor demesi. Bir kişi çıkıp annemin kıyafetine laf dese lafımı der oturturum. Niye rezil olucam. Benim anneminde şık kıyafetleri var ama rahat günlük kıyafetler giymeyi sever çıkarken kocası da doktormuş da klasları bozulmuş acaba kendisi bebekken annesini ne kadar rezil etti bir onu düşünsün.

Konum kapatılsın demiştim boş beleş yorum yapılmasın çünkü aynı seviyede değiliz çoğu kişiyle

Ayy seviyeni sevsinler senin ya hemşire olmakla seviyeli olunmuyor hanımefendi saygıyla olunuyor ama o da sizde yok. Şu konuşma tarzınıza bakın. Haa bu arada doktor eşiniz olduğuna da inandık mı tabii ki hayır zira bu kadar konuşma üslubundan aciz bir insan eşini her yerde rezil eder. Anneniz değil ama siz rezil durumdasınız bence yazık..

Ayy seviyeni sevsinler senin ya hemşire olmakla seviyeli olunmuyor hanımefendi saygıyla olunuyor ama o da sizde yok. Şu konuşma tarzınıza bakın. Haa bu arada doktor eşiniz olduğuna da inandık mı tabii ki hayır zira bu kadar konuşma üslubundan aciz bir insan eşini her yerde rezil eder. Anneniz değil ama siz rezil durumdasınız bence yazık..
Ay inanma ya sen inansan ne değişecek inanmasan ne eşimi ben doktordan tanimadm yıllardır tanıyorum doktor diye de evlenmedim yorum için yorum yapma bir zahmet

Bu ne biçim sistem herkes beni topa tutsun ben banlanayım durduk yere hakaret yok birşey yok ve herkes arkamdan atıp tutsun adalaetmi bu sayin yönetici Mune Mune ben annemden utanıyorum diye birşey söylemedim hiç-bir engel yok durumu ıyi parasi var neden yoksul gibi giyiniyor dedim azarlamadım aksine kendi kendime düşündüm bunu anneme belli etmedim çünkü öncesinde uyarmıştım gördüm ki dinlememiş herkes anneci olmuş hayırsız evlat olmusum neler neler siz burdaki konudan anne evlat ilişkini nasıl anlayabilirsiniz sacma sapan yorumlarınızı kendinize saklayın konumuda kapatın Mune Mune

Back
X