• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem bizi rezil ediyor

Kendini bilen insan kimseye giyimine göre tavır takınmaz.Böyle düşünen de ancak sizin zihniyetinizde insanlar olabilir.
Kendinize benzeyen insanların düşünceleri de sizi dertlendirmesin koca bir boşluk çünkü!Klas olmayı ise çok yanlış anlamışsınız,sizdeki bariz sonradan görmek, yumurtadan çıkıp kabuğunu beğenmemek..

Topuklu ayakkabı içine kalın çorap da moda zaten bu ara. Ama giyenden giyene fark var işte..:bicak:

Eskiler için kıymetliydi herşey. Yokluk vardı. Öyle alışmışlar öyle giderler.. Üslup önemli tabi..

haha bayrağı da var En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE halaybaşı mendillisi de :halay::halay:sen onlardan birini sallamışındır belki, dur panik yapma hemen :KK48:
beyaz bayrak barış için sallanır en cok iytiyacım olan sey yani küsenler affetsin diye ve benim salladıgım o beyaz bayrak görünümlü sütyendi eminim :D:D

Altı üstü hemşiresin klasın nerende? Sanki holdingde ceo.. :KK70:
Ne yapacaktı kadın şık şıkıdım mı gelecekti seni iyi! göstermek için. Yumurtadan çıkmış kabuğunu beğenmiyor denir buna.. Yazık valla..
CEO bile olsa, insan kendisiyle barışık olduğu sürece kendini kanıtlamış sayılır. Ceo olmak anne babadan utanmayı geçerli kılmıyor. O göreve gelmişsen annen baban sayesinde geldin. Aslını unutandan da kimseye hayır gelmez.

CEO bile olsa, insan kendisiyle barışık olduğu sürece kendini kanıtlamış sayılır. Ceo olmak anne babadan utanmayı geçerli kılmıyor. O göreve gelmişsen annen baban sayesinde geldin. Aslını unutandan da kimseye hayır gelmez.

Kastettiğim;
CEO=anneden utanma hakkı olduğu değil, CEO=klas olmaktı yalnız..
Bence yanlış anlamışsınız.. :KK14:

Çok şükür mevkim ne olursa olsun anne babamdan utanan biri olamam..

Merheba yanlış mi düşünüyorm doğru mu bilmiyorum ama kendimce haklı olduğum kesin konu annem her defasında aynısını yapıyor bir sürü giyecek elbiseleri olmasına rağmen giymez bazanin altında saklar belki bir düğünde falan 1;2 kez giyer diger gunler çok önemsiz gezer hadi digerleri beni bağlamaz da esim de bende aynı kurumda çalışıyorum kendim hemşire eşim doktor bugn tedavi için gelmiş giyim iğrenç özensiz yamuk yumuk ya uyarmama rağmen böyle herturlu klasımi sarsmak için uğraşıyor ben dikkat etmiyorum ama diğerleri ediyor bunu biliyorum sonra vicdanım sızlıyor acaba yanlış mı düşünüyorm bilmiyorum fikir verin

Abarttığınız kadar rezil olacak bir durum yok bence.
Anneniz o sizin ne olursa olsun. O bu şekilde rahat ediyor belki size göre kötü giyiniyor. Veya siz de başkalarına göre kötü giyiniyorsunuz bu demek değildir ki rezil oluyorsunuz. Bu düşüncelerden arının. Doktor eşisiniz diye belki kompleks yapmış olabilirsiniz ama anneniz de anneniz yani. Ben üzülürüm böyle düşünemem bile.

Tamam herkes annesinin güzel giyinmesini isteyebilir ama öyle olmadı diye ondan utanmamalı. Ayrıca bu konunun burada açılması enteresan. Amaç ne ben anlamadım

Bu ne biçim sistem herkes beni topa tutsun ben banlanayım durduk yere hakaret yok birşey yok ve herkes arkamdan atıp tutsun adalaetmi bu sayin yönetici Mune Mune ben annemden utanıyorum diye birşey söylemedim hiç-bir engel yok durumu ıyi parasi var neden yoksul gibi giyiniyor dedim azarlamadım aksine kendi kendime düşündüm bunu anneme belli etmedim çünkü öncesinde uyarmıştım gördüm ki dinlememiş herkes anneci olmuş hayırsız evlat olmusum neler neler siz burdaki konudan anne evlat ilişkini nasıl anlayabilirsiniz sacma sapan yorumlarınızı kendinize saklayın konumuda kapatın Mune Mune

Klas sınıftır sınıf insana özgü değildir cansız varlıklara özgüdür anne olarak utandım annem de dediğiniz gibi bence modern olan seçtiklerimi giymez alışkanlıkları farklı ama o beni taşıdı emzirdi büyüttü everdi her zaman övünürüm anamla çilekeş anam en lüks ortamlara da girdim yine klas aklıma gelmez kim laf edermiş alnını karışlarım etme bulma dünyası hemşirelik neymiş ki elini sallasan hemşire öğretmen doktor bu devirde antik çağda dr hemşire sayılıdır öyle değilsin senden çok var 2017 klaslı hemşire

Klas sınıftır sınıf insana özgü değildir cansız varlıklara özgüdür anne olarak utandım annem de dediğiniz gibi bence modern olan seçtiklerimi giymez alışkanlıkları farklı ama o beni taşıdı emzirdi büyüttü everdi her zaman övünürüm anamla çilekeş anam en lüks ortamlara da girdim yine klas aklıma gelmez kim laf edermiş alnını karışlarım etme bulma dünyası hemşirelik neymiş ki elini sallasan hemşire öğretmen doktor bu devirde antik çağda dr hemşire sayılıdır öyle değilsin senden çok var 2017 klaslı hemşire
Beni ilgilendirmez senin yaşayış şeklin yorum yapmama hakkini kullanabilirsin

Beni ilgilendirmez senin yaşayış şeklin yorum yapmama hakkini kullanabilirsin
İnan bana senin bu anneliği basite indirgeyen bu gereksiz düşüncende burayı ilgilendirmiyor ama konu açmışsın biz de yorum yapıyoruz kk bellidir böyle şeyleri kabul etmez pek onaylanmak için yazdıysan ve alamadıysan demekki istediklerini bence psk gitmelisin insan annesinden böyle utanmaz tavsiyemdir. Sana direk örnek verdim ne kadar çirkin üslubunuz itici

Merheba yanlış mi düşünüyorm doğru mu bilmiyorum ama kendimce haklı olduğum kesin konu annem her defasında aynısını yapıyor bir sürü giyecek elbiseleri olmasına rağmen giymez bazanin altında saklar belki bir düğünde falan 1;2 kez giyer diger gunler çok önemsiz gezer hadi digerleri beni bağlamaz da esim de bende aynı kurumda çalışıyorum kendim hemşire eşim doktor bugn tedavi için gelmiş giyim iğrenç özensiz yamuk yumuk ya uyarmama rağmen böyle herturlu klasımi sarsmak için uğraşıyor ben dikkat etmiyorum ama diğerleri ediyor bunu biliyorum sonra vicdanım sızlıyor acaba yanlış mı düşünüyorm bilmiyorum fikir verin
O annenin eli ayağı öpülür. Eğer siz olaya gerçekten bu şekilde baksanız, yanınıza geldiği zaman kıyafetini değil annenizi görürsünüz.

İnan bana senin bu anneliği basite indirgeyen bu gereksiz düşüncende burayı ilgilendirmiyor ama konu açmışsın biz de yorum yapıyoruz kk bellidir böyle şeyleri kabul etmez pek onaylanmak için yazdıysan ve alamadıysan demekki istediklerini bence psk gitmelisin insan annesinden böyle utanmaz tavsiyemdir. Sana direk örnek verdim ne kadar çirkin üslubunuz itici
Hı hı

Evet kk hanımları burada görüldüğü üzere buralar ego kokuyor insanlar nelerle savaşırken birilerinin dersi karnında taşıyan sütünü emziren analarından tiksinerek derdim var diye konu açmak oluyor siz verin cevabı edepli edebinden sussun ve realworld2424 gitsin burdan

Back
X