- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.477
- 548
- Konu Sahibi Combativeenemy
su an bdv de kk beni rezil ediyor diye konu acıcamEvet kız
kk yada güvenemeyeceksek, sen tut yıllarca kadına bayrak diye sütyen sallat ahaha![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
su an bdv de kk beni rezil ediyor diye konu acıcamEvet kız
kk yada güvenemeyeceksek, sen tut yıllarca kadına bayrak diye sütyen sallat ahaha![]()
su an bdv de kk beni rezil ediyor diye konu acıcamben nerelerde salladım o sütyeni yaaa
![]()
neyse ki bende cok terbiyeli değilimbunlar hep subliminal![]()
![]()
su an bdv de kk beni rezil ediyor diye konu acıcamben nerelerde salladım o sütyeni yaaa
![]()
beyaz bayrak barış için sallanır en cok iytiyacım olan sey yani küsenler affetsin diye ve benim salladıgım o beyaz bayrak görünümlü sütyendi eminimhaha bayrağı da varhalaybaşı mendillisi de
sen onlardan birini sallamışındır belki, dur panik yapma hemen
![]()
CEO bile olsa, insan kendisiyle barışık olduğu sürece kendini kanıtlamış sayılır. Ceo olmak anne babadan utanmayı geçerli kılmıyor. O göreve gelmişsen annen baban sayesinde geldin. Aslını unutandan da kimseye hayır gelmez.Altı üstü hemşiresin klasın nerende? Sanki holdingde ceo..
Ne yapacaktı kadın şık şıkıdım mı gelecekti seni iyi! göstermek için. Yumurtadan çıkmış kabuğunu beğenmiyor denir buna.. Yazık valla..
CEO bile olsa, insan kendisiyle barışık olduğu sürece kendini kanıtlamış sayılır. Ceo olmak anne babadan utanmayı geçerli kılmıyor. O göreve gelmişsen annen baban sayesinde geldin. Aslını unutandan da kimseye hayır gelmez.
Merheba yanlış mi düşünüyorm doğru mu bilmiyorum ama kendimce haklı olduğum kesin konu annem her defasında aynısını yapıyor bir sürü giyecek elbiseleri olmasına rağmen giymez bazanin altında saklar belki bir düğünde falan 1;2 kez giyer diger gunler çok önemsiz gezer hadi digerleri beni bağlamaz da esim de bende aynı kurumda çalışıyorum kendim hemşire eşim doktor bugn tedavi için gelmiş giyim iğrenç özensiz yamuk yumuk ya uyarmama rağmen böyle herturlu klasımi sarsmak için uğraşıyor ben dikkat etmiyorum ama diğerleri ediyor bunu biliyorum sonra vicdanım sızlıyor acaba yanlış mı düşünüyorm bilmiyorum fikir verin
Beni ilgilendirmez senin yaşayış şeklin yorum yapmama hakkini kullanabilirsinKlas sınıftır sınıf insana özgü değildir cansız varlıklara özgüdür anne olarak utandım annem de dediğiniz gibi bence modern olan seçtiklerimi giymez alışkanlıkları farklı ama o beni taşıdı emzirdi büyüttü everdi her zaman övünürüm anamla çilekeş anam en lüks ortamlara da girdim yine klas aklıma gelmez kim laf edermiş alnını karışlarım etme bulma dünyası hemşirelik neymiş ki elini sallasan hemşire öğretmen doktor bu devirde antik çağda dr hemşire sayılıdır öyle değilsin senden çok var 2017 klaslı hemşire
İnan bana senin bu anneliği basite indirgeyen bu gereksiz düşüncende burayı ilgilendirmiyor ama konu açmışsın biz de yorum yapıyoruz kk bellidir böyle şeyleri kabul etmez pek onaylanmak için yazdıysan ve alamadıysan demekki istediklerini bence psk gitmelisin insan annesinden böyle utanmaz tavsiyemdir. Sana direk örnek verdim ne kadar çirkin üslubunuz iticiBeni ilgilendirmez senin yaşayış şeklin yorum yapmama hakkini kullanabilirsin
O annenin eli ayağı öpülür. Eğer siz olaya gerçekten bu şekilde baksanız, yanınıza geldiği zaman kıyafetini değil annenizi görürsünüz.Merheba yanlış mi düşünüyorm doğru mu bilmiyorum ama kendimce haklı olduğum kesin konu annem her defasında aynısını yapıyor bir sürü giyecek elbiseleri olmasına rağmen giymez bazanin altında saklar belki bir düğünde falan 1;2 kez giyer diger gunler çok önemsiz gezer hadi digerleri beni bağlamaz da esim de bende aynı kurumda çalışıyorum kendim hemşire eşim doktor bugn tedavi için gelmiş giyim iğrenç özensiz yamuk yumuk ya uyarmama rağmen böyle herturlu klasımi sarsmak için uğraşıyor ben dikkat etmiyorum ama diğerleri ediyor bunu biliyorum sonra vicdanım sızlıyor acaba yanlış mı düşünüyorm bilmiyorum fikir verin
Hı hıİnan bana senin bu anneliği basite indirgeyen bu gereksiz düşüncende burayı ilgilendirmiyor ama konu açmışsın biz de yorum yapıyoruz kk bellidir böyle şeyleri kabul etmez pek onaylanmak için yazdıysan ve alamadıysan demekki istediklerini bence psk gitmelisin insan annesinden böyle utanmaz tavsiyemdir. Sana direk örnek verdim ne kadar çirkin üslubunuz itici