- 24 Kasım 2011
- 1.206
- 1.558
- 133
- Konu Sahibi Combativeenemy
galiba taşıdıkları şey allium cepa (soğan cücüğü) ay üşenmedim netten buldum adını
tıbbi konusayım da laf yerine gitsin dedimdi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
galiba taşıdıkları şey allium cepa (soğan cücüğü) ay üşenmedim netten buldum adını
tıbbi konusayım da laf yerine gitsin dedimdi![]()
Evet mesela sizin anneniz de sizin giyiminizden rahatsız olmuş ve “utandırıyorsun beni” demiş. Konu sahibi annesine aynı kelimeyi kullanınca vay efendim annenden nasıl utanırsın? Konu sahibini haklı buluyorum yada destekliyorum demiyorum aü ma anneler ben anneyim diye evladına herşeyi söyleyebilmeli mi? O zaman anneniz de, size dememeli ama şimdi siz annenize utandırıyorsun beni demeye kalksanız vay efendim o seni besledi büyüttü e annem benden utanabiliyor ama. Sizin yazınızı alıntıladım ama lafım size değil yanlış anlaşılmasın. Yani anneyiz diye biz de dört dörtlük değiliz hemcinslerim anneliği bu kadar kullanmasın.
Basma eteği küçük görme geyiğinden de fenalık geldi. Basma eteklerin kumaşından yapilan pantolonlar yazın her yerde. Millet efil efil giyip işine gücüne gidiyor. Keza ayni basmadan yazlık elbiselerde yapılıyor. Ama anneler eteğini giyince ay basma etekle küçük düşürüldüm klasim sarsıldı. Ne klasmis arkadas sanırsın Windsor hanedanı. Sanki kadin baloya oyle gitmiş hastaneye gitmiş alt tarafı.![]()
Benimkide öyle bisey direk herkes beni haksız bulmuş ama ben olayım kardeşlerim olsun hepimiz zevkli güzel şeyler alırız olmadığından değil var olarak giymiyor sonradan görme diyenler olmuş çok şükür öyle değilim imkan var herşey var neden ihtiyaç sahibi gibi giyinmesinin ne anlamı var haksizmiyim
Benim pazarcı bacılarım almışlar 10 liraya, Yves saint lauren mi her ne b.ksa satıyor ikinci el araba parasınaAklıma geçen sene sosyal medyaya yansıyan bu elbise geldi
Basma da olsa soldaki bir marka ve statüye ait, yada günümüzün modern kadınları giyiyorsa
bir bildikleri vardır ahahah
Benim Ayşe teyzem Fatma annem giyiyorsa bilmediklerinden işte anlamıyorsun
Eki Görüntüle 2072712
Benim pazarcı bacılarım almışlar 10 liraya, Yves saint lauren mi her ne b.ksa satıyor ikinci el araba parasınaÇok yerinde bir paylaşım olmuş arkadaşım teşekkür ederim.
Vay anasını anadolu gadını yıllardır modaya yön vermiş, can vermiş,
Sütyen sallayan emoji koyacaktım sonuna bulamadım![]()
Aklıma geçen sene sosyal medyaya yansıyan bu elbise geldi
Basma da olsa soldaki bir marka ve statüye ait, yada günümüzün modern kadınları giyiyorsa
bir bildikleri vardır ahahah
Benim Ayşe teyzem Fatma annem giyiyorsa bilmediklerinden işte anlamıyorsun
Eki Görüntüle 2072712
Ben böyle şeyleri ilkokulda düşünürdüm, çünkü o zaman anne babalarımızı karşılaştırırdık veli toplantısında falan:) insan belli bir yaştan sonra kendi değeri ile ölçülüyor sosyal ortamda.
Bak ne güzel hemşire olmuşsun, eşin de doktormuş. Ne kadar küçük şeylere takılıyorsun böyle. Bu arada mesajlarını okudum, Türkçe bilgin çok kötü. İmla hatalarını geçtim, cümleyi oluşturmada problem var. Cümle yok zaten, çünkü ''nokta'' yok. Kelimelerin birleşmesinden anlamlı dizeler çıkmamış. Bak sen de oku.
Ben doktor eşi bir hemşirenin ülkemin dilini düzgün konuşması beklentisi içindeyim. Herhangi bir panele katılsan, ülke insanının klasını sarsacağını düşünüyorum.
kız o sütyen miymiş ben bayrak sanıyodum senelerdirOda benden olsun
![]()
kız o sütyen miymiş ben bayrak sanıyodum senelerdir![]()