Yahu herkes gömmus de neden olaya şu acidan bakmiyorsunuz?? Konu annesini begenmemesi ya da kabugundan cikip begenmemesi degil konu annesinin bu konuda dikkat etmemesi ozen gostermemesi... neden hemen konu anne olunca gardinizi alip haksiz yere elestiri yapiyorsunuz?
Simdi şoyle diyim annem bana hep şunu ögretti o da köyde doğmus bir insan her zaman kiyafetlerine dikkat et yeni olmayabilir ama temiz olsun gunluk giyeceginle bir yere giderken giyecegin kiyafet ayni olmaz olmamali.... bakiyorum ornegin bazi hanimlar doktora gelirken bile basma etek corapla terlik giyip geliyorlar haliyle uygun olmuyor sanirim bu sekilde bir olay kast edilmis....
Ikincisi benim babannem kendisi asla yeni bir sey giymez 70 yasinda ve neredeyse 50 yillik seyleri giyiyor ya da uzerini hic degistirmiyor cocuklari anne bak biz sana aliyoruz bunlari giy dedikleri halde yok inattir kendisi ama herkes kiziyor ona simdi bu kabugunu begenmemek mi oluyor???
Annem de ananemden bu sekilde gormus koyde yetismis insanlar bir yere giderken dikkat ederler bu bir kultur bence bunun annnesini begenmemekle bir ilgisi yok.