Annem bizim siteye mi taşınacak yoksa!

anneni çok pasifize ediyor kardeşin

geçen bir konuda yorumunu okumuştum baban kilonun fazla odluğunu kadın gibimi ne göründüğünü söylüyormuş sendin yanlış htrlamıyorsam, bir kaç şey daha yazmıştın ..... bunlar yüzünden annene kızgınlık duyuyor olabilirmisn ?

Evet bendim. Ve evet anneme kızgınlık duyuyorum elbette. Demek ki böyle tek başına kalamayacağı için o kadar pasifmişmiş asla boşanmamış.

Annenizin davranislari/kisiligi degismis anlattiginiz kadariyla.

Bu tarz davranis degisiklikleri bir cok hastaligin ilk belirtileri olabilir, doktora gorunmekte fayda var.
Aslında değişmiş değil bence. Daha çok babamın himayesindeyken (!) ondan cesaret alıyordu da o yokken her şeyden korkar oldu gibi.

Evet kardeşimle konuşmalıyım sanırım dediğinizi. O annemden kaynaklandığını kendisine çok ihtiyaç duyduğunu söylüyor. Ama aslında o bıraksa annem de kendine gelir biraz.
biraz kardeşin annene danışsın nasıl yapmalıyız vs diyerek anneni yönlendirmek yerine. sonuçta annen kocaman kadın. kardeşin değil annen kardeşini doğurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…