Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Böyle bir konu açmamAnnemler bize geldi Gitti ve bznyoda olan 2 altin yuzugum yok tek banyoya giren annem ve herzaman plan rafta yok siz olsaniz naparsiniz cok uzgunum
İkiside yapmaz bence yaAnnem derken kayinvaliden mi annen mi
kleptomani demek kı annenızDaha concede yapmisti teyzem vs birinin biseyi kaybolsa direk aklima o geliyor cok uzgunum
hırsızlıgın cınsıyetı yası mevkısı annelıgı cocuklugu yok kı :) anne oldugu ıcın konu sahıbı bırsey dememelı sadece tedavıye ıkna etmelı bu ılk olmamıs cunkuBöyle bir konu açmamşimdi o yüzüğü bulsanız gidip helallik istiycekmisiniz??
Huy iste bazen olabiliyoİkiside yapmaz bence yadüşmüştür falan
Diyo zaten.basima kakiyor.sunu anladim annem beni hic dusunmuyor sevmiyor zaten cok bi huzurum yok onuda bozuyor Sen naparsan yap.Anne iste
Hadi ya bilmiyordum en korktuğum şeydir hırsızlık olayıhırsızlıgın cınsıyetı yası mevkısı annelıgı cocuklugu yok kı :) anne oldugu ıcın konu sahıbı bırsey dememelı sadece tedavıye ıkna etmelı bu ılk olmamıs cunku
Ben eşimden hep saklarım paramıYahu orda ne işi vardı diyenlerde bir garip ... evimde istesiğim yere koyarım yahu ... alıp satamama ihitimaline karşı biran once gezme bahanesiyle gidin annenize, belki bulursunuz.... arayın tarayın evi
Böyle insanlar var mı gerçekten ya, neyi çalıyor meselaçok üzüldüm bizim de bi akrabamızın gelini eve geldiğinde bişeyimizi alır giderdi mutlaka. herşeyi saklar olmuştuk, tek bırakmıyorduk. kimse bişe diyemedi ama en son eltisi herkes senin hırsızlık yaptığını biliyor bi kere daha olursa eşine dicez diyince kesti elini herşeyden. çok zor.
maddi değer önemli değildi benim bahsettiğim kişi için , cımbız mesela ne kadar ki? kaç lira yani? alıp gidiyodu.Böyle insanlar var mı gerçekten ya, neyi çalıyor mesela
Ah çok korkunç ya.. Umarım duzeltmistir kendini..maddi değer önemli değildi benim bahsettiğim kişi için , cımbız mesela ne kadar ki? kaç lira yani? alıp gidiyodu.
ya da bi toka, kolye, ne bileyim oje.
haber verip ben bunu aldım diyerek değil, bi bakıyorsun yok, eşyan kayıp, sonra evine gittiğmizde bi bakıyoruz onun evinde.
ben 6 yıla yakındır aynı yerde değilim ama sanırım yapmıyor o günden sonra. çünkü konusu bi daha hiç geçmedi. eşi duysa sonuçta evliliği bitebilirdi. sanırım o yüzden korktu ve yapmadıAh çok korkunç ya.. Umarım duzeltmistir kendini..