Annem caldi

Bence düşmüş de olabilir, başka yerde de olabilir, eşinizden değilde neden annenizden şüphe etmediniz şaşırdım vallaha !!!:olamaz::olamaz:

simdi bu tarz insanlarda soyle bir durum var,
ustu ortuldukce yeniden yeniden yapiyorlar,
hani basimin gozumun sadakasi olsun deyip kapatilacak bir konu degil.

Bizim ailede de boyle biri var maalesef.
Benim de basima geldi. Annem de hep bosver kizim kapat konuyu dedi,
bir daha da esyalarina sahip cik onun yanindayken dedi.
oyle de yaptim, ama bence iyi etmedim.

Zira bu kisi simdi evlendi, kayin ailesi ile bir suru sikinti yasiyor,
hani bizim ailede biraz daha fazla kulagi cekilseydi en azindan biraz korku olusurdu, bu kadar ayyuka cikarmazdi.

Siz de aslinda annenizin iyiligi icin, arayip hesap sormalisiniz bence.

Daha concede yapmisti teyzem vs birinin biseyi kaybolsa direk aklima o geliyor cok uzgunum
kleptomani demek kı annenız
tedavı olmalı
ınsanlar toplum ıcınde daha kotu duruma dusmemesı ıcın cunku bu gıdısle sosyal cevre sıfırlanacak mahallede adı cıkacak
bu bır hastalık

Böyle bir konu açmam 😠😠 şimdi o yüzüğü bulsanız gidip helallik istiycekmisiniz??
hırsızlıgın cınsıyetı yası mevkısı annelıgı cocuklugu yok kı :) anne oldugu ıcın konu sahıbı bırsey dememelı sadece tedavıye ıkna etmelı bu ılk olmamıs cunku

Diyo zaten.basima kakiyor.sunu anladim annem beni hic dusunmuyor sevmiyor zaten cok bi huzurum yok onuda bozuyor Sen naparsan yap.Anne iste

Böyle bir huyu varsa az olan huzurunu da kaçırmamak için anneni evine sokmayacaksın. Çok istiyorsan sen gideceksin. O gelmek istediğinde bir şekilde bahane bulacaksın... Yoksa kalan huzurun da kaçar ...

çok üzüldüm bizim de bi akrabamızın gelini eve geldiğinde bişeyimizi alır giderdi mutlaka. herşeyi saklar olmuştuk, tek bırakmıyorduk. kimse bişe diyemedi ama en son eltisi herkes senin hırsızlık yaptığını biliyor bi kere daha olursa eşine dicez diyince kesti elini herşeyden. çok zor.

Banyoda rafta altın yüzük ne arıyor onu anlamadım ben niye ortada tutuyorsunuz ayrıca kaybolunca çok belli olacak birşeyi alacağına da ihtimal veremedim

Hastalık bazılarının ki ihtiyacı olmadığı halde Bi şeyleri aşırıyor psikoloğa götürün bence

Bir yengemiz var, çocuktum hep anlatırlardı benden şunu çaldı, onun busunu çaldı diye. Onun hırsızlığı hikayeleri bizim çevrede hiç bitmez hep anlatılır... En çok da halamı soymuş. Halam başka şehirde oturur, her sene bir kere ziyarete gitmiş bir şeyleri çalmış, halamlar arkadan şaşmış kalmış...

Yine çocuktum, yine yengemler halamlara ziyarete gidecekti. Halamlar bu sefer her türlü tedbiri aldı. Para eder ne varsa evde saklandı, pür dikkat herkes bu defa çaldırmamakta kararlı...

Yengemler eve döndü, halamlarda kıyametler kopuyor. TV kumadası çalınmış! Deli oldular kumanda ararken yok yok yok... Kesin o aldı! Bu defa kesin amcama söyleyecekler. Bu güne kadar ne altınlar ne paralar çalınmış, kimse deli amcama karısını şikayet etmeye cesaret edememiş, bu defa kumanda olayını kesin söyleyecekler...

Çocuk aklımla dün gibi hatırlıyorum. Yapmayın etmeyin hala, kumandayı kim neden çalsın diyorum. Allah diyorlar peygamber demiyorlar. Belki onların kumandaya benziyor diye çaldılar diyorlar. Belki sırf zarar vermek için çaldı diyorlar...

Neyse kimse beni dinlemedi, yengem amcama şikayet edildi. Deli amcam iyice delirdi. Kapıya dayandı bağırdı çağırdı, sizin de kumandanızın da... Kabahat hala diye karısını size gönderende deyip esti gürledi...

Birkaç gün daha geçti halamda oturup hala olaya üzülüyoruz. Hala kumandayı yengemin çaldığından eminler. Ben hala yanlış yaptıklarını düşünüyorum. "biricik, öyle diyorsun da hani nerde kumanda o zaman" dedi halam. Kaltım, koltuğun altına baktım, koltuğun ayağının ardında kumandayı buldum... Ortam buzzzz En Büyük KK

Yahu orda ne işi vardı diyenlerde bir garip ... evimde istesiğim yere koyarım yahu ... alıp satamama ihitimaline karşı biran once gezme bahanesiyle gidin annenize, belki bulursunuz.... arayın tarayın evi
Ben eşimden hep saklarım paramı 😁😁 param yok dediğinde versin diye o yüzden ortalıkta bırakılınca şaşırdılar Arkadaslar

çok üzüldüm bizim de bi akrabamızın gelini eve geldiğinde bişeyimizi alır giderdi mutlaka. herşeyi saklar olmuştuk, tek bırakmıyorduk. kimse bişe diyemedi ama en son eltisi herkes senin hırsızlık yaptığını biliyor bi kere daha olursa eşine dicez diyince kesti elini herşeyden. çok zor.
Böyle insanlar var mı gerçekten ya, neyi çalıyor mesela

Böyle insanlar var mı gerçekten ya, neyi çalıyor mesela
maddi değer önemli değildi benim bahsettiğim kişi için , cımbız mesela ne kadar ki? kaç lira yani? alıp gidiyodu.
ya da bi toka, kolye, ne bileyim oje.
haber verip ben bunu aldım diyerek değil, bi bakıyorsun yok, eşyan kayıp, sonra evine gittiğmizde bi bakıyoruz onun evinde.

maddi değer önemli değildi benim bahsettiğim kişi için , cımbız mesela ne kadar ki? kaç lira yani? alıp gidiyodu.
ya da bi toka, kolye, ne bileyim oje.
haber verip ben bunu aldım diyerek değil, bi bakıyorsun yok, eşyan kayıp, sonra evine gittiğmizde bi bakıyoruz onun evinde.
Ah çok korkunç ya.. Umarım duzeltmistir kendini..

Ah çok korkunç ya.. Umarım duzeltmistir kendini..
ben 6 yıla yakındır aynı yerde değilim ama sanırım yapmıyor o günden sonra. çünkü konusu bi daha hiç geçmedi. eşi duysa sonuçta evliliği bitebilirdi. sanırım o yüzden korktu ve yapmadı

Back
X