Annem canıma okudu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
Kızlar
erkek arkadaşımla evlenmeyi düşünüyoruz, anneme paylaşayım dedim arkadaşım evlenmek için masraf listesi yapmış dedim sevinsin diye söyledim hani evlenicez bak düşünüyurz dedim
ohoo sana ödetçek hepsini nası bi liste çıkarmış bu ne böyle yüklücek sana tüm masrafı düşün parasını bile senden alır bak uyanığa bak dedi durdu
bızım okadar para vercek durumumuz yok hee kendıne gelsın söle ona dıyo
annem her gün ben cocukla bulusunca telefonda konussam bile bana evlenme teklifi mi ettı ne zaman gelıyorlar dıyen bı kadın e hadı gelmıyolar mı,dıyen
bana komi garson parkyeri gorevlısı vs bana göre cok cok cok yaşlıu ve cırkın adamlar buluyor, ben kücümsemek ıstemıyorum ama uni okudum ve cok guzelım ama yanıma kazulet gıbı adamlar buluyo ve oh oh şahane şahane dıyo, bı yandan da buldugum sevgılıyle ayırmaya calısıyo şu tarıhe kadar sözlenmezsen ayrılıyosun demeye kalkıyo bır de bugun tam heyecanlanmışım lıste cıkarmıs cocuk sanırım nıyetı cıddı gercekten de dıyorum sevıncımı paylasıyorum ohoo hepsını sana yuklıcek salak buldu galba bızı dıyo (
ne derdım vardı benım ya bunları cekıyorum, destek olun bana akıl verın kötulugumu ıstemıo bılıorm ama kötu hıssedıyorum

ne desem yaa,nasıl bi anne kızına beenmediği insanları çıkarır.acaba sevgilinizde beenmedği size söölemediği bişe mi var,çok şaşırdım kendi annemi düşününce..

ne desem yaa,nasıl bi anne kızına beenmediği insanları çıkarır.acaba sevgilinizde beenmedği size söölemediği bişe mi var,çok şaşırdım kendi annemi düşününce..

şu ankı sevgılımı begendı begenmesıne, ama ona bıle şart koyuyor mayıs sonuna kadar söze gelmezlerse yakacakmıs basımı ve yapar da bır kere 6 ay eve kıtlemıstı benı, cıkmıycak babası dıyordu cıkarsan bak böle böle yapııo cıkıo öpüşüyo derım dıyo :1ninca: babam demın geldı hayat senın kızım sakın kızıp bır sey yapma ne ıstersen neye karar verırsen ben senı desteklıyorum dıyor ama annem durmadan yıyor beynımı
psıkopat oldum ben ya kendı basıma hareket edemez oldum her gece aglıyorum durmadan ne derdım vardı kı benım

ee çocuk liste yapmış düşünnmüş neler yapıcaz diye, eline tutuştuurp sen ödiceksin size düşenler bunlarmı dediki??

araştırma görevlisi isen 1,500 milyar maaş alıyorsun demektir...
nerden biliyosun deme kızkardeşimden biliyom...
niye annen paramız yok dedi,benim bildiğim çalışan bayanlar ortaklaşa alırlar evin bütün eşyalarını düğün masraflarına kadar...
herşeyi sana yükleyecek ne demek?

ee çocuk liste yapmış düşünnmüş neler yapıcaz diye, eline tutuştuurp sen ödiceksin size düşenler bunlarmı dediki??

demedi tatlım ya beyaz eşyaları markalı bır seyler bakmıs, sonra yatak odası bakmıstım ben onun fıyatını yazmıs, markalı yemek takımı çatal bıçagı falan, ama sırf fıyata bakmak ıcın yazmıs al demıyor ya da alıncak demıyr kafasında fıyatı netlessın dıye detaylandırmıs sadece, tamam aılemın durumu ıyı degıl ama tum hevesımı kursagımda bıraktı ya

ben şu an çalışmıyorum ama asıstan olamadım iş çıkmadı oradan bana
gönüllü asistan derslere gırıyordum ancak para gelmıyordu yıne kazanmıyorum kadrolu bır iş bakıyorum bır yandan calısmadıgıma da laf edıyorlar o da ayrı mevzu mirmirmirmir

ortaklasa alırlar da cocuk 50 mılyon kadar bır tutar hesaplamıs 10 mılyonu bana düşüyor sadece beyaz esya ve yatak odası, dıger kucuk esyalar harıc, o da cok dıyor bılıyorum veremeyız ama nası bagarıyor ya, anlatmak ıstedıgımsadece bır tutar hazırlamıs cocuk getırmıs ben olur ya da olmaz veya yuksek derım ama annem canımı okuyor ne ıstıyor kı benden herkesın annesı boyle mı yaa bana mı böylesı denk geldı sankı ona al bunları alıncak demısım gıbı, düğünü de sana ödetır haberın olmaz kendı bi salon takımı bı buzdolabı alıcak dıyor, cocugun nasıl ödememızı ıstedıgını de bılmıyorum ayrıca cocugun da bunları alcak parası yok nrmal bı calısan ama işte..

hayatım bunun ailenle ilgisi yok, çocuk ciddi düşünüyor belliki ve sana listeyi vermeden önce oturup kafasında planlar hesaplmalar yapmış bi nevi hayal kuruş "bak hayatım bukadar tutuyo ben listeledim der gibilerinden"sanana kendince yapttığı listeyi göstermiş, Ben çocukta hiçbir hata yok.. senin o listeyi annene göstermende var (mademki böylesine fevri bir annen ve herşeyin altında birşey arayan ön yargılı annen var) tedbirini öceden almalıydın arkadaşım, tamam senide anlıyorum o anki heyecanla ve sevdiğin insanın ciddi olduğunu anneninde sürekli nezaman nezaman diiye baskısından kurtulmak için bi kanıt göstermek istemiş olabilirsin senide anlarım ama ben inan bana ANNENı ANLAYABıLMıŞ DEĞıLıM... heleki seni tehdit etmeler evden çıkarmamalar babana öpüşüyo derim demeler inan bana çok kötü etkiler seni psikolojini ((

yaa canım benim ilk okurken açıkcası annen ciddi ciddi kız yuvadan uçucak diye yani evleneceksin diye üzüldüğü için bu tür tepkiler verdiğini sandım..sonrada anladım ki mayıs sonuna kadar söze gelmelerini istiyo..gerçekten bende anlamadım tam olarak ne istediğini...sen annenle konuş canım bakalım neden böyle düşünomuş...inş gönlüne göre hayırlısı olsun canım...

ben en cok 6 ay eve kitledi demene takıldım..az cok annenin huyunu biliyor olman gerekirdi keşke göstermeseydin listeyi .....fikir edinmek için bile olsa aileler daha tanışmadan hesap kitap işleri için erken değil mi?

canım tamam işte o üstüne düşeni yapar kalanıda düğünde takılan altınlarla halledersiniz. bi yatak odası alırsınız yeter çok bile. bak ben onuda almıyom beni alan alsın hepsini.-tatlicadiarzu-
annenede söle kısmetine mani olmasın böle valla diyom sana olmadı valla kaç direk yoksa senin annen evde kalmana sebep olacik-tatlicadiarzu-

kolonyacım arkadaşın ne iş yapıyor ...?
bu zamanda evlilikte zor...
annen niye bu kadar çok karışıyor bunu anlamadım...
acaba çocugu beğenmediği için vazgeçmen için olabilirmi ki...

benim bildiğim kız tarafınada bişiler düşüyo, mesela mutfakta bulunması gereken tüm eşyalar san ait olur, bulaşık çamaşır makinesi senindir, yatak odası çatal bıçak tencere seti ve yatak odasının halısı senindir senalırsın bunları , damada saat takılır düğünde, nişanı kız tarafı yapar, kınayıda öyle.. yani ben anneni anlayabilmiş değilmi hem kızım evlensin diyor hemde cebimizden para çıkmasın diyor,.. böyle bir eş adayı varmıdırki??

kolonyacım arkadaşın ne iş yapıyor ...?
bu zamanda evlilikte zor...
annen niye bu kadar çok karışıyor bunu anlamadım...
acaba çocugu beğenmediği için vazgeçmen için olabilirmi ki...

cocugu begendı begenmesıne kendı bulduklarından ıyı en azından ben begenıyorum
kendı begendıklerı 20 yasımdan 27 yasıma kadar işte yıllardır buluyor vazgecmıyor da...
al dıyorum koynuna al gelınlıgı de kendın gıy evlenırsın onla,
böle sey mı olur ya.. cocuk bın lıra maas alıyor o da o fıyatları nasıl hesapladı bılmıyorum farezı hesaplamıs aslında.. hayal gıbı yani. ama kursagımda kaldı.

bılıyorum anamın huyu boyle ama ne yapsam bılmıyom.

:çok üzgünüm:

şaka gibi...
Babanız annenıze ıkı laf edemıyor mu,sıze dediği gıbı annenıze söylese olmaz mı acaba? Kızımız okudu etti,cocuk değil artık,kendı kararlarını kendı verebılır dıyebılır mesela,demedı mı hıc canım?

ben en cok 6 ay eve kitledi demene takıldım..az cok annenin huyunu biliyor olman gerekirdi keşke göstermeseydin listeyi .....fikir edinmek için bile olsa aileler daha tanışmadan hesap kitap işleri için erken değil mi?

bır ara kıtlemıstı bır cocukla cıkıyorum dıye, cıkmıycaksın evlenmeden dışarı dedı kapadı,
dışarı cıkınca polısı arıyor aıleme de aratıyor onları kışkırtıyordu.
annem annesız babasız büyümüş belkı ondan kırmış kafayı bılmıyoum kı.
aıleler tanısmadan evet yanlış böyle de aıleler karısmıs gıbı oluyor,
artık hıc bır sy demıcem sanırım.

mayısta söz dıyordu aramızda sözlendık dıye yuzuk takıcaktım kendım elıme, annemı kandırayım dıye, ama onu da yapmayacagım gamyoncuiremsu

ya lısteyı yuksek tutmus benım bıdık
benım evdekı mınık esyaların markalılarını tekrar yazıp fıyatlandırmıs falan anam gordu dellendı, anne dedım farezı yazmıs genel yazmıs yoksa var onlar bende..... yok olmuyor anlamıyor bende hata ama paylasıom her seyımı bırak ceksın ezıyet kızımı ıstemıyor cıkıyor ıstemıyor demeye dvam etsın ne olacak
Çok üzgünüm çoook

tatlım sen biraz geri çe kendini biraz anlatma bakalım napıcak, sorduğu zamanda anlatınca çokmu yakın davranıp dinliyosun sanki beni de.. yada dışarda bi yere yemeğe götür anneni " ana kız yemek yerken konuşun bu konuyu şikayetçi olduğun üzüldüğün noktaları anlat annene" yada evde kimsecikler yokken yap iki türk kahvesi al anneni karşına konuşmayı dene bakalım neler olucak ona göre ver kararını arkadaşım...

senin işin biraz zor gibi görünüyo...

anam normalde çok tatlı canım ya, bı laf alıncaya kadar
lafı alınca bu hale dönüyo bende saf her seferınde kanıyorum o mutlu olsun
bana az baskı yapsın dıye elımdekını sunuyorum. halbukı bırak kendı halıne :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…