E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
ne desem yaa,nasıl bi anne kızına beenmediği insanları çıkarır.acaba sevgilinizde beenmedği size söölemediği bişe mi var,çok şaşırdım kendi annemi düşününce..
ee çocuk liste yapmış düşünnmüş neler yapıcaz diye, eline tutuştuurp sen ödiceksin size düşenler bunlarmı dediki??
araştırma görevlisi isen 1,500 milyar maaş alıyorsun demektir...
nerden biliyosun deme kızkardeşimden biliyom...
niye annen paramız yok dedi,benim bildiğim çalışan bayanlar ortaklaşa alırlar evin bütün eşyalarını düğün masraflarına kadar...
herşeyi sana yükleyecek ne demek?
kolonyacım arkadaşın ne iş yapıyor ...?
bu zamanda evlilikte zor...
annen niye bu kadar çok karışıyor bunu anlamadım...
acaba çocugu beğenmediği için vazgeçmen için olabilirmi ki...
ben en cok 6 ay eve kitledi demene takıldım..az cok annenin huyunu biliyor olman gerekirdi keşke göstermeseydin listeyi .....fikir edinmek için bile olsa aileler daha tanışmadan hesap kitap işleri için erken değil mi?
benim bildiğim kız tarafınada bişiler düşüyo, mesela mutfakta bulunması gereken tüm eşyalar san ait olur, bulaşık çamaşır makinesi senindir, yatak odası çatal bıçak tencere seti ve yatak odasının halısı senindir senalırsın bunları , damada saat takılır düğünde, nişanı kız tarafı yapar, kınayıda öyle.. yani ben anneni anlayabilmiş değilmi hem kızım evlensin diyor hemde cebimizden para çıkmasın diyor,.. böyle bir eş adayı varmıdırki??
tatlım sen biraz geri çe kendini biraz anlatma bakalım napıcak, sorduğu zamanda anlatınca çokmu yakın davranıp dinliyosun sanki beni de.. yada dışarda bi yere yemeğe götür anneni " ana kız yemek yerken konuşun bu konuyu şikayetçi olduğun üzüldüğün noktaları anlat annene" yada evde kimsecikler yokken yap iki türk kahvesi al anneni karşına konuşmayı dene bakalım neler olucak ona göre ver kararını arkadaşım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?