E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
yok yok sen dediğimi yap tatlım ,, yemeğe götür yada bütçen uygun değilse iki türk kahvesi yap evde anne kız oturun konuşun birde böyle dene bakalım.. ondan sonra tekrar konuşuruz bu konuyu olurmu??
canım tamam işte o üstüne düşeni yapar kalanıda düğünde takılan altınlarla halledersiniz. bi yatak odası alırsınız yeter çok bile. bak ben onuda almıyom beni alan alsın hepsini.-tatlicadiarzu-
annenede söle kısmetine mani olmasın böle valla diyom sana olmadı valla kaç direk yoksa senin annen evde kalmana sebep olacik-tatlicadiarzu-
anladığım kadarıyla anneciğin şimdiye kadar seni kızdırmak için bulduğu yada yakıştırdığı kısmetlerle takılmış sana . "nasıl bir annedir " falan gibi yargılamanın doğru olmadığını düşünüyorum. ama şimdi evlilik planları yaptığınız işin ciddiyetini gösteriyorki yavru kuşun yuvadan uçacağını anlaması annende haklı olarak bi panik ve tedirginlik yaratmış. daha istemeye gelinmeden erkek arkadaşının hesap yapmasına annenin aklı takılmış olabilir.
düğünde takılan takılardan önce alınacak seyler bunlar hem düğün takıları bana mı aıt ne oluyor , ona guvenerek iş mı olur mısal takı gelcek 5 mılyonluk ama ben 15mılyonluk harcama yapmıs olcam o da cok kı, ben cocukla konusayım en ıyısı ucmussun dıyeyım o da mutlu olsun anam da olsun
asıl sen uçmuşsun kolonyam bebeem 15 milyonluk takıyı sabancı ailesi takmaz -tatlicadiarzu-
5 bin 10 bin olur anca hasılathihoyyyt ne diyelim allah bereket versin.. çalış sende alın beraberce kuşum napıcan seni alan çeyizini almii bak beni alan hepsini alcak :1closedeyes:
bilmem, şimdi dıyor kı annem koskoca otelde düğün ıstemıssın, cocuk sana ıyı gorunmek ıcın her s eyı abartarak yazmıstır senın ısteklerın bıtmıyor kı sana yaransın dıye bunları yapmıstır o yuzden onlar da bız de zor duruma düşücez dıyor uzuldugunu konustu, ıyi dedım konusmadım hıc fisfisfis
25 bınlık esya aldık.
10 tadılat bastan sona..
takılar 16 bın paralarla beraber ..
karsılamaz asla masrafları..
ıkınızde çalışın bence..
hem sen neden lıste yapmadın bu olsun yada olmasın gibi..
evet mantıklı bence. sonuçta kendi durumunuza göre belirleyin istekleri
canım benım annemde seninki gibi ama senın ki kadar degil enazından çok şükür benım annem en fazla telefonuma el koyardı, benım annemde annesiz buyumuş uvey annesi varmış sanırım bu yusden kendilerine laf gelmelerini istemıyor ben de erkek arkadasımla 2 yıldır çıkıyorum 15 aydır askerde zaten..geldiğinde alsın evini gelsinler diyo mesela evi olmadan asla vermem diyo vb.ben askerdeki adamla nasıl konuşayım bunu diyom e 2 yıldır ne konuşuyon madem dio..oluyor yanı böyle şeyler ama ben artık aldırmıyorum zamanı gelicek anne diyorum sen yavs yavas hazırlan dıyorum olmassa da nsip hazırda durur artık dıyorum ne diyim kadına allah korusun ayrılsam benımde basıma kakar biliyorum..sende pek takma bunları duymamazlıga vur tamam anne de olur de ..
canım annen liste işine kızmıştır ben evlendiğimde hiç liste fiyat ayarlaması felan yapmadık adetlere göre ayarladık her şeyi
erkek arkadaşın herşeyi en markalısından yazınca belki annen onun markalı eşya istediğini ama kendilerinin karşılayamayacağını düşündü senin de başının öne eğileceğini o yüzden bu kadar tepki verdi ben de olsam bana eşim ütü x marka buzdolabı y marka gibi bi liste verse ben de kızardım
tamam zor biliyorum ama annedir gene de çok fevri düşünme
arzuconun dediği şöyle mantıklı ve konuyla ilgili sen eğer anne ben iş bulcam ikimiz yapcaz zaten sizden istemicem kendim kendi paramla istediğimi alırım biz ona göre plan yapıyoruz diyebilsen bu kadar kızamaz bence
valla tatlım ben de evlenene kadar çok köpürttüm annemi çok bartmazdı gerçi ama :)haklısın, ben de bır işe gırebılsem yavas yavas öderdım de ... sonucta bır ön plandı bu yani kesın lıste degıl tabıkı.. -tatlicadiarzu- neyse artık yumusatıcaz ortalıgı mecbur. hep aynı terane, anne kızsın köpürsün bız yumusatalım....bız de yaslanınca boyle mı olacaz yaa... mirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?