valla tatlım ben de evlenene kadar çok köpürttüm annemi çok bartmazdı gerçi ama :)
evlendikten sonra noluyor bilmiyorum ama galiba insan daha iyi anlaşmaya başlıyor annesiyle sanırım ele karışınca anlıyosun o da sen evden gidince anlıyor
sık dişini canım biraz sert tepkiler verse de hiçbir anne evladının kötülüğünü istemez
istemıyor göya da canıma okuyup duruyor işte, evden gıtmemı ıstedıgını bıle sanmıyorum zaten...
bır de hep tasvıp etmedıgı örneklerı verıyor
bak şunun kzıı suraya gıtmıs ordan şu kocayı bulmus
ee ama anne ızın vermedıydın vaktıyle ?
bak şunun kızı şöyle yapms en guzel adamı kapmıs sen otur evınde kukumal kuşu
eee anne calısma o işte rezıl olucaksın elaleme duzgun bı ıs bul bulamıyorsan da calısma dıyen sen degıl mıydın ?
bak şunun kızı hemen evlenmıs temız temız ooh
eee anne beee o yasta ben okucam dıye ugrasıyodum ıstemıstı erkek arkadasım olmaz dıye bagarmamısmıydın be annee...
ohooooo
senağlama yani yapabılecegı tum ezıyetlerı yapıp benı evde baglıyor sankı
ayrıca psıkolojımı de sarsıyor sonra lımon kolon yası gıbı misafırlık bı köşede beklıyorum kaydirigubbakcemile ezıyetı hem bana hem kendısıne oluyor...
hep sükretmeye calısıyorum
ıyı kı anam var da ezıyet yapabılıo falan gıbı ıyı hos da bıraz daha uzak dursa ya benden,
bazen göruyorum kızlar dıyor kı anam bana pek karısmaz cıkıom derım cıkarım evlenıcem derım ıyı kızım der vs .....
ne analar var, yanlıs dusuncesı varsa düşüne dşüne soyler, bızımkı plan yapa yapa nasıl düşürürüm dıye hesaplayarak konusuyo