- 3 Şubat 2018
- 25.903
- 111.488
- 598
Profilde 38 yaziyor ama bilemedim.
38 yasinda oldugunu soyluyosun ama hic 38 yasindaki olgunlukla konusmuyosun cok uzucu yazdigin seyler keske annem olmasaydi demissinde bi gun allah anneni senden alir bu yazdigin yazilara dusunduklerine utanirsin herkes universite mezunu olmak zorunda degil ve annenin zamaninda hayat kimbilir nasildi ne skntlr yasadi belki ve seni o yasina getirdi oda senin gibi bi kizi oldugu icin uzuluyodur sen kendi annenden utaniyosun ya belki annende senden utaniyodur 9 ay karninda tasiyip buyutup o yasa getirdigi kizinin bunlari dusundugu icin bide bilse kendi icin bunlari burda yazdigini kadin kahrindan mahvolur annenize cahil demissinizde burda bunlari anneniz icin soylemeniz ve dusunmeniz daha cahilce kendin icin uzulmelisin bence allah insana evladinda hayirlisini versin bide neden annenin ablanla arasinin daha iyi oldugunuda bi dusunmelisinYıllar önce okuma yazma kursunu araştırdım ve başladı bir kaç hafta devam etti sonra öğrenemedi bıraktı kendi isteğiyle
Ergenliği geçeli çok oldu
38 yaşındayım
Çok detaylı yazmadım aceleye geldi biraz ama sanırım benimle aynı dertten muzdarip yok bağ kuramadık
38 yaşındasınız ve hala annenizle didişiosunuz demek???Bence kadını bi rahat bırakın.Evliyseniz evinizle,evli deilseniz kendinizle ilgilenin.Bir anneye vırvır konusuo demek,ablanizi kiskanmak cok ama cok ergence.Kardesim 14 yasinda ayni hareketleri yapıyor onu yontabilirim.Her terbiyesizlik yaptiginda anneme babama ceza veriorm ona.Size kim baş gelecek mesela?Cahil kelimesinden ne anladığınızı sorgulamak gerek cahil bilgisi az demek sebepleriyle de anlattım
Daha yazacak çok şey ama buraya sığmaz
Kınadığınızı yaşarsınız o zaman hissettiklerimi anlarsınız
Cidden çok ilginç.Bir de egitimci yaziyor ben hic bilemedim
Ona cahil diyebil diye seni okula göndermiş ya işte. Değer bil.
Bir sıkıntımı anlatsam ne var bunda diyo abarttığımı düşünüyor
Sizin oğlunuza yaptığınız gibi mi? O zaman yazdıklarınızı size ithafen yazılmış gibi tekrar okur musunuz?Zira oğlunuzun sizin hakkında dusunceleri hakkinda bilgi edinmiş olacaksıniz ve sorunlarini daha kolay çözeceksiniz. Tabi oğlunuz 'Anne vır vir konuşma' diyerek sizi kirmazsa!!Bir sıkıntımı anlatsam ne var bunda diyo abarttığımı düşünüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?