Annem çok cahil

Siz okuma yazma bildiğinize göre anneniz bu konuda eğitiminizi engellememis. Benim annemm sizin annenizle büyük ihtimal yaşıt. Onlarin zamanında kız çocukları okutmuyorlardi bile. Sizde utanmadan konuşuyorsunuz. Anneniz empati kuramiyordur yaşadığınızı anlamiyordur o ayri. Ama siz onu okuyup yazamamasiyla vuramazsiniz. Gün gelecek o vir viri da özlersiniz. Allah gecinden versin

Konuya yorum yapmıyorum Allah annenize uzun sağlıklı ömür versin. Her insanın dönem dönem hataları yanlışları olur elbet Kuldur şaşer beşer. Yalnız bir gün annenizi kaybederseniz(Allah gecinden versin) Hiç annem hakkında böyle düşünmedim ama anneme öf dediğim inatlaştığım kızdığım her an için kendimden nefret ettim ve ediyorum annesini kaybetmiş cahil bir genç kadın olarak yazıyorum umarım bi gün bu yazıyı görünce kendinden nefret etmezsin

38 yasinda oldugunu soyluyosun ama hic 38 yasindaki olgunlukla konusmuyosun cok uzucu yazdigin seyler keske annem olmasaydi demissinde bi gun allah anneni senden alir bu yazdigin yazilara dusunduklerine utanirsin herkes universite mezunu olmak zorunda degil ve annenin zamaninda hayat kimbilir nasildi ne skntlr yasadi belki ve seni o yasina getirdi oda senin gibi bi kizi oldugu icin uzuluyodur sen kendi annenden utaniyosun ya belki annende senden utaniyodur 9 ay karninda tasiyip buyutup o yasa getirdigi kizinin bunlari dusundugu icin bide bilse kendi icin bunlari burda yazdigini kadin kahrindan mahvolur annenize cahil demissinizde burda bunlari anneniz icin soylemeniz ve dusunmeniz daha cahilce kendin icin uzulmelisin bence allah insana evladinda hayirlisini versin bide neden annenin ablanla arasinin daha iyi oldugunuda bi dusunmelisin

38 yaşındasınız ve hala annenizle didişiosunuz demek???Bence kadını bi rahat bırakın.Evliyseniz evinizle,evli deilseniz kendinizle ilgilenin.Bir anneye vırvır konusuo demek,ablanizi kiskanmak cok ama cok ergence.Kardesim 14 yasinda ayni hareketleri yapıyor onu yontabilirim.Her terbiyesizlik yaptiginda anneme babama ceza veriorm ona.Size kim baş gelecek mesela?

Cahillik okur yazarlık ile olmuyor. Hayat tecrübesi bazen çok daha önemli benim annem de ilk okul mezunu ama gayet bilge birşey olunca ona danışıyorum.. Genel de hayata dair konuşmalar oluyor. eskiler çok sağlam her türlü sıkıntı ile baş etmiş ler annelerimiz bizi ne zorluklar ile büyüttü hiç düşündünüz mü mesala hazır bez yokmuş eskiden bezleri yıkayıp sobada kaynatırlarmış. Düşünsenize biz şuan ıslak mendil bitse alt açamayız ama genede bunalıp depresyona gireriz. Soba yakmayız evin her tarafı sıcak yani sizin sıkıntılarınızı basit bulma sebebi bu yüzden. Sizi önemsemediğinden asla değil Anneniz ile oturup fizik formülleri konuşmayacağınıza göre neye göre cahil filan değil. Her anne hayat tecrübesine sahiptir.

Cehalet denen şey okuma yazma bilmeyle sınırlı olsaydı dünyada çok az insan cahil olurdu..
Sizden yaşca büyük ve tecrübede üstün biri elbetteki sizden daha fazla biliyordur herşeyi..
Size karışmasının cahililkle alakası yoktur yani.Karekter yada annelik içgüdüsü deseniz belki daha doğru olurdu..
Kırmayın annenizi birgün çok pişman olursunuz

farzedelım kı deli ? napacaktınız
anne o ne olursa olsun ona ait parcasınız ondan cıktınız hamurunuz suyunuz kanınız degıl mı?

onu oyle kabul edıp bazı seylerı gormemeyı deneyın derım

Ne kadar çirkin evladım olsa bana böyle hitaben konu açsa yıkılırdım sanırım.. Hiç hoş değil bilesiniz siz de anne adayısınız

Ne ayıp insan annesine cahil dermi?
Seni doğurmuş ,büyütmüş bu yasa getirmiş.Tosbağa çıkmış kabuğunu beğenmiyor.

Bir sıkıntımı anlatsam ne var bunda diyo abarttığımı düşünüyo
Sizin oğlunuza yaptığınız gibi mi? O zaman yazdıklarınızı size ithafen yazılmış gibi tekrar okur musunuz?Zira oğlunuzun sizin hakkında dusunceleri hakkinda bilgi edinmiş olacaksıniz ve sorunlarini daha kolay çözeceksiniz. Tabi oğlunuz 'Anne vır vir konuşma' diyerek sizi kirmazsa!!

Anneniz olmayabilirdi ? Emin ol o cahil dediğin anne senin icin nelere katlanmıştır 9 ay karnında taşırken neler cekmistir senin yerinde olmak isteyen Binlerce insan var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…