- 21 Nisan 2016
- 818
- 289
- 103
- 34
- Konu Sahibi Huzur kalplerde
-
Hımmm anladım...Laale yani ne yaparsa insanları memnun edemeyen kişi hani sevecen cana yakında davransanız karşı tarafın soğuk dolap gibi tepki verdiği durumlar
Annenizin bu ilginç sözü ile bu konuyu nasıl ilişkilendirdiniz anlayamadım:)merhaba arkadaşlar ben yeni işe girdim 3 hafta oldu işyerinde benlik pek iş yok tüm gün oturuyorum desem yeridir ama bayanlar çok soğuk ve afedersiniz soğuk dolap gibiler ben devamlı laf atıyorum muhabbet kuruyorum annem derdi bizim omzumuz soğuk diye yani
İnsanlar mesafeyi seviyor.
Daha iyi şartlarda alternatif bir iş bulana kadar dert etmemeye çalışın.s_gofret merhaba annemin kendisi de böyle durumlarla karşılaştığı için annem söylerdi yani yapılacak iş bu kadar dediler en başta şartları konuştuk zaten ben sadece yapı olarak çok girişken ve insanlara pozitif yaklaşan birisiyim ama nerede olursa olsun insanına göre muamele durumu vardır ya şuan onu gördüm her ofiste olduğu gibi
Allahım rahmet eylesin,nur içinde uyusun anneciğiniz inşallah.s_gofret benim işe girme sebebim 1 yıl önce annemi kaybettim ve çocuğum yok evliyim tüp bebek tedavisi düşünüyoruz zayıflama sürecindeyim bu süreçte evde tek kalıp can sıkıntısı yerine ha evde oturmuşum ha işte diyerek bu gelen iş teklfini kabul ettim 1 yıl kadar çalışmayı düşünüyorum bakalım öğle arası ben diyette olduğum için hafif geçiştiriyorum burdakiler yemek söylüyor ve muhabbetlerine dahil olmuyorum
Başınız sağ olsun.s_gofret benim işe girme sebebim 1 yıl önce annemi kaybettim ve çocuğum yok evliyim tüp bebek tedavisi düşünüyoruz zayıflama sürecindeyim bu süreçte evde tek kalıp can sıkıntısı yerine ha evde oturmuşum ha işte diyerek bu gelen iş teklfini kabul ettim 1 yıl kadar çalışmayı düşünüyorum bakalım öğle arası ben diyette olduğum için hafif geçiştiriyorum burdakiler yemek söylüyor ve muhabbetlerine dahil olmuyorum
iş yeri arkadaş arama bulma yeri değil menfaat ve çıkarlar yeri kimseye de güvenme iş dışında arkadaş bulmaya bakmerhaba arkadaşlar ben yeni işe girdim 3 hafta oldu işyerinde benlik pek iş yok tüm gün oturuyorum desem yeridir ama bayanlar çok soğuk ve afedersiniz soğuk dolap gibiler ben devamlı laf atıyorum muhabbet kuruyorum annem derdi bizim omzumuz soğuk diye yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?