annem çok haklıymış

Huzur kalplerde

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2016
817
289
103
34
merhaba arkadaşlar ben yeni işe girdim 3 hafta oldu işyerinde benlik pek iş yok tüm gün oturuyorum desem yeridir ama bayanlar çok soğuk ve afedersiniz soğuk dolap gibiler ben devamlı laf atıyorum muhabbet kuruyorum annem derdi bizim omzumuz soğuk diye yani

Villanelle Villanelle aynen öyle sadece ben çıkıyorum iyi akşamlar diyorum ama bakıyorum o onunla bir başkası diğeriyle devamlı muhabbet halinde ama ben muhabbet kurunca bir geriliyorlar ya çekemediklerinden yada çok muhabbet kurmak istemediklerinden oluyor

merhaba arkadaşlar ben yeni işe girdim 3 hafta oldu işyerinde benlik pek iş yok tüm gün oturuyorum desem yeridir ama bayanlar çok soğuk ve afedersiniz soğuk dolap gibiler ben devamlı laf atıyorum muhabbet kuruyorum annem derdi bizim omzumuz soğuk diye yani
Annenizin bu ilginç sözü ile bu konuyu nasıl ilişkilendirdiniz anlayamadım:)
İlk haftalar boş geçebiliyor onu çok dert etmeyin ama bir üstünüze iş beklediğinizi bildirmenizde fayda var.
İş yaptıkça da diğer insanlarla iletişiminiz mecburen artacaktır.

s_gofret s_gofret merhaba annemin kendisi de böyle durumlarla karşılaştığı için annem söylerdi yani yapılacak iş bu kadar dediler en başta şartları konuştuk zaten ben sadece yapı olarak çok girişken ve insanlara pozitif yaklaşan birisiyim ama nerede olursa olsun insanına göre muamele durumu vardır ya şuan onu gördüm her ofiste olduğu gibi

s_gofret s_gofret merhaba annemin kendisi de böyle durumlarla karşılaştığı için annem söylerdi yani yapılacak iş bu kadar dediler en başta şartları konuştuk zaten ben sadece yapı olarak çok girişken ve insanlara pozitif yaklaşan birisiyim ama nerede olursa olsun insanına göre muamele durumu vardır ya şuan onu gördüm her ofiste olduğu gibi
Daha iyi şartlarda alternatif bir iş bulana kadar dert etmemeye çalışın.
Zamanla iletişiminiz artar bence. İlla birileri olacaktır sıcak davranan. Yemekhane olayı var mı? Öğle arası nasıl geçiyor

s_gofret s_gofret benim işe girme sebebim 1 yıl önce annemi kaybettim ve çocuğum yok evliyim tüp bebek tedavisi düşünüyoruz zayıflama sürecindeyim bu süreçte evde tek kalıp can sıkıntısı yerine ha evde oturmuşum ha işte diyerek bu gelen iş teklfini kabul ettim 1 yıl kadar çalışmayı düşünüyorum bakalım öğle arası ben diyette olduğum için hafif geçiştiriyorum burdakiler yemek söylüyor ve muhabbetlerine dahil olmuyorum

s_gofret s_gofret benim işe girme sebebim 1 yıl önce annemi kaybettim ve çocuğum yok evliyim tüp bebek tedavisi düşünüyoruz zayıflama sürecindeyim bu süreçte evde tek kalıp can sıkıntısı yerine ha evde oturmuşum ha işte diyerek bu gelen iş teklfini kabul ettim 1 yıl kadar çalışmayı düşünüyorum bakalım öğle arası ben diyette olduğum için hafif geçiştiriyorum burdakiler yemek söylüyor ve muhabbetlerine dahil olmuyorum
Allahım rahmet eylesin,nur içinde uyusun anneciğiniz inşallah.

Başınız sağ olsun.
İyi düşünmüşsünüz. Evde olmaktan daha iyidir tabii ki.
İletişiminizi en iyi öğle aralarında yemeklerde eşlik ederek arttırabilirsiniz. Yemek söylerken size soruyorlar mı bilmiyorum ama yakın olabileceğini düşündüğünüz birine bugün nereden yemek söyleyeceksiniz ben de katılayım diyerek bir giriş yapabilirsiniz.

iş yeri arkadaş arama bulma yeri değil menfaat ve çıkarlar yeri kimseye de güvenme iş dışında arkadaş bulmaya bak

ema1 ema1 çok haklısınız çoğunun yaşı da 23,24 benden 7,8 yaş küçükler ergenliklerine veriyorum arkada ekip olmuşlar aralarına kimseyi almıyorlar ama umrumda değil isterse kurmasınlar bu saatten sonra erkekler daha iyi kızlardan :)

Back
X