- 4 Mayıs 2018
- 880
- 493
- 33
- Konu Sahibi piramses1982
-
Kendimi düzeltsem bile, hicbirsey düzelmeyecekOzelestirinin zirvesindesiniz tebriklerinsanin kendini ve hatalarini bilmesi guzel bir seydir. En azindan duzeltebilirsiniz bundan sonra
Ne yaptiniz ki bu kadar ? Yani Anne Baba ne olursa olsun evladina bu laflari etmemeli ettiysede cok büyük bisey olmali ortada .. nedir sizi bu duruma düsüren ?Ne kadar gerizekali oldugumu tarif edecek kelimeleri bulamiyorum. Beni ilk taniyanlar, gercekten cok severler beni, cok cok samimi olduklarinda ise, dengesizligimi kararsizligimi gördükleri icin, hakli olarak mesafe koyarlar.
Bu dengesizligim ve istemeden ve planlamadan etrafimi yikislarim yüzünden annem bana "birgün tüm sevdiklerin senden uzaklasacak" demisti. Su anda anliyorum....yok bosanicam, yok baristim yine derken, o dönemimde yakin cevremi öylesine parcalamisim ki elimde olmadan, hakli olarak önüme cok sert duvarlar örüldü. Esimle evliligimizi yoluna koyduk ve su an yanimda tek kalan da o. Gecen hafta, Amsterdamda yasayan erkek kardesim sözlendi, ailem sözden 1 gün önce "biz gidiyoruz" dedikleri o ana kadar, bu olaydan haberim bile yoktu.seneye yine Amsterdam'da dügün yapacaklarmis ve tüm aile büyükleri dügüne gidecegi icin , sembolik olarak cagirilacakmisim.
Eee, ben bu kadar kötü olmayi becerip, milleti küstürdükten sonra "neden?" diye sormam gereksiz. Neden söze davet edilmedim diye sordugumda "eee hakettin, kizimiz olmasan suratina bile bakmazdik, yüzüne tükürürdük" sözü de herseyi ne kadar mahvetmis oldugumun göstergesi.
Esimi, benim gibi birine katlandigi icin gercekten tebrik ediyorum. Ondan baska kimsemin kalmadigi gercegini kabullenip "senin gibi hayatin..." diyorum.
Ve evet, ben nasil beceriyorum bilmiyorum ama "melek yüzlü seytanin önde gideni"yim.
Cocugum dogdugunda (Türkiye disinda yasiyorum), bizleri ziyarete gelecek kimsenin olmamasi da epey aci. (Ailem esimden nefret ediyor ve evime gelmemeye büyük ant ictiler Olsun napalim, yavrum ve esim yeter bana.
Allahtan tek dilegim, bari bu seytanligimi dengesizligimi yavruma hissettirmeyeyim de "annem manyak" diye düsünmesin.
Hangi noktada kayisi koparip, cok bssarili zeki ve sevilenden, sürünen ve uzak durulan birine döndüm bilmiyorum. Ancak beni eskiden taniyanlar, su halimi görünce taniyamiyorlar. Hayir, kesinlikle alkol madde vs kullanmadim.
Neden bunlari yazdim ? Bilmiyorum. Sadece yazmak istedim
Esimden bosanicam diye tutturup, ortaligi velveleye verdim, esimden nefret ediyorum diye herkesi dolduedum ve sonra baristim.Hmm,ailenizi bu kadar sinirlendirecek ne yaptınız ben çok merak ettim.Ya da eşinize karşı torunlarını bile görmelerine engel olan bu nefretlerinin sebebi ne ?
Onemli olan kendinizi duzeltmeniz. Geri kalani akisina birakirsinizKendimi düzeltsem bile, hicbirsey düzelmeyecek
Esimden bosanicam diye tutturup, ortaligi velveleye verdim, esimden nefret ediyorum diye herkesi dolduedum ve sonra baristim.Ne yaptiniz ki bu kadar ? Yani Anne Baba ne olursa olsun evladina bu laflari etmemeli ettiysede cok büyük bisey olmali ortada .. nedir sizi bu duruma düsüren ?
Esimden bosanicam diye tutturup, ortaligi velveleye verdim, esimden nefret ediyorum diye herkesi dolduedum ve sonra baristim.
Kisacs herseyi yaktim yiktim bitirdim
Esimden bosanicam diye tutturup, ortaligi velveleye verdim, esimden nefret ediyorum diye herkesi doldurdum ve sonra baristim.ne kötülük yaptınız mesela?
Affetmiyorlar inanin. "Hak ettin, cekeceksin" denildi.Yaptığınız şey ne kadar kotu olabilir? Sizin yerınızde olsam kendımi affettırmeye çalışırım.Eşim ve çocuğum yeter bana demekle olmuyor işte.Ailede lazım oluyor.bence kendınızı bu kadar otekılestırmeyın
Evet bu. Esimi aileme karsi birgüzel kötüledim ve sonra baristim. Bu kadar dengesiz olunca da böyle kaliyorum ortadaEee,eşinize kızgındınız belki söylenmemesi gereken şeyler söylediniz,gerçekten bu mu sebep ? Bu eşinizle sizin aranızda bana kalırsa,eşiniz bu durumu önemsemediğine göre ailenizin yaptığı yanlış.
Esimden bosanicam diye tutturup, ortaligi velveleye verdim, esimden nefret ediyorum diye herkesi doldurdum ve sonra baristim.
Kisaca herseyi yaktim yiktim bitirdim
Öyle bır sey olmaz ya çocuğu neler neler yapanlar var yınede evlat evlat dıye ağlayanlar var..bi insanı günahıyla sevabıyla kabullenecek tek kişi annedir.anneniz bari bu kadar acımasız olmasın.yanı ben de anne olduğum için öyle düşünüyorumAffetmiyorlar inanin. "Hak ettin, cekeceksin" denildi.
Bu yeterli bi sebep mi sizce sizi kötü yapmaya ? Yani tamam keske kimseleri dahil etmeseymisiniz ama bu kadarini hak ettiginizi düsünemedim ben suan .. aileniz kizabilir belki ama bu kadarida fazla benceEsimden bosanicam diye tutturup, ortaligi velveleye verdim, esimden nefret ediyorum diye herkesi dolduedum ve sonra baristim.
Kisaca herseyi yaktim yiktim bitirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?