Annem demisti "birgün herkesi kaybedeceksin"

piramses1982

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2018
880
493
33
Ne kadar gerizekali oldugumu tarif edecek kelimeleri bulamiyorum. Beni ilk taniyanlar, gercekten cok severler beni, cok cok samimi olduklarinda ise, dengesizligimi kararsizligimi gördükleri icin, hakli olarak mesafe koyarlar.

Bu dengesizligim ve istemeden ve planlamadan etrafimi yikislarim yüzünden annem bana "birgün tüm sevdiklerin senden uzaklasacak" demisti. Su anda anliyorum....yok bosanicam, yok baristim yine derken, o dönemimde yakin cevremi öylesine parcalamisim ki elimde olmadan, hakli olarak önüme cok sert duvarlar örüldü. Esimle evliligimizi yoluna koyduk ve su an yanimda tek kalan da o. Gecen hafta, Amsterdamda yasayan erkek kardesim sözlendi, ailem sözden 1 gün önce "biz gidiyoruz" dedikleri o ana kadar, bu olaydan haberim bile yoktu.seneye yine Amsterdam'da dügün yapacaklarmis ve tüm aile büyükleri dügüne gidecegi icin , sembolik olarak cagirilacakmisim.

Eee, ben bu kadar kötü olmayi becerip, milleti küstürdükten sonra "neden?" diye sormam gereksiz. Neden söze davet edilmedim diye sordugumda "eee hakettin, kizimiz olmasan suratina bile bakmazdik, yüzüne tükürürdük" sözü de herseyi ne kadar mahvetmis oldugumun göstergesi.

Esimi, benim gibi birine katlandigi icin gercekten tebrik ediyorum. Ondan baska kimsemin kalmadigi gercegini kabullenip "senin gibi hayatin..." diyorum.

Ve evet, ben nasil beceriyorum bilmiyorum ama "melek yüzlü seytanin önde gideni"yim.

Cocugum dogdugunda (Türkiye disinda yasiyorum), bizleri ziyarete gelecek kimsenin olmamasi da epey aci. (Ailem esimden nefret ediyor ve evime gelmemeye büyük ant ictiler Olsun napalim, yavrum ve esim yeter bana.
Allahtan tek dilegim, bari bu seytanligimi dengesizligimi yavruma hissettirmeyeyim de "annem manyak" diye düsünmesin.

Hangi noktada kayisi koparip, cok bssarili zeki ve sevilenden, sürünen ve uzak durulan birine döndüm bilmiyorum. Ancak beni eskiden taniyanlar, su halimi görünce taniyamiyorlar. Hayir, kesinlikle alkol madde vs kullanmadim.

Neden bunlari yazdim ? Bilmiyorum. Sadece yazmak istedim

Ne yaptiniz ki bu kadar ? Yani Anne Baba ne olursa olsun evladina bu laflari etmemeli ettiysede cok büyük bisey olmali ortada .. nedir sizi bu duruma düsüren ?

Hmm,ailenizi bu kadar sinirlendirecek ne yaptınız ben çok merak ettim.Ya da eşinize karşı torunlarını bile görmelerine engel olan bu nefretlerinin sebebi ne ?
Esimden bosanicam diye tutturup, ortaligi velveleye verdim, esimden nefret ediyorum diye herkesi dolduedum ve sonra baristim.

Kisacs herseyi yaktim yiktim bitirdim

Ne yaptiniz ki bu kadar ? Yani Anne Baba ne olursa olsun evladina bu laflari etmemeli ettiysede cok büyük bisey olmali ortada .. nedir sizi bu duruma düsüren ?
Esimden bosanicam diye tutturup, ortaligi velveleye verdim, esimden nefret ediyorum diye herkesi dolduedum ve sonra baristim.

Kisaca herseyi yaktim yiktim bitirdim

Yaptığınız şey ne kadar kotu olabilir? Sizin yerınızde olsam kendımi affettırmeye çalışırım.Eşim ve çocuğum yeter bana demekle olmuyor işte.Ailede lazım oluyor.bence kendınızı bu kadar otekılestırmeyın

Kisacs herseyi yaktim yiktim bitirdim

Eee,eşinize kızgındınız belki söylenmemesi gereken şeyler söylediniz,gerçekten bu mu sebep ? Bu eşinizle sizin aranızda bana kalırsa,eşiniz bu durumu önemsemediğine göre ailenizin yaptığı yanlış.

Kendini böyle eleştiren biri kötü olamaz bence.
Ama benimde bir iki tane çok dengesiz arkadaşlarım vardı cidden nefret etmiştim. Kaçacak yer arıyordum en sonunda söyleyeceklerimi söyleyip engeli bastım.
Öz eleştiriniz harika ama bunları düzeltmiyorsanız hiç bir işe yaramaz.

Affetmiyorlar inanin. "Hak ettin, cekeceksin" denildi.

Otokritikler şelale. Herşeyin farkında oluşunuz muazzam. O yönlerinizi törpüleme çabalarınızı görürler ya da görmezler bilemem ama en azından kendinize ve etrafınıza eziyetiniz kalkar aradan.

Evet bu. Esimi aileme karsi birgüzel kötüledim ve sonra baristim. Bu kadar dengesiz olunca da böyle kaliyorum ortada

Affetmiyorlar inanin. "Hak ettin, cekeceksin" denildi.
Öyle bır sey olmaz ya çocuğu neler neler yapanlar var yınede evlat evlat dıye ağlayanlar var..bi insanı günahıyla sevabıyla kabullenecek tek kişi annedir.anneniz bari bu kadar acımasız olmasın.yanı ben de anne olduğum için öyle düşünüyorum

Kisaca herseyi yaktim yiktim bitirdim
Bu yeterli bi sebep mi sizce sizi kötü yapmaya ? Yani tamam keske kimseleri dahil etmeseymisiniz ama bu kadarini hak ettiginizi düsünemedim ben suan .. aileniz kizabilir belki ama bu kadarida fazla bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…