- 1 Haziran 2012
- 7.357
- 25.815
- 798
- Konu Sahibi piramses1982
-
Evet bu. Esimi aileme karsi birgüzel kötüledim ve sonra baristim. Bu kadar dengesiz olunca da böyle kaliyorum ortada
Istesem bile onlari üzemeyecegim kocaman bir mesafe koyduklari icin, düzelsem bile umurlarinda bile olmam.Otokritikler şelale. Herşeyin farkında oluşunuz muazzam. O yönlerinizi törpüleme çabalarınızı görürler ya da görmezler bilemem ama en azından kendinize ve etrafınıza eziyetiniz kalkar aradan.
O yuzden işte son dkkaya kdr eşin mevzusun anlatmayacaksın aileye ama insan ailesnede anlaatamayacaksa kime soyleceek aslında br kez de olsa seni afedeblrler yaEvet bu. Esimi aileme karsi birgüzel kötüledim ve sonra baristim. Bu kadar dengesiz olunca da böyle kaliyorum ortada
8 ay oldu kardesim 1 kere bile aramadi, mesajima cvp bile vermedi. Hatta sunu diyeyim, istanbula ailemi ziyarete gittim sürpriz yaparak, ordayken kardesim aradi, annem benim geldigimi söylemedi "babanla tv izliyoruz" dedi ve kapatti. Bilmem durumun ciddiyetini anlatabildim mi?O yuzden işte son dkkaya kdr eşin mevzusun anlatmayacaksın aileye ama insan ailesnede anlaatamayacaksa kime soyleceek aslında br kez de olsa seni afedeblrler ya
Peki eşinizle ilgili neler söylediniz?8 ay oldu kardesim 1 kere bile aramadi, mesajima cvp bile vermedi. Hatta sunu diyeyim, istanbula ailemi ziyarete gittim sürpriz yaparak, ordayken kardesim aradi, annem benim geldigimi söylemedi "babanla tv izliyoruz" dedi ve kapatti. Bilmem durumun ciddiyetini anlatabildim mi?
Cok basit, ailene esini devamli kötülersen, ve biranda "ben napiyorum ya, esimi geri istiyorum" diye cark edersen, bildigin seytan oluyorsun.Esinizden bosanicam diyip velveleye vermekle aileniz niye dusman sizde seytan olasiniz, uzun paragraf ve cumleler ama hic bisi anlatmamissiniz.
Bu durumda sizden nefret etmesi gereken esiniz. O kayinvalidenize sizi bu kadar kotulese nasil affedebilirdinizEvet bu. Esimi aileme karsi birgüzel kötüledim ve sonra baristim. Bu kadar dengesiz olunca da böyle kaliyorum ortada
Ne söylemedim ki?? Tüm kavgalarimizi anlattim. Her türlü kötüledim. Yapilmamasi gereken ne varsa yaptim, söylenmemesi gereken ne varsa söyledim.Peki eşinizle ilgili neler söylediniz?
Beni tek affeden o oldu. Cünkü öfke animda patladigimi, istemeden cevreye saldirdigimi, gercek düsüncemin bunlar olmadigini anlayabilecek kadar taniyor beni.Bu durumda sizden nefret etmesi gereken esiniz. O kayinvalidenize sizi bu kadar kotulese nasil affedebilirdiniz
Bu soyledikleriniz normal seyler degil kimse sizi boyle cekmez tekrari olursa onu da bulamazsiniz kim ister ki boyle ofke kontrolu olmayan bir es burada kadinlar kocalarinin bunu yaptigini yazsa bosan derdikBeni tek affeden o oldu. Cünkü öfke animda patladigimi, istemeden cevreye saldirdigimi, gercek düsüncemin bunlar olmadigini anlayabilecek kadar taniyor beni.
Nolmus ki. Gençken,cahilken hemen hemen hepimizin yaşadığı şeyler. Kusulecek alınacak birşey göremedimEsimden bosanicam diye tutturup, ortaligi velveleye verdim, esimden nefret ediyorum diye herkesi doldurdum ve sonra baristim.
Kisaca herseyi yaktim yiktim bitirdim
ayol bende gençken okulu burakmistim uniyi hemde özelde rahatken popiskom rahattı 3. Senemdi aldım bavulu geldim neymiş uyuyamiyormusum pskolojim bozukmus kinsede birsey demedi .biz sana o.kadar masraf yaptik felan...sonra eylülde dedim ben devam edecegim tamam dediler sadece destek oldular.evlendim bi kere babama bosancam dedim bi suru laf adam tamam dedi gel dedi.yani bunlar olabilir.her zaman doğruyu göremiyoruz .yanlislar yapabiliyoruz.ailemiz arkamizda olmassa kim olcakNolmus ki. Gençken,cahilken hemen hemen hepimizin yaşadığı şeyler. Kusulecek alınacak birşey göremedim
Belki de dediginiz gibi günah cikariyorum. Bilmiyorum. Kendimi düzeltsem bile, beni silen sildi. Onun icin yapacak birseyim yokGünah çıkarıp vicdan masturbasyonu yapıyorsunuz avam tabirle. Bence sorunun ne olduğunu ne nasıl düzeleceğinizi biliyorsunuz da.. bencillik olabilir, tembellik olabilir, gamsızlık olabilir. Yahut tam tersi öfke, birikmiş bir nefret yahut hırs olabilir.
Yani bende bosanicam ayrılıcam deyip ayrılmadım ama ailem bana asla yüz cevirmedi.. sadece bu mu yani..Esimden bosanicam diye tutturup, ortaligi velveleye verdim, esimden nefret ediyorum diye herkesi dolduedum ve sonra baristim.
Kisacs herseyi yaktim yiktim bitirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?