Annem demisti "birgün herkesi kaybedeceksin"

Evet bu. Esimi aileme karsi birgüzel kötüledim ve sonra baristim. Bu kadar dengesiz olunca da böyle kaliyorum ortada

Bu yaptığınız sizi kötü biri yapmıyor,sakin olun.Aileniz biraz aşırı tepki veriyor.Belki hala hazmedemediler sizin geri dönmenizi,biraz zaman verin.

Otokritikler şelale. Herşeyin farkında oluşunuz muazzam. O yönlerinizi törpüleme çabalarınızı görürler ya da görmezler bilemem ama en azından kendinize ve etrafınıza eziyetiniz kalkar aradan.
Istesem bile onlari üzemeyecegim kocaman bir mesafe koyduklari icin, düzelsem bile umurlarinda bile olmam.

Evet bu. Esimi aileme karsi birgüzel kötüledim ve sonra baristim. Bu kadar dengesiz olunca da böyle kaliyorum ortada
O yuzden işte son dkkaya kdr eşin mevzusun anlatmayacaksın aileye ama insan ailesnede anlaatamayacaksa kime soyleceek aslında br kez de olsa seni afedeblrler ya

O yuzden işte son dkkaya kdr eşin mevzusun anlatmayacaksın aileye ama insan ailesnede anlaatamayacaksa kime soyleceek aslında br kez de olsa seni afedeblrler ya
8 ay oldu kardesim 1 kere bile aramadi, mesajima cvp bile vermedi. Hatta sunu diyeyim, istanbula ailemi ziyarete gittim sürpriz yaparak, ordayken kardesim aradi, annem benim geldigimi söylemedi "babanla tv izliyoruz" dedi ve kapatti. Bilmem durumun ciddiyetini anlatabildim mi?

Bosanma lafini eden cogu kadin az cok bunu yapmistir. Sadece bu degildir. Her kararinizda bunu yaptiysaniz ailenizde bardagi tasiran durum bosanma lafini ettiginiz zamanki surectir. Insanin ailesinin sirf bu yuzden onu dislamasi nasil mantiksizsa kisinin kendini bu kadar yermesi de sagliksiz. Lutfen kendinizi mutlu,huzurlu hissetmeden cocuk sahibi olmayin.

Peki eşinizle ilgili neler söylediniz?

Esinizden bosanicam diyip velveleye vermekle aileniz niye dusman sizde seytan olasiniz, uzun paragraf ve cumleler ama hic bisi anlatmamissiniz.
Cok basit, ailene esini devamli kötülersen, ve biranda "ben napiyorum ya, esimi geri istiyorum" diye cark edersen, bildigin seytan oluyorsun.

Bu durumda sizden nefret etmesi gereken esiniz. O kayinvalidenize sizi bu kadar kotulese nasil affedebilirdiniz
Beni tek affeden o oldu. Cünkü öfke animda patladigimi, istemeden cevreye saldirdigimi, gercek düsüncemin bunlar olmadigini anlayabilecek kadar taniyor beni.

Beni tek affeden o oldu. Cünkü öfke animda patladigimi, istemeden cevreye saldirdigimi, gercek düsüncemin bunlar olmadigini anlayabilecek kadar taniyor beni.
Bu soyledikleriniz normal seyler degil kimse sizi boyle cekmez tekrari olursa onu da bulamazsiniz kim ister ki boyle ofke kontrolu olmayan bir es burada kadinlar kocalarinin bunu yaptigini yazsa bosan derdik

Günah çıkarıp vicdan masturbasyonu yapıyorsunuz avam tabirle. Bence sorunun ne olduğunu ne nasıl düzeleceğinizi biliyorsunuz da.. bencillik olabilir, tembellik olabilir, gamsızlık olabilir. Yahut tam tersi öfke, birikmiş bir nefret yahut hırs olabilir.

Nolmus ki. Gençken,cahilken hemen hemen hepimizin yaşadığı şeyler. Kusulecek alınacak birşey göremedim
ayol bende gençken okulu burakmistim uniyi hemde özelde rahatken popiskom rahattı 3. Senemdi aldım bavulu geldim neymiş uyuyamiyormusum pskolojim bozukmus kinsede birsey demedi .biz sana o.kadar masraf yaptik felan...sonra eylülde dedim ben devam edecegim tamam dediler sadece destek oldular.evlendim bi kere babama bosancam dedim bi suru laf adam tamam dedi gel dedi.yani bunlar olabilir.her zaman doğruyu göremiyoruz .yanlislar yapabiliyoruz.ailemiz arkamizda olmassa kim olcak

Gereksiz kendinizi bu kadar suçlu görürseniz, herkes de sizi suçlu görür.kaldi ki insan hata yapar. Aileniz hiç mi hata yapmıyor? Kardesiniz hiç mi hata yapmadı? Kendinize bu zulmü yapmayın. Herşey insanlar icin. İnsanların başına neler geliyorda aileleri kabul ediyor

Iyide bosanacam diyip ortalik ayaga kalkip sonradan barisada biliniyor. Siz baya disa donuksunuz anladigim kadariyla. Bence kusluk sebebi bulmamali baska seylerde var. Ayrica kimse damatini gelinini sevmek zorunda degil cocugu icin susar. Temsilde hata olmasin kopegin hatri yokta sahibininde mi yok yani aileniz de suclu erkek tarafina karsi sizi yalnuz birakmayacaklardi

Belki de dediginiz gibi günah cikariyorum. Bilmiyorum. Kendimi düzeltsem bile, beni silen sildi. Onun icin yapacak birseyim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…