Annem demisti "birgün herkesi kaybedeceksin"

Siz Almanya'ya gidebilmek için evlenen, sonra doktorayı bıraktığı için pişman olup dönen, aile zoruyla dava açıp sonra geri çeken, orada iş de bulamayıp tembel kocasının işsizlik maaşıyla geçinen üye olabilir misiniz?

Eğer o üyeyseniz perşembenin gelişi çarşambadan belliydi.

Değilseniz anlatım üstü kapalı olduğu için pek yorum yapamayacağım.

Konu sahibi olayı ana hatlarıyla özetlemiş. Aile eş kişisini değil kızlarını dahi artık umursamıyorsa ortada aileyi yıpratacak çirkef, üzücü durumlar yaşanmış. Yoksa kimse kızım eşinee döndü diye kızına böyle davranmaz. Konu sahibi detaylara inerse , o indikçe hepimiz "oooo ailen haklıymış" diyecekmişiz gibi bir his var içimde.

Dogru hissettiniz

Ağzımdan aldınız evet o üye.
Konuyu okur okumaz tanıdım anlatım tarzından.
Doktora konusunu ve eşiyle olan sıkıntıları kısmen çözdüyse veya hasıraltı ettiyse,
şimdi ailesini gündemine aldı.
Hayatında mutlaka dram olmak zorunda arkadaşımızın.
Ruh sağlığı ne yazık ki sıkıntılı.
Ciddi ve uzun soluklu bir tedaviye ihtiyacı var.
Önceki konularında çok söyledik,anlattık,
yol gösterdik,profesyonel destek alın dedik ama...

Evet bu. Esimi aileme karsi birgüzel kötüledim ve sonra baristim. Bu kadar dengesiz olunca da böyle kaliyorum ortada
Aynısını ablam da yaptı. Birkaç ay hiç görmek istemedim onu ama sonra barıştık. Annem de ablamın eşi ile münakaşaya girmişti o dönemde. Sadece ablamın eşi ile görüşmüyordu. Şimdi sadece selam vermeden öteye geçmiyor. Sizinde zamanla geçebilir

Uzmana düzenli olarak gidiyorum. Evliligim yoluna girdi. Hatta esim de ben de calisiyoruz ve devlet yardimi almadigimiz gibi, krediyle ev alma planlarina bile basladik. Kisacasi bu tarafta hersey yolunda.

Yolunda olmayan, hicbirsekilde konusmayan kardesim ve "hakettin cekeceksin" sözleri. Bunu sindirmek kolay mi peki sizce?

Ne yaptığına bağlı güzel kardeşim. Anlattigin gibiyse birşey yok ama farklı durumlar varsa bilemem

Ne güzel kendi kötü yanlarınızı görüyorsunuz bundan sonra düzelmeye bakmalısınız benimde bir arkadaşım vardı sevgilisinden ayrılacak diye sevgilisi hakkında demediği şey kalmadı sonra barıştılar o sevgilisini kötülediği kişilerde yüzüne bakmıyor bende dahil.

Evet oyum, ama esim de ben de calisiyoruz ve yardim almayi da biraktik. Kisaca bu tarafta hersey yolunda. Ve hayatimi düzene koydugumu da herseferinde aileme belli ediyorum.

Sizin bu görüsünüzden sunu anladim, evet annemin dedigi gibi "gercekten hakettim ve cezasini cekicem".

Son düzenleme:
Karı koca arasına girilmez olayını ailen uygulayanamış ve kötü olmuş anlaşılan
Bu kadar yüklenme kendine
Onlarda biraz abartmış

:) siz biraz fevrisiniz ani tepkiler verip zamanla sakinleşip başka yola devam ediyorsunuz bu dengesizlik değil biraz soğuk kanlı olun uzun vadeli düşünün ,
Benimde gün içinde planım 3 kere değişir ama nihai sonuca kadar kimseye söylemem ....

Aynı ablam. Canımdan bezdirdi beni yıllardır. Hatta tüm aileyi. Ama tek fark var o kabul de etmiyor yaptığı dengesizlikleri. Siz en azından kabul ediyorsunuz. Kabul eden degismeyi de becerir, çaba gösterin.

Ikizler burcu musunuz??
Ben cevrenizdeki insanlari anlayabiliyorum. Benim is arkadasim meydan dayagi yediği, vasıfsiz, ayrıldıktan sonra her firsatta kizi tehdit eden ve ozel konusmalarini-görüntülerini babasina gondermekle santaj yapan adamla barıştı mesela. Hem de 'seviyorum' diye. Bu saatten sonra kiz da gözümden düştü, iliskisi hakkinda da bir yorumda bulunmam. Benden ötede yasasinlar...
Tek dengesizliginiz esiniz ile olan iletisiminizse kimseye birşey anlatmayin. Zaten cocugunuz da doguyormus. Mutlu aile tablosu cizin , bir sure sonra "büyüdüler artık,toparladilar galiba" diye düşünsünler

Aynı ablam. Canımdan bezdirdi beni yıllardır. Hatta tüm aileyi. Ama tek fark var o kabul de etmiyor yaptığı dengesizlikleri. Siz en azından kabul ediyorsunuz. Kabul eden degismeyi de becerir, çaba gösterin.
Bu dünyada benim gibiler varmis demek ki. Ablaniz kac yasinda? Peki herseye ragmen, görüsmeyi keser miydiniz kardesimin yaptigi gibi?

Evet, hatta yükselen burcum bile ikizler. O arkadasinizdan tek farkim, evli olmus olmam, yoksa yapilan rezaletler ayni diyebilirim. Maalesef bizim gibiler var, ve bu durumda gördügünüz gibi yalniz kalmaya mecburuz, cünkü asiri dengesisiz. Tüm bunlar beni kötü biri mi yapiyor bilmiyorum.

Esimden bosanicam diye tutturup, ortaligi velveleye verdim, esimden nefret ediyorum diye herkesi dolduedum ve sonra baristim.

Kisaca herseyi yaktim yiktim bitirdim
Bu 'evladimiz olmasan yuzune bakmazdik' denecek bir sey degil. Bir cok insan bunu yapiyor. Bir cok insan da kadinlar kulubunu velveleye verip bosanmiyor.

Bir uzman destegi alirsaniz su an kendinize karsi olan tutumunuzu degistirebilirsiniz. Gerisi zamanla gelir. Yeniden baslarsiniz o zaman hayata.

Bu dünyada benim gibiler varmis demek ki. Ablaniz kac yasinda? Peki herseye ragmen, görüsmeyi keser miydiniz kardesimin yaptigi gibi?
Ablam 36 yaşında. Ve ben de maalesef görüşmeyi kestim. Yıllardır sabrettim, küstü geri geldi barışmak istedi hep alttan aldım. Her şeye göz yumdum abladir dedim olur dedim üç günlük dünya dedim. En sonunda yine saçma sapan bir sebepten kusunce sildim bu kez. Eminim birkaç aya yazacak yine ama yok. Ne sabrım kaldı ne sevgim. Sildim içimde artık. Merhaba merhabadan öteye geçmeyi düşünmüyorum artık.

Hiç bir anne evladını silmez..kırılmıştır ,incinmiştir ama bir köşede bekler affetmeyi..sen bir adım at o sana bin adım..boynuna atla bak nasıl affedecek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…