Annem dolduruyor galiba?

BengisuCan91

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2022
471
-299
11
34
Kızkardeşimle aram çok açıldı sanırım aramızı bu hale getiren de ne yazıkki kendi annem öyle olduğunu hissediyorum çünkü davranışları ve konuşmaları hep bunu gösteriyor o nedenle kendimi hep kötü ve suçlu gibi hissediyorum özellikle annem kardeşimin benimle görüşmesini istemediğini çok acik bir sekilde belli ediyor ne olursa olsun bir anne kardeşleri birbirine düşürmemeli yinede görüşün konuşun demesi gerekmezmi sizce fikirlerinizi alabilirmiyim?

Nedeni ne sizce ?

Kişiliğinizin anneniz üzerinde olumsuz bir izleni mi var
Kardeşinizide olumsuz etkileyeceğini mi düşünüyor
Bir annenin bunu yapması çok mantıklı değil
Problem nedir
Açıkça anlatın ki çözüm odaklı olsun yorumlar

Annenizi bir kenara bırakıp kardeşinizle konuşmayı deneyin.

⅘Kardeşiniz ve siz annenizi dahil etmeden aranızdaki sorunu çözebilecek olgunlukta olmalısınız.
Konuştum bana yakin olmak istemediğini söyledi ben onu hiç arayıp sormamışım halini hatrini ayni sehirde yaşıyoruz ama birbirimize hic faydamiz yok ben burada ne zorluklarla kendi cocugumu büyüturken o kadar yardima ihtiyacim olduki hep eşim destekcim oldu kendiside bir kere arayip sormadı ne yapıyorsun iyimisin güya teyze olacak birde yaa herseyi gectim insan bir yigenini merak etmezmi ayrica kendisi teyzesinin cocuguna bakiyordu bazi zamanlar ben burada tek başima mücadele ederken bunun neresi adalet ki

Kızkardeşimle aram çok açıldı sanırım aramızı bu hale getiren de ne yazıkki kendi annem öyle olduğunu hissediyorum çünkü davranışları ve konuşmaları hep bunu gösteriyor o nedenle kendimi hep kötü ve suçlu gibi hissediyorum özellikle annem kardeşimin benimle görüşmesini istemediğini çok acik bir sekilde belli ediyor ne olursa olsun bir anne kardeşleri birbirine düşürmemeli yinede görüşün konuşun demesi gerekmezmi sizce fikirlerinizi alabilirmiyim?
Kız kardesiniz ŞARJÖR mu ?

Konuştum bana yakin olmak istemediğini söyledi ben onu hiç arayıp sormamışım halini hatrini ayni sehirde yaşıyoruz ama birbirimize hic faydamiz yok ben burada ne zorluklarla kendi cocugumu büyüturken o kadar yardima ihtiyacim olduki hep eşim destekcim oldu kendiside bir kere arayip sormadı ne yapıyorsun iyimisin güya teyze olacak birde yaa herseyi gectim insan bir yigenini merak etmezmi ayrica kendisi teyzesinin cocuguna bakiyordu bazi zamanlar ben burada tek başima mücadele ederken bunun neresi adalet ki
Size mi yardım etsin istiyorsunuz?

Kişiliğinizin anneniz üzerinde olumsuz bir izleni mi var
Kardeşinizide olumsuz etkileyeceğini mi düşünüyor
Bir annenin bunu yapması çok mantıklı değil
Problem nedir
Açıkça anlatın ki çözüm odaklı olsun yorumlar
Evet büyük ihtimalle söylediğiniz gibi aynen öyle düşünüyor sırf bu yüzden de kardeşimde benden uzaklaştı beni ona kötülediğini biliyorum

Anneniz neden böyle davranıyor?
Dolduruşa gelme olayına ben katılmıyorum hiç bi konuda çünkü aklı başında kimse ,senden eminse eğer kimse size karşı onu dolduramaz. Kardeşinizin de işine oylesi geliyordur belki

Anneniz neden böyle davranıyor?
Dolduruşa gelme olayına ben katılmıyorum hiç bi konuda çünkü aklı başında kimse ,senden eminse eğer kimse size karşı onu dolduramaz. Kardeşinizin de işine oylesi geliyordur belki
Doğumda yanimdalardi doğumun en basindan beri evimde 1 2 ay kadar kaldilar evde sürekli tartışma bağrışma hali vardı sürekli kapıyi carpiyolar birbirleriyle atismalar falan evde benimde kucuk bebegim vardi sonucta sesten hemen patt uyaniyordu bende kızmıştım o zaman bu zaman sen bizi istemiyorsun dusuncesine girdiler hep kendimi dogru duzgun ifade edemedim o yuzden de hep onlari istemedigimi falan dusunuyorlar

Bu konuyu daha önce okumuştum sanki.
Neden direkt annenizde suç arıyorsunuz sizle ilgili bir kırgınlığı olamaz mı?
Beni hiç arayıp sormadın demiş baksanıza.
Olabilir evet de bu kadar kardeşimle arama küslük birakacak kadar mi

Bir annenin bir cocugunun digeriyle görüşmesini istememesi icin tek gecerli sebep, çocuğunun cok kotu bir insan, kabahatli, ahlak dışı vs vs bi hayat yasiyor olmasi olabilir. Siz öyle biri misiniz? Yani anneninizin, en azindan kendi dogrulari açısından, boyle dusunmesine sebep olan bi durumunuz var mi?

Doğumda yanimdalardi doğumun en basindan beri evimde 1 2 ay kadar kaldilar evde sürekli tartışma bağrışma hali vardı sürekli kapıyi carpiyolar birbirleriyle atismalar falan evde benimde kucuk bebegim vardi sonucta sesten hemen patt uyaniyordu bende kızmıştım o zaman bu zaman sen bizi istemiyorsun dusuncesine girdiler hep kendimi dogru duzgun ifade edemedim o yuzden de hep onlari istemedigimi falan dusunuyorlar
Bebeğiniz varmış Allah uzun sağlıklı ömürler versin . Siz anlasilabilr şekilde kendinizi anlatmissinizdir. Anlamamakta direniyorlarsa çok üzerlerine düşmeyin kendi hallerine bırakın

Ya
Bilmem gerçekten çok arayıp sormadınızsa şimdi işi düşünce arıyor diye düşünmüş olabilir.
Yaa aslinda şöyle soyliyim ben pandemide doğum yaptım ve yanimda annem ve kardeşim hariç hic kimseyi istemedim ayni ev ortaminda illada gelmek gormek isteyen olursa sonradan gelir gorurler dedim cocugum dogacaktı sonucta endiselerim de normaldi bi bakima bana telefonda dediki teyzenlerde gelecek onlarda gelmek istiyor ustelik evimde ufaktı kucucuktu hem kalabalik olmak istemedim ilk gunden sırf bu pandemi dolayisiyla zaten hastanelerede ziyaretci alimi yasaktı o zamanlar bana israrli bir sekilde hayir teyzenlerde gelmek istiyor ben onlara gelme diyemem ki dedi bende ısrarla ev içerisinde kalabalik olmak istemedigimi israrla belirttim sonucta ev bana ait kendi evim sen istersen uygun bir dille soyle durumu dedim izah ett bu sefer sen bizi istemiyorsun anlasildi dedi o günden beridir hep bir atisma tartisma ben onlari istemiyorum istemedim savaşı kendimi bir turlu anlatamadim

Back
X