Annem dolduruyor galiba?

Ya

Yaa aslinda şöyle soyliyim ben pandemide doğum yaptım ve yanimda annem ve kardeşim hariç hic kimseyi istemedim ayni ev ortaminda illada gelmek gormek isteyen olursa sonradan gelir gorurler dedim cocugum dogacaktı sonucta endiselerim de normaldi bi bakima bana telefonda dediki teyzenlerde gelecek onlarda gelmek istiyor ustelik evimde ufaktı kucucuktu hem kalabalik olmak istemedim ilk gunden sırf bu pandemi dolayisiyla zaten hastanelerede ziyaretci alimi yasaktı o zamanlar bana israrli bir sekilde hayir teyzenlerde gelmek istiyor ben onlara gelme diyemem ki dedi bende ısrarla ev içerisinde kalabalik olmak istemedigimi israrla belirttim sonucta ev bana ait kendi evim sen istersen uygun bir dille soyle durumu dedim izah ett bu sefer sen bizi istemiyorsun anlasildi dedi o günden beridir hep bir atisma tartisma ben onlari istemiyorum istemedim savaşı kendimi bir turlu anlatamadim
Belkide bunlarin etkisinde kaldiklari icin hep sen bizi istemiyorsun algisina kapildilar yaa iyide evime geldiler her turlu yardimi yaptilar haklarini yiyemem ama gürültüleri bagirmalari kapi carpmalari bitmedi bende rahatsiz olmustum bu durumlari yasamaktan sonra bir gün onlara siz gidin isterseniz ben kendim yapar basimin çaresine bakarim dedim herhalde o gün bugündür bunlarin etkisindeler ama benimde hakli yanlarim vardi

Ben böyle bir anneye şahit olmuştum. Eşimin akraba tarafında. İki kardeş senelerce küstüler ben evlendiğimde. İçlerine girince ben anlamıştım. Sebep annenin doldurmalarıydı. Hatta bunu eşime söylediğimde ilk başta şaşırdı sonra düşününce hak verdi. Nitekim anne ölünce iki kardeş can ciğer oldular.

Eski konularınızı inceleyerek dayandırdığım sonuç: Eşle sürekli kavga edip hiçkimsem yok gidecek demişsiniz. Hatta üyelere Allah sana da versin diye hakaretvari yorumunuzdan da sonra anne ve kardeşin sizden kaçması çok da anormal gelmedi 🤷‍♀️

Back
X