- 19 Eylül 2018
- 14.172
- 38.001
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gitmeyin de zaten yaa, mümkün olduğunca kendinizi kurtarın annenizden..Bir şey olursa evlenince bize gelme diyor beni degersizlestirdigin için zaten değerin olmicak diyor
Var çalışıyorum hemsireyim ama nasıl alıyım evden kovar bidaha başına bir iş gelirse diye tehdit ediyor
Ya bu durumda evlen kurtul olmuyor sanki anne bunu yaparsa elin oğlu da yüz bulur yapar sanki
Konu sahibi çok üzüldüm zor bir durum bu
Ben kime anlatcam derdimi o da böyle yapacaksa çok üzülüyorumYa bu durumda evlen kurtul olmuyor sanki anne bunu yaparsa elin oğlu da yüz bulur yapar sanki
Konu sahibi çok üzüldüm zor bir durum bu
Bak bu normal bi anne kiz iliskisi degil. Annen normal degil. Kimse kucuk cocugunu bile dovmuyor. Yapma kendine bunu. Ben cocuguma fiske vurmadim. Normal bisey yasamiyosun annenle.Yani sinirlendiğinde dövüyor
O zaman iyice sinirleniyor daha çok hirpalamaya başlıyor 25 yasindayimKaç yaşındasınız? Keşke müdahale etseydiniz çocuk değilsiniz kolunu tutup sarssaydınız kendine gel diye
Allah aşkına hemşiresin bosanirsan ayrı eve çıkarsın onu da düşünüyorsun yani. Yeğenim hemşire büyük şehirde tek başına yaşıyor gayet de güzel bir şekilde.Bir şey olursa evlenince bize gelme diyor beni degersizlestirdigin için zaten değerin olmicak diyor
Goz korkutmayla falan olucak bisey degil bence. Tum iletisimi keserim ben olsam.Darp raporu alın, şikayet edin annenizi.
Bazı çocuklar nasıl sindiriliyorlar ebeveynleri tarafından.
7 yaşındaki kızıma sesimi yükselttiğimde bile bi ton laf sayıyor, pişman ediyor sesimi yükselttiğime.
Sizi sindirmesine izin vermeyin, polise ifade versin, bı gözü korksun. Böyle annelik olmaz.
Annen doğru söylemiş sen bu duruma tepki vermedin evden çekip gitmedin ( en azından insan teyzesine falan çeker gider ) ya aile içinde bu durumu normal gördüğünü eşine ve herkese göstermiş oldun.Bir şey olursa evlenince bize gelme diyor beni degersizlestirdigin için zaten değerin olmicak diyor
Elbette tüm iletişimini kesmeli ama önce bi polislere ifade versin anne müsveddesi, yanına kar kalmasın, belki bı ceza alır.Goz korkutmayla falan olucak bisey degil bence. Tum iletisimi keserim ben olsam.
Abilerim de annemin sözünden çıkmaz babam 2 senedir ayrı bizdenŞurda 1 aydan az bir zaman kalmış. Evlenir evlenmez artık mesafeni ciddi anlamda koy. Baba veya kardeşler yok mu onlar ne diyor bu durumlara?
Kuzum annen filmlerde sadist ebeveynler olur ya psikolojik sorunlu. Herkesi kontrol eder, dover kimse sesini cikaramaz cunku korkar. Annenin tedavi gormesi lazim. Bu araxa hepinizi de hasta etmis. Yazik. Cok sindirilmissin. Senin de tedavi olma lazim yoksa hayatin hep korkuyla gececek. Esine de tepki veremiyceksin. Adam agzina etse, dovse etse normal gelicek sana. Annenden uzaklas ve tedavi ol lutfen.Abilerim de annemin sözünden çıkmaz babam 2 senedir ayrı bizden
Abin gelsin abinede diyeceğim bu yaptıklarını onada dovdurcem seni diyorKuzum annen filmlerde sadist ebeveynler olur ya psikolojik sorunlu. Herkesi kontrol eder, dover kimse sesini cikaramaz cunku korkar. Annenin tedavi gormesi lazim. Bu araxa hepinizi de hasta etmis. Yazik. Cok sindirilmissin. Senin de tedavi olma lazim yoksa hayatin hep korkuyla gececek. Esine de tepki veremiyceksin. Adam agzina etse, dovse etse normal gelicek sana. Annenden uzaklas ve tedavi ol lutfen.