Annem dövdü yüzüme tükürdü

Abin gelsin abinede diyeceğim bu yaptıklarını onada dovdurcem seni diyor
Au bayolicam simdi burda. Eve gitme evlenene kadar ve darp raporu al. Uzaklastirma cikarttir gerekiyosa. Evet korkmalari gerekiyor arkadas hakli. Annen ruh hastasi manyagin teki. Lutfen eve gitme ve bir an once evlen.

Ne yapmalıyım çok kötüyüm çok üzülüyorum nisanlimla bir aydan az kala nikah tarihi aldık nikah kıyafeti alcakti beni çağırdı o gün de annemin disarda işi varmış (o semtte)Beni aradı ne yapıyorsunuz diye nisanlimda hemen yemek yiyelim bakalım dedi zaten bu aralar borçluyum dedi o sırada yemek yiyorduk bende dedim anneme yemek yiyoruz gitcez diye iyi tamam dedi kapattı. Ertesi gün sen tam bir ahlaksizsin benim değerimi sıfırladın bir yemeğe çağıramaz miydi dedi sopayla her yerime vurdu yüzüme kaç kere tükürdü parmağım atellik oldu çok üzgünüm böyle gidecekse o nikah olmicak diyor ne yapmam gerekiyor
Pardon da nerede yaşıyorsunuz yaa, kaldıramıyorum bazen bu çağda bu cahillik çok fazla 😔😔 anneniz olsa da bu fırsatı vermeyin ve umarım siz kendinizi geliştirirsiniz de aynı zihniyetle çocuklar yetistirmezsiniz.

Abilerim de annemin sözünden çıkmaz babam 2 senedir ayrı bizden
😔 Keşke babanla gitseymişsin 2 sene önce. Düğün öncesi rezillik olmasın diye sessiz kalacak gibisin. O evden kurtulunca annenle de ciddi anlamda mesafe koymazsan yuvanı yıkar.

Eş ve ailesi de bilmesin bence. Eşin belki yanında olur ama ailesi en ufak birşey de "zaten anası da dövüyormuş bunu demek ki hakkediyormuş" derler. Oyuzden ne eşin ne de ailesi bilmesin.

Nişanlının yanında nasıl davranıyor sana annen?

Pardon da nerede yaşıyorsunuz yaa, kaldıramıyorum bazen bu çağda bu cahillik çok fazla 😔😔 anneniz olsa da bu fırsatı vermeyin ve umarım siz kendinizi geliştirirsiniz de aynı zihniyetle çocuklar yetistirmezsiniz.
Dusmus bi psikopatin eline. Senelerce dayak hakaretle sondirilmis korkutulmus. Ogrenilmis caresizlik mi oluyir bu? Cikmasi icin buyuk cesaret lazim bu donguden

Var çalışıyorum hemsireyim ama nasıl alıyım evden kovar bidaha başına bir iş gelirse diye tehdit ediyor
İnanamıyorum birde hemşire misiniz? Nasıl dayak yiyebiliyorsunuz elinizde imkan da varken okumuş eğitim görmüş insansınız ama maalesef bastırılarak büyütülmüşsunuz ve buna alismissiniz ilerde eşinize de göz yummaniza sebep olur. Silkelenio ayağa kalkın kimseye ihtiyacınız yok, anneniz de olsa hak ettiğinden fazla değer vermeyeceksiniz

Anneniz evli mi? Sizi kıskanıyor baya baya, hastalıklı bir durumda kendisi.
Ben olsam hayatımdan çıkarırdım böyle bir kadını. Umarım işiniz gücünüz vardır elinizde. 1 aya nikah olduğuna göre eviniz vs hazırdır, ben olsam geçer evime yerleştirdim. 🤷‍♀️
Annesi ve babasının kötü evlilikleri varmış. Adam 3 yıldır evde kalmıyormuş. Annesi takıntılıymış kocam senin yüzünden evden gitti diye daha önce de şiddet uygulamış konu sahibine. hatta kocasını da gazlıyormuş kızı dövsün diye.

Ne yapmalıyım çok kötüyüm çok üzülüyorum nisanlimla bir aydan az kala nikah tarihi aldık nikah kıyafeti alcakti beni çağırdı o gün de annemin disarda işi varmış (o semtte)Beni aradı ne yapıyorsunuz diye nisanlimda hemen yemek yiyelim bakalım dedi zaten bu aralar borçluyum dedi o sırada yemek yiyorduk bende dedim anneme yemek yiyoruz gitcez diye iyi tamam dedi kapattı. Ertesi gün sen tam bir ahlaksizsin benim değerimi sıfırladın bir yemeğe çağıramaz miydi dedi sopayla her yerime vurdu yüzüme kaç kere tükürdü parmağım atellik oldu çok üzgünüm böyle gidecekse o nikah olmicak diyor ne yapmam gerekiyor

Kuzum git karakola şikayetçi ol. Dağ başında değiliz. Sen onun ahırındaki koyunu bile olsan sana böyle davranmaya hakkı yok. Şikayetçi olsan en fazla eve kağıt gelir o kadar. Biraz uzaklaşır bu davranışlardan.

Dusmus bi psikopatin eline. Senelerce dayak hakaretle sondirilmis korkutulmus. Ogrenilmis caresizlik mi oluyir bu? Cikmasi icin buyuk cesaret lazim bu donguden
Aynen öyle bulunduğu çevreden kopması lazım artık bir yerde dur demesi lazım gerekirse destek alicak

😔 Keşke babanla gitseymişsin 2 sene önce. Düğün öncesi rezillik olmasın diye sessiz kalacak gibisin. O evden kurtulunca annenle de ciddi anlamda mesafe koymazsan yuvanı yıkar.

Eş ve ailesi de bilmesin bence. Eşin belki yanında olur ama ailesi en ufak birşey de "zaten anası da dövüyormuş bunu demek ki hakkediyormuş" derler. Oyuzden ne eşin ne de ailesi bilmesin.

Nişanlının yanında nasıl davranıyor sana annen?
Nişanlım biliyor sinir olduğunu nişan gününden önce zaten koluma cimcik atınca Ora çok morardı o gördü

Nişanlım biliyor sinir olduğunu nişan gününden önce zaten koluma cimcik atınca Ora çok morardı o gördü

Babam da iyi değil o da cimri biri annemde aldattığını söylüyor giderseniz hakkımı helal etmiyorum dedi
Sen ne anlatıyorsun ya ? Bi halt yapmayacaksın bi tepki vermeyeceksin ne diye açtın konu madem ?

İlk kez böyle bir anneye şahit oluyorum. Psikolojik sorunları var gibi hemen uzaklaş yanından

Babam da iyi değil o da cimri biri annemde aldattığını söylüyor giderseniz hakkımı helal etmiyorum dedi

Etmesin? Onun hakkını helal etmesine kimin ihtiyacı var?

Minicikken eziyet gördüğünüz için çaresiz hissediyorsunuz, onu olduğundan büyük görüyorsunuz.

Tam tanımı “öğrenilmiş çaresizlik”

Aslında siz evlendiğinizde onun gücü çok zayıflayacak.

Eskiden yediğinizden içtiğinize hatta gelirinize kadar karışabiliyordu, artık köşede pısmak zorunda olan minicik kız çocuğu değilsiniz.

O da bunun farkında delirmesi o yüzden. Asıl mesele sizin de bunu farketmeniz.

Hemşiresiniz harika mesleğiniz var. Bugün kapıyı çarpıp çıksanız size hiçbirşey yapamaz. Ne eve getirme gücü var ne kontrol etme.

Zaten farkındaysanız dili değiştirmiş, “aç kalırsın/ceza veririm” falan demek yerine “hakkımı helal etmem/küserim” vb duygusal dil kullanıyor ya da abiyi öne sürmeye çalışıyor.

Tabi buna sizin inanmanız bir süre alacak. Malum geçmişten beridir size be yalanlar söylendi.

Size güzel bir terapi öneriyorum, anneniz zalim çöpe atılmalık bir insan.

Anneniz sizi bastırmış ve özgüveninizi zedelemiş gibi görünüyor.

Çalışan, parasını kazanan biri olarak anneniz sizi bırakırsa yapamayacağınızdan korkuyorsunuz. Bu manipülasyonlara gelmeyin. Anneniz size arkasını dönse de gayet hayatınızı kurabilirsiniz.

Eşinize karşı da böyle zayıf olmayın, aman diyeyim.

Back
X