Annem dövdü yüzüme tükürdü

Annesine kendisini savunabilir.Dayak nedir ?
Sizi döven insana siz açıklama yapın madem. Çokta takar karşı tarafta. 😂 Anne anne muamelesi görmek istiyorsa anne gibi olacak. Bilmem kaç yaşına gelmiş kızına yaptıklarına bakın. Sırf anne sıfatını taşıyor diye kimse kutsal değil. Çocuğu yaparken ona mı soruyorsunuz sanki...

Pardon da siz çocuk değilsiniz anneniz hangi hakla size şiddet uyguluyor ve tepki göstermediniz

Ne yapmalıyım çok kötüyüm çok üzülüyorum nisanlimla bir aydan az kala nikah tarihi aldık nikah kıyafeti alcakti beni çağırdı o gün de annemin disarda işi varmış (o semtte)Beni aradı ne yapıyorsunuz diye nisanlimda hemen yemek yiyelim bakalım dedi zaten bu aralar borçluyum dedi o sırada yemek yiyorduk bende dedim anneme yemek yiyoruz gitcez diye iyi tamam dedi kapattı. Ertesi gün sen tam bir ahlaksizsin benim değerimi sıfırladın bir yemeğe çağıramaz miydi dedi sopayla her yerime vurdu yüzüme kaç kere tükürdü parmağım atellik oldu çok üzgünüm böyle gidecekse o nikah olmicak diyor ne yapmam gerekiyor
Ne olmuş bu kadar tepki verecek nişanlınız size saldırır falan mı sandı namus mu konu neden bu siddet anlamadım olayi

Kızım 7 yaşında bı kez olsun poposuna bile vurmuslugum yok.sizin anneniz cani bunu kabul edin,hangi aklı basinda biri 25 yaşındaki birini döver sopayla.yerinizde olsa ne düğünume gelsin ne evime gelsin isterim.ciksin gitsin hayatinizdan
Benim annem de oyleydi
Kucuklugumden beri hem de
Ama egitimim ve kendi ayaklarim uzerinde durmam icin cok ugrasti
Hep doverdi , toplum icinde kucuk dusurur ve beni hep asagilar kendimi yetersiz hissettirirdi
Babam pasif bir insandi
Kardesim bizle gorusmuyordu fazla
Beni koruyan anneme sen yanlis yapiyorsun diyen biri olmqdi hic
Ama egitimim ve is guc sahibi olmam icjn elinden geleni yapmasi beni onun hakkinda hep ikilemde birakti
BIr kere o kadar sert vyrmuslardi ki babamla birlikte yuzjmde morluklar olustu
Uzaklastirma karari almak iatedim ise o sekilde gitmemi herkes8n beni oyle gormesni istedi oz annem
Bu insan iyi mi kotu mu hep ikilemde kaldim
Beni seviykr mu sevmiyor mu
Sevmiyorsa neden venim ihtiyaclarim icin bu kadar kosturuyor bana hediyeler aliyor
Seviyorsa neden bana boyle hissettiriyor?
Bu yasadiklarim normal mi ben mi kotuyum hos mu gormek g3rekir diye hep sorgulqdim
Evlenmeye asla cesaret edemedim, cunku annem ne yaparsa yapsjn hicbir zaman beni acikta birakmadi bqska birinin bana kotuluk etmeisne izjn vermedi
ama yabanci birine nasil guvenebilirim ki
Oz annem bile boyle yapiyorsa elin oglu neler yapmaz
SIzce yanlis mi dsunuyorum

kocana anlatma bu durumu ilerde seni ezebilir cesaret alıp köprüyü geçene kadar annene ses çıkarma ama evlenir evlenmez kademli olarak hayatından çıkar
evliliğine de dört elle sarıl
uzak dur o manyak annenden

Benim annem de oyleydi
Hep doverdi , toplum icinde kucuk dusurur ve beni hep asagilar kendimi yetersiz hissettirirdi
Babam pasif bir insandi
Ama egitimim ve is guc sahibi olmam icjn elinden geleni yapmasi beni onun hakkinda hep ikilemde birakti
Uzaklastirma karari almak iatedim ise o sekilde gitmemi herkes8n beni oyle gormesni istedi oz annem
Sevmiyorsa neden venim ihtiyaclarim icin bu kadar kosturuyor bana hediyeler aliyor
Bu yasadiklarim normal mi ben mi kotuyum hos mu gormek g3rekir diye hep sorgulqdim
Evlenmeye asla cesaret edemedim, cunku annem ne yaparsa yapsjn hicbir zaman beni acikta birakmadi bqska birinin bana kotuluk etmeisne izjn vermedi
Kendiniz için konu açın bence. Daha çok fikir alırsınız. Bu arada iş güç sahibi olmuşsunuz anneniz paranızı falan alıyor mu elinizden ?

Kendiniz için konu açın bence. Daha çok fikir alırsınız. Bu arada iş güç sahibi olmuşsunuz anneniz paranızı falan alıyor mu elinizden ?
Yok konu acmak istemedim sadece yorumunuz hosuma gitti benim durumum hakkinda da fikrinizi merak ettim
SIddet vs sona erdi ayri bir sehirdeyim artik
Ama auni sehirdeyken oyle olmuyordu
Kendi parami kazaniyorum o noktaya gelene kadar hep maddi destekte bulunan annemdi
Sadece ikilemde kaliyorum onun hakkinda
Bu bayram gitmedm yanlarina mesela
Usteleyemedi
BIrqz mirin kirin etti o kadar
Birseyler degisti hayatumda
Ama hep ikilemdeyim onun hakkinda

Yok konu acmak istemedim sadece yorumunuz hosuma gitti benim durumum hakkinda da fikrinizi merak ettim
SIddet vs sona erdi ayri bir sehirdeyim artik
Ama auni sehirdeyken oyle olmuyordu
Kendi parami kazaniyorum o noktaya gelene kadar hep maddi destekte bulunan annemdi
Sadece ikilemde kaliyorum onun hakkinda
Bu bayram gitmedm yanlarina mesela
Usteleyemedi
BIrqz mirin kirin etti o kadar
Birseyler degisti hayatumda
Ama hep ikilemdeyim onun hakkinda
Sizi okutması , maddi kaynak sağlaması çok über şeyler değil. Bu bir anne ve babanın görevi. Ha siz de emeklerini boşa çıkarmamışsınız. Annenizin babanızın size vurmaya sizi rencide etmeye asla hakları yoktu. Kendi hınçlarını sizden çıkarmışlar gibi hissettim. Birbirleri ile ilişkileri , çocukluklarını falan bilmiyorum tabi ki. Bunlarda etkiler ama asla haklı değiller elbet. Şu an daha mutlusunuzdur ama içinde aileniz ile ilgili neden oldu , niye oldu , niye böyleler diye şüpheler dolanıyordur mutlaka. Ama davranışlarına bakarsak doğru mesafe başka şehirlerde olmanız gibi gözüküyor.

Ertesi gün sen tam bir ahlaksizsin benim değerimi sıfırladın bir yemeğe çağıramaz miydi dedi
Ben yanlış mı anlıyorum? Anneniz yemeğe davet edilmediği için mi size ahlaksız dedi yoksa nişanlınızla görüştüğünüz için mi?

Kendini dövdürtmek ne demek ya? Kendi mutsuz ve seni kıskanıyor. Anne de olsa KISKANIYOR. Sen gençsin o yaşlı, sen ilişkidesin o yalnız, senin işin var ekonomik özgürlüğün var o ise senin paranı alıyor muhtemelen. Sen evlenince samanı kesilecek. Neden istesin ki senin evlenmeni?

Ne olmuş bu kadar tepki verecek nişanlınız size saldırır falan mı sandı namus mu konu neden bu siddet anlamadım olayi
Olay sadece
Benim annem de oyleydi
Babam pasif bir insandi
Benim annem sadece ders çalışmam için temizlik yaptırmadım sana diyor ama bunu hep dile getirirdi sınavlara hazırlanırken ayrıca babamda dershane parası verdi ama bizde okuyup uğraştık yinede tek bu yaptıkları fedakarliklarlada olmuyor şimdi ise ben okuttum tabikide para vereceksiniz diyor zaten verdikte

Bunlara benzer olaylar yaşadım. babam üstüme gelip dövmeye kalkıştı polis çağırdım, annem yerlerde sürükleyince darp raporu aldım hiçbirisi de şuan bana bir şey dayatmaya kalkamiyor , hakkımı kendim savundum , onlar beni ezse de tehdit de etse psikolojimi de bozsalar güçlü oldum, üniversite okudum ve işe başlayacağım , benimde ailem okuma konusunda izin verdikleri halde psikolojimi mahvettiler ama ona rağmen kendimi düzeltmeyi onlardan korumayı başardım, güçlü olmalısın , herkes ebeveynler konusunda şanslı olmuyor , kendi ayakları üzerinde duran biri her türlü çareyi bulması gerekir diğer insanlara göre daha bilinçli olduğunuzu düşünüyorum hakkınızı savunun ve kimsenin size böyle davranmasına izin vermeyin

Annen takıntılı birisi. Maalesef cagirilmamayi yedirmedi. Bu sadece bu konuda değil eminim bir çok konuda böyle olmalıydı diye kendi düşüncelerini dayatiyordur. Evlenince de birçok konuda seni takip edip üzerinde kalır. Esine davranışların ailesi ile durumun herseyi takar sen iyi kötü gecinebilecekken seni sürekli etkiler. Mesafeli ol herseyini anlatma. Yaşadım çünkü çok arada kalırdım. İzin verme. Güçlü ol kendini koru sesin çıksın. Kendi kararlarını uygula doğrularını uygula ve arkasında dur.

Back
X