- 30 Kasım 2019
- 12.375
- 39.711
- 598
Sizi döven insana siz açıklama yapın madem. Çokta takar karşı tarafta.Annesine kendisini savunabilir.Dayak nedir ?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizi döven insana siz açıklama yapın madem. Çokta takar karşı tarafta.Annesine kendisini savunabilir.Dayak nedir ?
Ne olmuş bu kadar tepki verecek nişanlınız size saldırır falan mı sandı namus mu konu neden bu siddet anlamadım olayiNe yapmalıyım çok kötüyüm çok üzülüyorum nisanlimla bir aydan az kala nikah tarihi aldık nikah kıyafeti alcakti beni çağırdı o gün de annemin disarda işi varmış (o semtte)Beni aradı ne yapıyorsunuz diye nisanlimda hemen yemek yiyelim bakalım dedi zaten bu aralar borçluyum dedi o sırada yemek yiyorduk bende dedim anneme yemek yiyoruz gitcez diye iyi tamam dedi kapattı. Ertesi gün sen tam bir ahlaksizsin benim değerimi sıfırladın bir yemeğe çağıramaz miydi dedi sopayla her yerime vurdu yüzüme kaç kere tükürdü parmağım atellik oldu çok üzgünüm böyle gidecekse o nikah olmicak diyor ne yapmam gerekiyor
Benim annem de oyleydiKızım 7 yaşında bı kez olsun poposuna bile vurmuslugum yok.sizin anneniz cani bunu kabul edin,hangi aklı basinda biri 25 yaşındaki birini döver sopayla.yerinizde olsa ne düğünume gelsin ne evime gelsin isterim.ciksin gitsin hayatinizdan
Kendiniz için konu açın bence. Daha çok fikir alırsınız. Bu arada iş güç sahibi olmuşsunuz anneniz paranızı falan alıyor mu elinizden ?Benim annem de oyleydi
Kucuklugumden beri hem de
Ama egitimim ve kendi ayaklarim uzerinde durmam icin cok ugrasti
Hep doverdi , toplum icinde kucuk dusurur ve beni hep asagilar kendimi yetersiz hissettirirdi
Babam pasif bir insandi
Kardesim bizle gorusmuyordu fazla
Beni koruyan anneme sen yanlis yapiyorsun diyen biri olmqdi hic
Ama egitimim ve is guc sahibi olmam icjn elinden geleni yapmasi beni onun hakkinda hep ikilemde birakti
BIr kere o kadar sert vyrmuslardi ki babamla birlikte yuzjmde morluklar olustu
Uzaklastirma karari almak iatedim ise o sekilde gitmemi herkes8n beni oyle gormesni istedi oz annem
Bu insan iyi mi kotu mu hep ikilemde kaldim
Beni seviykr mu sevmiyor mu
Sevmiyorsa neden venim ihtiyaclarim icin bu kadar kosturuyor bana hediyeler aliyor
Seviyorsa neden bana boyle hissettiriyor?
Bu yasadiklarim normal mi ben mi kotuyum hos mu gormek g3rekir diye hep sorgulqdim
Evlenmeye asla cesaret edemedim, cunku annem ne yaparsa yapsjn hicbir zaman beni acikta birakmadi bqska birinin bana kotuluk etmeisne izjn vermedi
ama yabanci birine nasil guvenebilirim ki
Oz annem bile boyle yapiyorsa elin oglu neler yapmaz
SIzce yanlis mi dsunuyorum
Yok konu acmak istemedim sadece yorumunuz hosuma gitti benim durumum hakkinda da fikrinizi merak ettimKendiniz için konu açın bence. Daha çok fikir alırsınız. Bu arada iş güç sahibi olmuşsunuz anneniz paranızı falan alıyor mu elinizden ?
Sizi okutması , maddi kaynak sağlaması çok über şeyler değil. Bu bir anne ve babanın görevi. Ha siz de emeklerini boşa çıkarmamışsınız. Annenizin babanızın size vurmaya sizi rencide etmeye asla hakları yoktu. Kendi hınçlarını sizden çıkarmışlar gibi hissettim. Birbirleri ile ilişkileri , çocukluklarını falan bilmiyorum tabi ki. Bunlarda etkiler ama asla haklı değiller elbet. Şu an daha mutlusunuzdur ama içinde aileniz ile ilgili neden oldu , niye oldu , niye böyleler diye şüpheler dolanıyordur mutlaka. Ama davranışlarına bakarsak doğru mesafe başka şehirlerde olmanız gibi gözüküyor.Yok konu acmak istemedim sadece yorumunuz hosuma gitti benim durumum hakkinda da fikrinizi merak ettim
SIddet vs sona erdi ayri bir sehirdeyim artik
Ama auni sehirdeyken oyle olmuyordu
Kendi parami kazaniyorum o noktaya gelene kadar hep maddi destekte bulunan annemdi
Sadece ikilemde kaliyorum onun hakkinda
Bu bayram gitmedm yanlarina mesela
Usteleyemedi
BIrqz mirin kirin etti o kadar
Birseyler degisti hayatumda
Ama hep ikilemdeyim onun hakkinda
Ben yanlış mı anlıyorum? Anneniz yemeğe davet edilmediği için mi size ahlaksız dedi yoksa nişanlınızla görüştüğünüz için mi?Ertesi gün sen tam bir ahlaksizsin benim değerimi sıfırladın bir yemeğe çağıramaz miydi dedi
Olay sadeceNe olmuş bu kadar tepki verecek nişanlınız size saldırır falan mı sandı namus mu konu neden bu siddet anlamadım olayi
Benim annem sadece ders çalışmam için temizlik yaptırmadım sana diyor ama bunu hep dile getirirdi sınavlara hazırlanırken ayrıca babamda dershane parası verdi ama bizde okuyup uğraştık yinede tek bu yaptıkları fedakarliklarlada olmuyor şimdi ise ben okuttum tabikide para vereceksiniz diyor zaten verdikteBenim annem de oyleydi
Kucuklugumden beri hem de
Ama egitimim ve kendi ayaklarim uzerinde durmam icin cok ugrasti
Hep doverdi , toplum icinde kucuk dusurur ve beni hep asagilar kendimi yetersiz hissettirirdi
Babam pasif bir insandi
Kardesim bizle gorusmuyordu fazla
Beni koruyan anneme sen yanlis yapiyorsun diyen biri olmqdi hic
Ama egitimim ve is guc sahibi olmam icjn elinden geleni yapmasi beni onun hakkinda hep ikilemde birakti
BIr kere o kadar sert vyrmuslardi ki babamla birlikte yuzjmde morluklar olustu
Uzaklastirma karari almak iatedim ise o sekilde gitmemi herkes8n beni oyle gormesni istedi oz annem
Bu insan iyi mi kotu mu hep ikilemde kaldim
Beni seviykr mu sevmiyor mu
Sevmiyorsa neden venim ihtiyaclarim icin bu kadar kosturuyor bana hediyeler aliyor
Seviyorsa neden bana boyle hissettiriyor?
Bu yasadiklarim normal mi ben mi kotuyum hos mu gormek g3rekir diye hep sorgulqdim
Evlenmeye asla cesaret edemedim, cunku annem ne yaparsa yapsjn hicbir zaman beni acikta birakmadi bqska birinin bana kotuluk etmeisne izjn vermedi
ama yabanci birine nasil guvenebilirim ki
Oz annem bile boyle yapiyorsa elin oglu neler yapmaz
SIzce yanlis mi dsunuyorum
Davet edilmediği içinBen yanlış mı anlıyorum? Anneniz yemeğe davet edilmediği için mi size ahlaksız dedi yoksa nişanlınızla görüştüğünüz için mi?
Yok daha neler?! Tövbe yarabbim. Neyse ki nikaha az kalmış. Yağmurdan kaçarken dokuya tutulmazsınız inşallah.Davet edilmediği için
Namus değil anlattığım gibiNe olmuş bu kadar tepki verecek nişanlınız size saldırır falan mı sandı namus mu konu neden bu siddet anlamadım olayi
Yok daha neler?! Tövbe yarabbim. Neyse ki nikaha az kalmış. Yağmurdan kaçarken dokuya