- 4 Şubat 2019
- 4.214
- 9.023
- 158
- Konu Sahibi socialscientist
-
Heh aynen ne yengemlerle derdi bitiyor ne halamla ne kendi yeğenleriyle... Ben de milletin dedikodusunu bana yapma diyorum ama yoook. Bi damadıyla iyi maşşallahh. Mesela sürekli kayınvalidemi de kötüler. Bir süre sonra ben de etkilenip acaba mı diyorumBenim annemde bana yapıyor. Şimdi gene iyi bir ara yanında beş dakka oturamıyordum. Başlıyordu sülaleden dert yanmaya. Benim yanımda bunlardan bahsetme desemde sanki hiç dememişim gibi konulmaya devam ediyordu. Artık annem konuşmaya başladığında otomatik ellerim titremeye başlıyordu sinirden.Psikolojim bozulmuştu resmen.Artık sessizce yanından kalkıp gidiyorum. Kimse kırılmamış oluyor
Boşayın
Şaka bi yana da muhabbeti çok uzatmamaya çalışın işim var anne deyin kapatın
O enerji emilmesini iyi bilirim
Ay uyguladım her istediğini ağlayarak yaptırmaya çalışıyor ben yemeyince de sen ne vicdansızsın diyornazlaniyor size...
malesef degismez. hafif baski uygulasaniz...?
mesela: anne, sen hep böyle depresif, melankolik sohbetin icindesin, cocuk olunca ben sana birakip gidemem gibi... belki kendine gelir
Evet insanın düşünceleri etkileniyor ister istemez. Bana anlatma diyince kime anlatıyım diyor. E benim suçum ne. Zor valla anne sonuçta bişeyde diyemiyorsunHeh aynen ne yengemlerle derdi bitiyor ne halamla ne kendi yeğenleriyle... Ben de milletin dedikodusunu bana yapma diyorum ama yoook. Bi damadıyla iyi maşşallahh. Mesela sürekli kayınvalidemi de kötüler. Bir süre sonra ben de etkilenip acaba mı diyorum
Canim Allah yardimcin olsunAynen başlıktaki gibi. Farklı bir şehirde çalışıyorum. Hep arayıp saçma sapan şeyleri dert edinmiş onları anlatıyor. Kuzenlerime darılıyor onlara bir şey demiyor bana dert yanıyor. Arayıp ağlayıp duruyor değmeyecek şeylere. Her aradığımda mutsuz, mıy mıy mıy... Mesela geçen gün yanımda nişanlım aradı. Ona şen şakrak aman oğlum canım damadım, gayet enerjikkk. Allah bozmasın da yani 20 dk sonra ben aradım sesi çıkmıyor, ay çok yoruldum, ay x kuzenin şöyle yaptı y kuzenin tatilden geldi aramadı z kuzenin eşya alılverişine tekbaşına gitmiş beni çağırmadı vs vs... Nişanlanmadan evvel de ay o duymuş bu duymuş elalem ne der diye arıyordu sürekli. Kiii annem babam ilişkimi en başından beri biliyorlar. Babam tanışmıştı, gizli saklı bir şey yoktu...
Çok seviyorum annemi ama hep böyle modumu düşürür, sınavı var demez, uzakta merak eder demez. Sürekli arar dert yanar. Nasıl çözebilirim bunu onu kırmadan? Defalarca konuştum yok ne dediğimi bile anlamadan ağlayıp sen beni istemiyorsun, sevmiyorsun, sen benden utanıyorsun vs diyor
Not: tek çocuğum
Aynen başlıktaki gibi. Farklı bir şehirde çalışıyorum. Hep arayıp saçma sapan şeyleri dert edinmiş onları anlatıyor. Kuzenlerime darılıyor onlara bir şey demiyor bana dert yanıyor. Arayıp ağlayıp duruyor değmeyecek şeylere. Her aradığımda mutsuz, mıy mıy mıy... Mesela geçen gün yanımda nişanlım aradı. Ona şen şakrak aman oğlum canım damadım, gayet enerjikkk. Allah bozmasın da yani 20 dk sonra ben aradım sesi çıkmıyor, ay çok yoruldum, ay x kuzenin şöyle yaptı y kuzenin tatilden geldi aramadı z kuzenin eşya alılverişine tekbaşına gitmiş beni çağırmadı vs vs... Nişanlanmadan evvel de ay o duymuş bu duymuş elalem ne der diye arıyordu sürekli. Kiii annem babam ilişkimi en başından beri biliyorlar. Babam tanışmıştı, gizli saklı bir şey yoktu...
Çok seviyorum annemi ama hep böyle modumu düşürür, sınavı var demez, uzakta merak eder demez. Sürekli arar dert yanar. Nasıl çözebilirim bunu onu kırmadan? Defalarca konuştum yok ne dediğimi bile anlamadan ağlayıp sen beni istemiyorsun, sevmiyorsun, sen benden utanıyorsun vs diyor
Not: tek çocuğum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?