Annem erkek arkadaşımı istemiyor.

booksmoney

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2018
1.069
1.548
133
Bu konu yine gece gece içime dert oldu. o_O Geçen gün açtığım konuda da bahsetmiştim. Bazıları anneni üzme gibi şeylee söylemişlerdi ve ben de annemi akşam yemeğe çıkardım. Ama hâlâ aynı tavrını sürdürdü. Onun olmasını istemiyorum o olursa benim senin gibi kızım yok diyor başka bir şey demiyor. Annemin damat olarak istediği kişiye sevgilim var diye yüz vermemiştim ve hala bunu kabullenemiyor. Napıcam ben bi akıl verin nolur. :KK14:

Anne sözü dinle , sonra pişman olma ..

(Önceki konunuzu okumadım , sorunu da bilmiyorum ama nedense ben annemi ne zaman dinlemesem başıma iş aldım )

Düzelmedi mi ya :KK43: anneniz üzülmesin diye sevdiğiniz kişiden olup bir ömrü sevmediğiniz bi eşle geçirebilecek misiniz peki?

Hayır tabii ki geçiremem çünkü istemiyorum onu bu konudaki kararım net ama annem istemeden de nasıl olucak bu işler bilmiyorum.
Aynı çıkmazdayım bende canım.keşke bilebilsem.elimden gelen tek şey dua etmek.inatlaşınca karşı çıkınca daha kötü oluyor ama onu gördüm

Umrumda bile olmazdı. Ölene kadar bir ömür ayni yatağa ben yatacağım. Benden başka kimse evliliğime karışamaz.
Zamanında anneanne ve dedem de babama şiddetle karşı çıkmiş. Hem de çok haklı sebeplerle. Biz memuruz adam işçi -biz zengin aileyiz o degil- sen evlenmedin adamın ikinci evliligi- hakkında on kisi kötü şeyler söylüyor hovardaymis falan diye.
Annem de umursamamiş, kendi emin olup evlenmiş.
Sonuç? 30 sene sonra bile hala canım karıcığım diyen bir koca,kavgasız gürültüsüz bir evlilik. Anneannem de dedem pişman oldular tabii zamanla o tavırlarına.

Benim için başkasını istiyor çünkü. Sırf bu yüzden sevgilimle hiç tanışmadı bile istemem diye diretiyor ve bahaneler sunuyor.
O zaman sevgilinin dogru ınsan olduguna emınsen pes etmeden devam :) zamanında annemde eşimi istemedi ama şimdi damadım bir tane diyor :)
Tabi bu surecte olan sana oluyır ama annen enınde sonunda kabul edecektır ınsallah

Aynı çıkmazdayım bende canım.keşke bilebilsem.elimden gelen tek şey dua etmek.inatlaşınca karşı çıkınca daha kötü oluyor ama onu gördüm

Ben şimdiden bunu fark etmeye başladım, durumu güzelce anlattım anne ben istiyorum bi tanış seversin belki iyi birisi diyorum ama yok ne yaparsan yap ben karkşmam diyor

Anneninki resmen şımarıklık
Görmemiş duymamıs tanımamıs bile neye göre istemiyor belki kendi buldugundan cok daha iyi nasıl bu kadar bulduguna güveniyor

Ben şimdiden bunu fark etmeye başladım, durumu güzelce anlattım anne ben istiyorum bi tanış seversin belki iyi birisi diyorum ama yok ne yaparsan yap ben karkşmam diyor
Çok üzülüyorum çiftlerin kendi aralarında ciddi bir sorunu yok ama aileler karşı araya başka başka insanlar giriyor.onunda kendine göre haklı nedenleri olabilir elbette bi anne açısından bakıp düşününce ama bunun yolu bu değil olmamalı yani..keşke size arka çıkacak aile büyükleriniz olsa arayı yapabilecek..diyelim ki annenizin istediği kişiyle evlendiniz,mutsuz olacaksınız,ve o sizi böyle bir mutsuzluğa ittiğini görünce daha da üzülecek.

Back
X