- 23 Haziran 2018
- 2.059
- 631
- 123
- Konu Sahibi limonbanyosu
-
maalesef ben daha lisedeyimBizim de durumlar aynı abim hep annemin kıymetlisi oldu ben ne yapsam hiç yaranamadım, abim şehir dışında okudu, ben 21 yaşındayım bu zamana kadar dizlerinin dibinden ayrılmadım annemin gözünde hiç değerim yoktu. yazları başka şehirlere giderim bazen 2-3 ay gelmem annem der seni çok aradım sen yokken, özlediğini falan düşünürüm bende salak gibi meğer misafir geldiğinde işlere yetişemiyomuş o yüzden çok aramış böyle diyo bana. Ben de saldım artık umursamıyorum yaranmaya da çalışmıyorum her şeyi kendim için yapıyorum okulumun bitmesine 2 yıl kaldı sonra zaten ya atanır ya evlenir giderim yanlarından o zamana kadar sabrediyorum işte.
Annelere göre böyle adımız kıskanca çıkıyo, lisedeymişsin madem çok çalış istediğin güzel bi bölümü kazan şehirdışına git üniversite için o zaman anlaşılır kıymetin, ihtiyaçların konusunda da babanla iletişim kurabilirsin, kendi başına bi birey olduğunu unutma, lise döneminde tabii ki de insan ailesiyle iyi bi iletişimi olsun istiyo özellikle annesiyle ama unutma annen seni az sevmiş çok sevmiş senin yaptıklarını değerli görmüş görmemiş önemli değil kimseye yaranmaya çalışma kimse için de uğraşma kendin için çalış çabala her şeyi kendin için yap senin değerini annenin sana olan sevgisi belirlemez herkes kendi değerini kendisi belirler.sorunca hemen kiziyor niye ayrim yapalim sen kiskaniyosun dedi
Hah , aynen ! Hatta abin üniversiteye gidiyor kendini onunla kıyaslama demişti birçok üye.Ben bu konuyu hatırlıyorum. Daha önceden aynı konu açıldı, ya da çok benzeri. Dejavu gibi oldu :/
o ben degilim 10 keremi diuim bir seyi |
hayirbu konu bana tanıdık geldi 2. üyelik mi acaba
fikirlerin icin tesekkur ederimAnnelere göre böyle adımız kıskanca çıkıyo, lisedeymişsin madem çok çalış istediğin güzel bi bölümü kazan şehirdışına git üniversite için o zaman anlaşılır kıymetin, ihtiyaçların konusunda da babanla iletişim kurabilirsin, kendi başına bi birey olduğunu unutma, lise döneminde tabii ki de insan ailesiyle iyi bi iletişimi olsun istiyo özellikle annesiyle ama unutma annen seni az sevmiş çok sevmiş senin yaptıklarını değerli görmüş görmemiş önemli değil kimseye yaranmaya çalışma kimse için de uğraşma kendin için çalış çabala her şeyi kendin için yap senin değerini annenin sana olan sevgisi belirlemez herkes kendi değerini kendisi belirler.
Tatlım onun sorumsuzluğundan sana ne. Yani annen ayilmis bayılmış. Sen de annen zaten sana kötü davranırken bir de annen için endişelenip kardeşinle arani bozma. Annen sana kıskanç diyerek kendi ayrmciliginin suçunu sana atmaya çalışıyor. Sen ısrarla hayır ben kıskanç değilim sen beni sevmiyorsun diye diret. Kıskançlıktan konuyu seni sevmemesine gerı getir.evet aram pek iyi degil operim severim ama hemen kavga ederiz kendisi cok sorumsuz biri univ okumazken eve 2 ye 3 e kadar gelmez annemleri meraktan öldürurdu annem ayilirdi bayilirdi parasini har vurup harman savururdu
Başka başka nicklerden aynı konuları açıp da kendini pohpohlaymayı anneni de gömmeyi, bende de var BÖyle sorunlar diyip kendi derdini anlatanları mı okumak istiyorsun anlamadım, bu da ayrı patolojik vakaMerhabalar benim annem evlat ayrimi yapiyor ve bunu bariz bir sekilde belli ediyor 2 kardesiz bir tane abim var unive gidiyor o eve gelicekken annem ona dunyanin yemegini yapar ona cok deger verir annem bir kac ay once hastaneye yatti onun yanina hep ben gittim abim oldugumuz sehirde bile yoktu annemi anca ben aradim abim bir telefon bile acmamis anneme annem ise bunu gulerek anlatiyor abimle annem ne zaman kavga etse annem ayni gun barisir benle aylarca kus kalabilir abime yuksek miktar fatura geldi kredi kartlari tavan yapti babam hepsini odedi hic bir sey demedi ben ise okula giderken sadece 5 tl verirler ona da sukur ama zoruma gidiyor abime ne istese er gec alinir bana ya hayir denir ya da zor bela evet cok zorlayarak addaxtan uc pantolon siparis ettim onun haricinde daha bir sey alamadim abim okudugu sehirde anca gezer yurda gelmez yurttanda atilmis zaten ben ise derslerime o kadar calisiyorum ama yine yaranamiyorum dun annemle kavga ettik bugun haksiz oldugum icin ozur diledim sarildim tamam dedi ama asiri soguk cok uzuluyorum sizce niye boyle yapiyo
not:telimin ekrani kirik cok goremiyorum yazim yanlisi olabilir kb
ne diyorsunuz siz ben o degilim bir seyi 100 kere mi diyimBaşka başka nicklerden aynı konuları açıp da kendini pohpohlaymayı anneni de gömmeyi, bende de var BÖyle sorunlar diyip kendi derdini anlatanları mı okumak istiyorsun anlamadım, bu da ayrı patolojik vaka
ankara dogumluyum aralari iyidir babam pek eve gelmeCanim nerelisiniz aynı durumu bende yasıyorum annenle babanın arası nasıl
Peki acaba sen baba tarafına mi çekmişsin abin annen tarafa miankara dogumluyum aralari iyidir babam pek eve gelme
zaten ben tatar asilliyim babamin dedesi tatarmis galiba cekmis olabilirimPeki acaba sen baba tarafına mi çekmişsin abin annen tarafa mi
ya bunu bilmiyodum annem beni cok sever ama abimi daha el ustunde tutuyor en salak insan bile bizim eve gelse anlar abim ona beyinsiz diyo hakaret ediyor sozde saka gulusuyolar ben desem(asla demem) hemen adim terbiyesize cikar babam bile onu seviyor abim okuldan kacardi az kizardi ben derse gec girdim diye bagirdi ve dovmeye kalkistiIşte sebep bu canim benim yasadigim da aynısı ben baba tarafına çekmişim kardeşim anne tarafına,
bir yerde okumuştum anneyle babanın arası kötüyse kadın hıncını eşine benzeyen evladına da yansitiyormus malesef
Babanla konuşmayı denedin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?